ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

perjantai 11. tammikuuta 2019

Jättäkää villit haaveenne lapaseen, tänkjuu

Ai, mitenkö kallis huora mä oon. En osaa edes jakolaskua ja muutenkaan jakele niin noi numeeriset arvot kertakaikkisen perseestä mulla. Voitte laittaa imaginääriluvut perseeseenne vitun homot, kiitos.
Aika syntiä elät, jos mulle pakko laittaa jotain himoviestejäsi et totaaa... mistä näitä faneja sikiää???
Pakko kai tää julkajsu lopetella munkin jossaki vaihees. Tänään oisi niin hyvä paljastelupäivä? Karkkia silmille ja tota... eihän se toki ahdisteluihin mitenkään johda, jos joku pukeutuu paljastelevasti tai muuta. Tai että mitä vittua mä luin eilen Twitteristä. Ja miks tänään just tuli Teollisuusliiton kalenteri mulle kun en mitään ollut tilannut paitsi ehkä joo just sen ainoan jutun mitä nyt ilmaiseksi saa.

Toisaalta tämä on niin PasiAnssia mun kirjoitus. Ette ehkä usko mitä joudun kärsii... vieläkin ehkä soi päässä "ennen kuin Kajsa ehtii... jutella teidän kanssa?"
Siis ei se muita edes kutsu nimeltä. Ei se muita tuijota silmiin niin helvetisti. Mitä alistamista toi on oikein. Ei se muilta kysele tietääkö ne miten hän selviytyy kun mä unohdan nimeni
Vidu. 115% ja litra viskiä viikossa tekee aika monta desiä jaettuna 7. Odottelen mun airbnb vierasta ja en ees tee ainuttakaan koulutehtävää nyt aamupäivästä kun nautin auringon paahteesta yöpaitasillani.

Mulla ei vaan ole sitä rahaa kuin tilillä kaksi euroa ja rapiat. Et jostain sitä on kaivettava esiin ---- mutta en mä silti ala persettä myymään kaikenmaailman vastaantulijoille. Syyt mullakin.

Ja koska pääsitte tänne asti, niin jätänpäs kertomatta miten katatonisessa tilassa mun täytyy nykyään saada orgasmitkin. KROOH!!!!! pyyh.