Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

perjantai 5. maaliskuuta 2021

Kukaan ei sanonut mitään että täällä voisi tarkoituksellisesti viipyillä

 NO NIIN NO NIIN NO NIIN.

Missä olimmekaan? Siivoilin täällä eilen tunnin ja "hukkasin" puhelimen tunniksi jne mitähän ruutuaika sanoo kun en ole 24 kännykkä kädessä...

Ostin päivävoiteen, vitamiiniporeita, suklaata ja sipsiä jne yritän taas lihoa ettei vain tulisi terveelliset elämäntavat! Heko heko. Vissiin huomenna jos nyt ymmärsin oikein viikonloppuna tehdään kaverini kanssa, missä majailee, lohta ja kasvisgratiinia? Varovaisesti nähtävä ihmisiä nääs. 

Haluaisin mennä kaverin, yhden toisen-- luokse saunomaan kun mulla on sille pari ämpäriä ja saunakauha jne sen juomapullo, niin juoda vaikka saunakaljan samalla-- paitsi, kun mulla on toi kuuri ettei saa juoda. En joisi. En ihan oikeasti edes sitä yhtä. Muutenkin olen tänä vuonna juonnut uutenavuotena ja ehkä sen jälkeen muutaman oluen kerran. En käytä jotain huumeita laillisten lisäksi. Silti tulee jotain narkkari kommenttia ettei ymmärrystä miksi minulle? Itsekö olette? Onko teidän vanhemmat? Eikö teille puhuta mistään? Mun lääkitys oikeastaan on estänyt ettei tule psykedeelisiä vaikutuksia kokeilustakaan. Entinen puoliso ehkä väittäisi tuollaista halventavaa huhua paskaa jne "ruma läski" kun pääsin hänestä vihdoin eroon

Päänahka kutiaa, voisin pestä tämän jätettävän hoitoaineen pois. Leikkasin haaroja ohennussaksilla itse eilen vähän. En ole koskaan saanut mitään tikkuja jalkapohjiin hiuksista. En ollut kyllä tajunnut katsoa 3-in-1 imurini jalkapohjiinkaan mihin oli kerääntynyt sellainen parin vuoden pituussuunnassa leikattava irti tuota, noh siis tekninen vika vai mikä niissä imureissa = leluja ovat, kun kerää siihen rullaan siellä. En osaa selittää. Anteeksi millenniaalisuuteni? Vaihtamme kaistaa jos eteen tulee "huonosti" kiinnitetty puukuljetus.

Pitäisi pitäisi... palautella yksi boksi. Ei ole palautustarraa. Sitten roskat viedä, jatkaa tiskailua. Mulla oli oikeastaan joka ikinen haarukka ja veitsi pesussa.

Sitten voisi nuudelipaketin napaan vetää. TikTokissa näytti niin hienolta kun se teki ammeessa sen nuudelikeittonsa ja joku gay duetoi sitä. Eeh...

Julkimolta tuli vastaus mun viesteihin. Kajsa Blom!!!! on nimeni kaunis ja sointuisa. jepjep en tiiä, en juuri seuraile ketään vai miten se oli. Mun henk.koht. instagram tili kajsuliplumpsis on pelkkä vitsi. Katselen itse niitä hashtageja ja mietin mikä minussa on vialla.

Synapsit huutaa tekemistä. Tylsistyisin muka kotiini. Antaa mun kaikki kestää? Käytän vaatteita=tulee pyykkiä, syön=tulee tiskiä, korteni kekoon= tulee iso ahkera muukalaislegioona jotain ihme uutta opittavaa

Kuka pysyy kärryillä ja kuka vetää niitä kärryjä. Onko vapaa tahto ihmisellä. En halua tulla tädikseni. Estän sellaiset jotka huutaa täysiä keskellä yötä mökkiä runkatessaan itseään tms kun olet vasta lapsi jne koitat itse hiljaa toimittaa ne puuhat iteksesi etkä vittu asiattomasti oleskele seurailemassa toisten puuhia... jne iske niiltä hampaita kurkkuun kun ne on 17 ja lisää tuota tuskaa siihen kasaan oiretta joka muka minullakin olisi kuulemma?

