Jos valoisa aika peittää näin hyvin sairauteni niin mitä tästä eteenpäin?

Miten voi olla näin tyhmä! Uusi patti nivusissa tai oikeastaan kaksi eli nyt kolmas. Sen lisäksi oikeassa pikkuvarpaassa jotain mikä näyttää...

perjantai 7. kesäkuuta 2024

Tästä listalle toteutettavia asioita ennen kuin potkaisee ämpäriä

 No niin. Mun kaksi ylähampaiden viereistä hammasta on hieman sisempänä kuin etuhampaat. Tähän voisi kiskoilla saada jotain oikomishoitoa? Sitten mulla on nuo vanhat traumat niissä lohjennut. Pitäisi vaalentaa ensin jos haluaa kauniin lopputuloksen...

Tulee kallis hymy, jos ikinä saisin luonnollista hymyä. Toisaalta voisin käydä ehkä laittamassa hammaskorun. Mulla on jotain pieniä muovisia kristalleja kiinasta.

Paikattu viimeksi kun kävin yksi reikä ja elokuussa seuraava aika kulumiin/reikiin alhaalla. Viisurit on multa poistettu kaikki. NIIN ja sit tollanen syljenerityskoe... jiihaa!

Eipähän tarvi tekareita. Oikeesti hankin jopa hammaslankaa viime ostosreissulla. Mietin paljonko mulla on varaa näihin juttuihin. Mulla on ehkä kolmesataa tällä hetkellä rahaa ja jos lopettaisin tilaukset ulkomailta sekä (pika)ruokakuljetukset, voisi olla enemmän kohta mutta velkoja en silti pysty koska mulla ei koskaan tulee olla yli tonnia kyl vaikka säästää pystyisikin tai siis... ehkä sitten kun!!! Kun en halua enää luksusta, hyviä lakanoita, ruohonvihreää kynsilakkaa, uusia shortseja ja spagettinolkaisimia toppeja. Tai mitä nyt ehdin nettishoppailla luksuspaikoista. Meikkejä ym turhuuksia hiusjuttua.

Elikkäs tuotanoin. Konsultaatiota. Ilmaiseksi kannattaa ammattilaisia joskus kiusata! Soittelin johki esmile.fi äsken. Mutta munhan piti epiloida sääret ja tehdä pedikyyri kun kynsilakat on kasvaneet varpaankynsistä pois!

Siis nyt!


Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY




Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy