ihmisoikeudet

Uuvun jo uneksimisesta

Liian pieni tarve  Mulla on huono kunto. Ei tule lähdettyä kävelylle. Rakennuksessa on ilmainen sali ja itselläni kuntopyörä ja painot. Mull...

Translate

perjantai 4. tammikuuta 2019

Olen jo tottunut siihen että minut poistetaan joka paikasta joissa vietän aikaa 24 tuntia vuorokaudessa ja olemalla yleishyödyllinen

Vastailin Quoran suomenkielisessä beta versiossa kysymyksiin.
Tekoäly/algoritmit saattoivat olla osallisena ehdottamassa minulle typeriä kysymyksiä joihin vastasin siis lyhyesti omasta mielestäni.


Miten pysyt henkisesti vahvana elämässäsi vaikeuksienkin jälkeen?

Kajsa Blom, vastattu 5 min sitten
Vaikeuksien jälkeen pysyt henkisesti vahvana jos kaiken kokemasi jälkeen et välitä muiden mielipiteistä asiaan. Joskus saatat kuulla olevasi vahva. Joskus taas että olet trolli. Ihmiset kuulevat vain mitä haluavat ja joillekin totuus nyt ei vain sovi. Todisteet pidetään lukkojen takana ja voit vain odottaa/kapinoida. Oikeus on sokea ja pettymyksiin kannattaa varautua.

Mitä elämä tuo tullessaan?

Vastattu 13 minuuttia sitten
Kehityspsykologian näkökulmasta tietyssä iässä koetaan samat asiat. Lapsuus, nuoruus, aikuisuus… itse pidän eniten humanistisesta näkökulmasta. Jos kysymys kuitenkin viittaa mitä yhdelle henkilölle tapahtuu lähiaikoina, niin konsultoisin astrologia koska heidän kylmäluenta arvaukset ovat aivan yhtä hyviä kuin minun/kenen tahansa.

Saavatko ihmiset eläimiä todennäköisemmin mielenterveysongelmia?
Vastattu 17 minuuttia sitten
Mielenterveysongelma tuskin liittyy eläinkuntaan mitenkään, koska eläimillä ei ole kulttuuria jonka normeista poiketa. Eläin kuolee nopeasti jos sille luonnossa tulee jokin sairaus eikä siten pysty ”tautia” antamaan jälkeläisille.

Miksi suun kautta ei voi hengittää?

Vastattu 20 minuuttia sitten
Jos hengittää paljon suun kautta nuorena niin leuka voi työntyä esiin. Jokainen ihminen hengittää nenän sekä suun kautta ja se aiheuttaa kuolemaa, kun ihminen polttaa koko ajan syömäänsä energiaa ruoansulatuksella. Itse pidän hieman suuta auki öisinkin, vaikka hengitänkin nenän kautta…

Mitä eroa on alhaisella älykkyysosamäärällä ja mielenterveyden häiriöllä?

Vastattu 30 minuuttia sitten
Vielä muutama vuosi sitten ei tiedetty että ”tason lasku” mt-potilailla johtuu lääkkeistä, vaan oletettiin sen kuuluvan sairauteen. Oma ÄO tippunut 125 paikkeilta 85 varmaankin, toisaalta näkisin sen siunauksena. Mitä tekee harmaan aivoalueen lisääntymisellä jos valkoinen aine samalla pienenee, kysyn vaan

Kajsa Blom, työskentelee yrityksessä YouTube (2008-nykyhetki)
Jaettu 37 minuutti sitten
Minäkin tukin korvani ja alan vaikeroimaan jos kuulen suomalaista bändiä jota en ala nimeltä mainitsemaan

Mikä on ensimmäinen kirjastossa tarkastelemasi kirja?

Vastattu 42 minuuttia sitten
Ensimmäisellä luokalla lainasin koulun ”kirjastosta” Pekka ja Pätkä kirjoja, ja Michael Enden Mielinkielinliemi teoksen jonka luettuani muistankin että halusin olla noita. Luin myös Batman elokuvasta kirjan, Neiti-Etsivä kirjoja, sekä kauhukirjoja Ylöjärven kirjastosta nuorena joissa ei ollut kuvia. Sitten oli Sweet Valley High sekä Babysitters Club.

Mikä on kummallisin englanninkielinen sana?

Vastattu 58 minuuttia sitten
Riippuu täysin sanakirjasta. Esim. jäätelön voi kirjoittaa ice-cream eli viiva sanojen välissä. Uusimmat sanahirvitykset päivitetään vuosittain sanakirjoihin. Face-palm ja binge-watch tai esim NSFW lisättiin 2017 Merriam-Webster sanakirjaan ja sydänsymboli <3 jo 2011. Vanhat kirosanat on erikoisia. Prime Minister oli alunperin kirosana.

Kuka on Harry Potter-kirjasarjan kiltein hahmo?

Vastattu 1 tunti sitten
Hagrid on ensimmäinen joka tulee mieleen. Taikoo tosin Dudleylle sianhännän. Sitten on jotain lemmikkiotuksia jotka on yhtä harmittomia kuin villakoirat paitsi söpöjä.

Kajsa Blom
Kajsa Blom, työskentelee yrityksessä YouTube (2008-nykyhetki)