Tahallaan eli et. sherlocked. shiiiite.

Pitäisi muttei voisi. Mun tumlbr täytti 10v. Deviantart vielä vanhempi,14 v, livejournal 2008 vuodesta, ja miten vanhaa swappia ja kirjettä löytyy täh jostain 2000-luvun alusta jne Demi kalenteria. Alan miettii jos heittäisi jo menemään. Ei tässä kitata viinejä!

Ooh, hamsteri rapistelee. Katsoisin onko sillä asiat hyvin jos viittisi kääntää kylkeä. Ehkä vaan voisi vähän pumppailla käsipainoja ja olla kuntopyörällä tai tunkea pilates for dummies dvd:nsä tonne windowskymppiin?

Naama ja tukka kello kaikki hyvin. Tänään on taas meidän päivä. Vaaka on suosittu, mutta se on myös yleinen syntymisajankohta kuun lopulla. Harvinaisempia (lähteenä nyt siis tiktok video) vesimiehet. Nämä kaksi sopivat 112% yhteen koska vesimies pelastaa maailman ja tykkää kehuista ja vaaka on sosiaalinen perhonen, joka haluaa että kaikki kemuissa rakastaa rauhaa tai muuten ei hyvä heilu. 

Aika. minulla. viikon päästä, sitä seuraavalla, ja aprillina. Menee kohta kolmesataa euroa bussiliikenteeseen. Sen verran jäi kun maksoin laskut ja vuokran. Toisaalta sitä voisi elää, ostaa terraarion, tai vaikka maksaa itsensä kipeäksi jottei pysty elää. Tiedän miten nopeasti raha häviää. Säästämään en ole kyennyt sen jälkeen kun otin ensimmäisen satasen lainan viimeisen laitosjakson jälkeen. Ei, kukaan ei halua että pystyisin säästämään.

Miljoona tai kaksi lisää vain velkaa olemassaolosta. Ei takaa mitään. Taetta ettenkö kuolisi kuolemantuottamukseen jos joku levittäisi virusta etten sano. Hoipertelisi vastaan ja muuttaisi minua zombiksi.

ohhoh. Samaa lihaa sitä on kaikki, jotkut on vaan tehty rahasta. Kirjaimellisesti likaisesta tuota, noh, en nyt ryssi tätä kirjoitusta kirjoittamalla jotain mistä en tiedä.

korruptiosta vapaa pahoinvointivaltion poliisivaltion moraalitonvaltio.

Jokainen mies joka ikinä saanut minulta mitään poskihoitoa tai muuta niin täysin olen syytön tähän. Olin jo ekasta kerrasta 100% pro. Siis, kun... hmm...kaalia. niin, tulee siihen gratiiniin juu -- en haluaisi taas väitellä ja tulla kovistelluksi tai siis kiusatuksi tai siis "älä ole tollanen itsekäs **********"

mutta kun valmis pöytä? Puhumme pötyjä. Nautimme. Olemme katosta väärinpäin roikkuen. Tuijottamatta puhelimiin'me sillä kaikuluotain menisi sekaisin valosta jotka tunkeutuu aivojen perälle saakka tai siis

made in china
made in vagina
made in Finland
the USA made this in

räpätäti tuittupää olen, jokaisilla olennoillaan, vastuuta elämiseen oikeuttavista arvostetuistansa olkoot

en jaksa näppäillä"!" teen botin joka lataa nirvanaa tonne maailmaan siten tullen ettäkö kaikkia elämä panee perseeseen jottei kuole neitsyenä ainutkaan heistä siis äh, sarc sarc.  Pelätkää the sarkastista tulennielijä aitailijaa eikun siis *lisää tähän jokin tutkimus kahvista*

Mulla on hommat kesken ja hommat on paskaa, ja paska on taivaallista.

#katso,taas