Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

perjantai 28. kesäkuuta 2024

realization – actualization

Ai niin, mä sain ilmaiseksi jonkun kehonkoostumusmittauksen. Se on onneksi linkki vuoden voimassa. Tarvii vain käydä seisoskella vaa'alla.
Kuuntelen Lontoosta radiota jossa ne kuiskii englantia ja minäkin olen parempi arvailemaan noita. Toisaalta multa menee paljon ohi enkä jaksa kauaa muistaa mitä ne puhui.
En nukkunut viime yönä sitten. Vetäisin all-nighterin niinsanotusti
Ajatukset on kyllä niin satunnaisia nytten. Jos meikkaisin niin kaikki olisi heti sulanut pois naamalta joten mitä järkeä on meikata kesäisin?
Tein jalkahoidon itselleni. Kylvetin ja raspasin ja laitoin jalkavoiteen. Ne oli mun aamupuuhat. Söin yöllä nakkeja ja juustoa ja mustikoista tein kuuman juoman.
Tein yhden osoite-etiketin mun Dymo tulostimen kanssa Singaporeen lähtevään postikorttiin. Alkaa olla loppu ne tarrat. Sitten käsin väänsin toisenkin postikortin Ranskaan. Ne pitäisi viedä postiin. Jos mulla olisi rahaa, voisi ostaa lisää kasvonaamioita ja vaikka hiusväriä normalista.

Jaa, siellä on joku leffa mitä ne mainostaa. Amerikassakin oli jotain leffoja ensi-illassa... mitähän Suomessa oisi. Pääsisi viileään saliin. Yksin olisi mentävä taas. Kun mun rasisti-trumpinkannattaja kaveri tuskin haluaa olla tekemisissä enää, koska uskon että ensi vuosikin tulee vielä? Sen sijaan, että maailmanloppu kuukausien päästä.

Hikoilen vaikken tee mitään. Haisen vaikka mulla ei ole hs patteja auki mätänemässä. Ihan vain hikiselle. Ja jos nuolaisen käsivarttani niin... en haista mitään. Maistan granolan jota söin loput aamupalaksi ja mustikkaa ehkä.

Tylsää. Suurimmat saavutukseni tältä yöltä, on Trumpin arvosteleminen X:sässä, sekä bilberry sanan käyttäminen ja amerikkalainenkin ymmärsi että puhun juurikin mustikoista. Ja olen spämmännyt mun kirjatiliä liikaa kaikella mikä ei liity kirjoihin ja siitä tulee paha olla. Muut sentään pystyy kykenee jaksaa viittii lähteä kirjastoihin ja kauppakeskuksiin, ja öö.. no ei ehkä mun nuorin systeri uskaltanut mutta mun pitäisi jos pystysi...

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy