Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

lauantai 4. maaliskuuta 2023

Hehkun kuin hehkulamppu

 Ruskettuneempi olo, kun kävin ekaa kertaa solariumissa. Miten se voi olla noin halpaa?? Jotkut nuukailee rusketusvoiteiden kanssa, vaikka niissä lukee että käytä heti... muistan kun joku itseruskettava muuttui mulla vihreäksi aika nopeeta.

Mulla oli pinkit bikinit, jotka hajosi. Olin varmaan pari tuntia ajoissa ja se joka siellä oli töissä, oli puoli tuntia myöhässä. Satoi loskaa.

Tulin kotiin, heitin pyykkikoneen päälle ja aloin paistaa kanaa. Ja nyt on vasta keskipäivän paikkeilla... pystyin nukkumaan vain pari tuntia eilisen 520mg kofeiinien takia mitä tuli juotua vahingossa...

Kävin kääntää kanakuutiot ja laittaa hellan pois päältä.

Niin ja ruskettunut olo koska iho varmaan vanhentui. Se kyllä lämmitti ja oli kivaa muutama minuutti seistä siellä itsekseen... luin yön ohjeita, mutta uusi paikka vähän jännitti ja muutenkin eka tollanen kokeilu! Sääret sheivasin, kuorin ehkä vähän jotakin mutta siinä esivalmistelut ja pukeutui löysiin kuteisiin.

Ehkä ensi viikolla tai sitä seuraavalla otan huuliin täyteainetta, poistan luomia, valkaisen hampaita jnejne pientä typerää kosmeettista. Olen niin iso työ.

Muoks. Ostin lipun. Ja sitten Spotify yhtäkkiä ehdottaa jotain musiikkitapahtumia, eikä se ole ikinä mulle tehnyt niin. Ei se ollut kuin 40e, paitsi ostin 55e apteekkijuttuja, joten meni satku taas ihan kuin ilmaan. Ei oikein voi tilailla virtuaalilaseille mitään pelejä, kun kaikkeen saisi menee rahaa jota mulla ei oo. Onneksi nyt oli viimeinen maksuerä mun maksusuunnitelmaa tässä kuussa. Ei sitä ollutkaan kuin vuosi.

Mihinkö? En ole ikinä ollut katsomossa, standupissa, kesäteatterissa, en ainakaan muista sellaisesta mitään. Ja sitten se on vielä suomeksi. Voi ei!!!

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy