Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

perjantai 7. kesäkuuta 2024

Tästä listalle toteutettavia asioita ennen kuin potkaisee ämpäriä

 No niin. Mun kaksi ylähampaiden viereistä hammasta on hieman sisempänä kuin etuhampaat. Tähän voisi kiskoilla saada jotain oikomishoitoa? Sitten mulla on nuo vanhat traumat niissä lohjennut. Pitäisi vaalentaa ensin jos haluaa kauniin lopputuloksen...

Tulee kallis hymy, jos ikinä saisin luonnollista hymyä. Toisaalta voisin käydä ehkä laittamassa hammaskorun. Mulla on jotain pieniä muovisia kristalleja kiinasta.

Paikattu viimeksi kun kävin yksi reikä ja elokuussa seuraava aika kulumiin/reikiin alhaalla. Viisurit on multa poistettu kaikki. NIIN ja sit tollanen syljenerityskoe... jiihaa!

Eipähän tarvi tekareita. Oikeesti hankin jopa hammaslankaa viime ostosreissulla. Mietin paljonko mulla on varaa näihin juttuihin. Mulla on ehkä kolmesataa tällä hetkellä rahaa ja jos lopettaisin tilaukset ulkomailta sekä (pika)ruokakuljetukset, voisi olla enemmän kohta mutta velkoja en silti pysty koska mulla ei koskaan tulee olla yli tonnia kyl vaikka säästää pystyisikin tai siis... ehkä sitten kun!!! Kun en halua enää luksusta, hyviä lakanoita, ruohonvihreää kynsilakkaa, uusia shortseja ja spagettinolkaisimia toppeja. Tai mitä nyt ehdin nettishoppailla luksuspaikoista. Meikkejä ym turhuuksia hiusjuttua.

Elikkäs tuotanoin. Konsultaatiota. Ilmaiseksi kannattaa ammattilaisia joskus kiusata! Soittelin johki esmile.fi äsken. Mutta munhan piti epiloida sääret ja tehdä pedikyyri kun kynsilakat on kasvaneet varpaankynsistä pois!

Siis nyt!