ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

lauantai 4. maaliskuuta 2023

Hehkun kuin hehkulamppu

 Ruskettuneempi olo, kun kävin ekaa kertaa solariumissa. Miten se voi olla noin halpaa?? Jotkut nuukailee rusketusvoiteiden kanssa, vaikka niissä lukee että käytä heti... muistan kun joku itseruskettava muuttui mulla vihreäksi aika nopeeta.

Mulla oli pinkit bikinit, jotka hajosi. Olin varmaan pari tuntia ajoissa ja se joka siellä oli töissä, oli puoli tuntia myöhässä. Satoi loskaa.

Tulin kotiin, heitin pyykkikoneen päälle ja aloin paistaa kanaa. Ja nyt on vasta keskipäivän paikkeilla... pystyin nukkumaan vain pari tuntia eilisen 520mg kofeiinien takia mitä tuli juotua vahingossa...

Kävin kääntää kanakuutiot ja laittaa hellan pois päältä.

Niin ja ruskettunut olo koska iho varmaan vanhentui. Se kyllä lämmitti ja oli kivaa muutama minuutti seistä siellä itsekseen... luin yön ohjeita, mutta uusi paikka vähän jännitti ja muutenkin eka tollanen kokeilu! Sääret sheivasin, kuorin ehkä vähän jotakin mutta siinä esivalmistelut ja pukeutui löysiin kuteisiin.

Ehkä ensi viikolla tai sitä seuraavalla otan huuliin täyteainetta, poistan luomia, valkaisen hampaita jnejne pientä typerää kosmeettista. Olen niin iso työ.

Muoks. Ostin lipun. Ja sitten Spotify yhtäkkiä ehdottaa jotain musiikkitapahtumia, eikä se ole ikinä mulle tehnyt niin. Ei se ollut kuin 40e, paitsi ostin 55e apteekkijuttuja, joten meni satku taas ihan kuin ilmaan. Ei oikein voi tilailla virtuaalilaseille mitään pelejä, kun kaikkeen saisi menee rahaa jota mulla ei oo. Onneksi nyt oli viimeinen maksuerä mun maksusuunnitelmaa tässä kuussa. Ei sitä ollutkaan kuin vuosi.

Mihinkö? En ole ikinä ollut katsomossa, standupissa, kesäteatterissa, en ainakaan muista sellaisesta mitään. Ja sitten se on vielä suomeksi. Voi ei!!!