Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

maanantai 10. kesäkuuta 2024

Otsikko alkaa, otsikko päättyy

Haukotus. Päivitin jo instagramiin @kajsabl sekä @booktastes kaikki samat tämän päivän seikkailut. Loppuillan kuuntelen äänikirjoja. Ostin 2,5 eurolla 20 tuntia äänikirjojen kuuntelua. Suomessa selviytymisen historia oli kesken. Joo lihakorvikkeet takasi! Kukaan muu kuin köyhä ei taistele niin täysillä pysyäkseen köyhänä. Veroja ei tarvitse maksaa jos maksaa veroja tarpeeksi ja muita loruja. Kerropas perunan historia, äläkä mainitse vain sivulauseessa sen tulosta ravintoomme. Ne luterilaiset munkit niitä taisi tuoda. Vetivät oluttakin energiansaantiin.

"Traditio eli kuolleiden ihmisten vertaispaine", tee samanlainen hoksaus nostalgiasta... Kadehdinta jota et enää kaipaa koska on myöhäistä? hah en mä tiedä, se on vain hauska koska onnellisuus perustuu kaikki suomalaiseen kansalliskadehdintaan. Se velloo ja liplattaa kuin järvenranta...

No okei en mä osaa. Vuosikymmenten aittasäilöt viljoja. Se yksi Amerikkalaisesta vankilasta päässyt- jonka äidillä oli Münchhausen-oireyhtymä, ja piti sitä lastaan sairaana ja se hankki netistä poikaystävänsä tappamaan äitinsä. No en muista hänen nimeä just nyt mutta sillä oli toinen, poikaystävä, ja ne erosi toisistaan koska tuo sen poikkis "varastoi ruokaa". Mietin asiaa kuin nälkävuosi, kun mietin kotivarani määrää.

Äiti osti mulle mekon, vähän caprien tapaiset housut, sekä hameen. Ne maksoi jotain 125 euroa. Toisaalta en olisi keksinyt mitään kaupasta ruokaa mitä olisi tarvinnut, ja se oli... en tiedä mitä se oli... äidin päähänpisto, että mennään käymään. Olin kyllä tosiaan seissyt ulkona neljä tuntia tai enemmän, että kaipasin vähän jotakin shoppailua ja käydä veskissä. Alan nyt vasta normalisoitua tuulen ja sateen riepottelemana olemisesta, tai kunnolla lämmetä. Sisäänpäinlämpiävää menoa?