Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

sunnuntai 7. heinäkuuta 2024

Muistelen sitten vanhainkodissa

 Kun katsoin disneyplussalta Dr. Who:ta niin mieleen tuli siinä kun ne otukset cospleijasi bridgertonia, että pitäisi miettiä mitä laitan päälle huomenna sinne stand uppiin kesäteatterilla. Siellä on kylmä, ei enää mikään kesä. Ja tuskin saa ottaa sateenvarjoja katsomoon. Menen taas keskustorilla bussilla sinne... Pitäisi katsoa mihin aikaan se erityskuljetus lähtee ja silleen. Miten sen viimeksi löysin oli helpommin merkattu. Ja kotiin bussilla. Ellei mitään erikoista tapahtuisi.

Tilasin eilen 50 eurolla ennen kuin alaovi menee kii ysiltä, foodorasta tortillatarvikkeita. Söin vähän liikaa, mutta onneksi ostin myös samariinia... kaikkea oli alennuksessa ja säästin varmaan viisitoista euroa... olevinaan.

En mennyt piknikille eilen. Satoi ja tuuli liikaa mun mielestä. Enkä osaa pukeutua tuonne enää. Mulla on muhkeita talvitakkeja ainakin viisi, mutta väliaika takkeja ehkä yksi oranssi tuulipukutakin tapainen. Haastavaa. Enkä kehtaa laittaa nahkarotsia kun se on liian pieni.

Mahdanko ikinä laihtua. Tuntuu naurettavalta. Pyyhin kyyneleet paidanhelmaan silmälaseista että näen jotakin... Ai niin, en mä yleensä sunnuntaisin julkaise välttämättä mitään edes. Itkut ilman niitä potkuja ja raivareita

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy