Referenssit

Hiljattain tein www.horsesofturku.fi sivut asiakkaille. Tein itse logon ja muokkasin kuvia muutaman jne tuotin materiaalia itse. Deadline saada sivut komeammaksi on 30.9.2020 – Kyseessä on kuitenkin iso tapahtuma 2021 syksyllä!

Olen julkaissut monina vuosina blogistani e-kirjoja ja fyysisiä kappaleita ottanut itselle. Päivittäin olen kirjoittanut.

Sain 3/3 arvosanan kurssista Blogging in English perustutkinnossani media-alalta painajaksi.

Puhun sujuvasti ja minulla on hyvä muisti siis. Olen ollut töissä puhelinmyynnissä yli 5kk. Olin fyysisesti vaativassa ja rasittavassa työssä viimeksi sahalaitoksen hissillä 2007.

Kudon, virkkaan ja maalaan pieniä yksityiskohtia esim. kaulaliinoja, virkattuja hiusdonitseja ja harrastukseksi pienoismallia. Kirjoitan kirjeitä ja saan vieläkin palautuksena minulle tehtyjä slameja postissa kun aloitin swappailun 2000-luvun alussa.

Osaan painaa off-setilla CMYK nelivärisiä kuvia painovärillä koneeseen, asetukset, ja tehdä kuva-aiheen pellille -joka menee koneeseen. Laaduntarkistuksen ja siivoamisen. Tunnistan painomenetelmiä ja loppukäsittelyjä. Tiedän kestävästä kehityksestä, minulla on vielä voimassa työturvallisuuskortti ja haluan päivittää ammattitaitoani. En hätkähdä sahanpurua, painomustetta, pölyä tai koneöljyä! Tiedän elintarviketurvallisuudesta ja minulla on hygieniakortti.

Osaan käyttää Adoben ohjelmia, Photoshop, Illustrator, Dreamweaver, ja InDesign. Vähän css ja perus html:ää koodaan tarvittaessa.

Minulla on rauhallinen ääni ja olen nauttinut esiintyä lapsesta saakka.

Motivaatio ja jaksaminen ✅


Kommentit

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King

Suositut postaukset

Twitter/kajsabl