mut siis mä luulin että Daredevil on Deadpool tai jotain

Rakas poika, seuraava teksti on vain hyvän mielihyvän puutteen tuotosta. Jatkakaa. Alku:  Olen varma että olen keksinyt itse kaiken enneunis...

maanantai 10. kesäkuuta 2024

Otsikko alkaa, otsikko päättyy

Haukotus. Päivitin jo instagramiin @kajsabl sekä @booktastes kaikki samat tämän päivän seikkailut. Loppuillan kuuntelen äänikirjoja. Ostin 2,5 eurolla 20 tuntia äänikirjojen kuuntelua. Suomessa selviytymisen historia oli kesken. Joo lihakorvikkeet takasi! Kukaan muu kuin köyhä ei taistele niin täysillä pysyäkseen köyhänä. Veroja ei tarvitse maksaa jos maksaa veroja tarpeeksi ja muita loruja. Kerropas perunan historia, äläkä mainitse vain sivulauseessa sen tulosta ravintoomme. Ne luterilaiset munkit niitä taisi tuoda. Vetivät oluttakin energiansaantiin.

"Traditio eli kuolleiden ihmisten vertaispaine", tee samanlainen hoksaus nostalgiasta... Kadehdinta jota et enää kaipaa koska on myöhäistä? hah en mä tiedä, se on vain hauska koska onnellisuus perustuu kaikki suomalaiseen kansalliskadehdintaan. Se velloo ja liplattaa kuin järvenranta...

No okei en mä osaa. Vuosikymmenten aittasäilöt viljoja. Se yksi Amerikkalaisesta vankilasta päässyt- jonka äidillä oli Münchhausen-oireyhtymä, ja piti sitä lastaan sairaana ja se hankki netistä poikaystävänsä tappamaan äitinsä. No en muista hänen nimeä just nyt mutta sillä oli toinen, poikaystävä, ja ne erosi toisistaan koska tuo sen poikkis "varastoi ruokaa". Mietin asiaa kuin nälkävuosi, kun mietin kotivarani määrää.

Äiti osti mulle mekon, vähän caprien tapaiset housut, sekä hameen. Ne maksoi jotain 125 euroa. Toisaalta en olisi keksinyt mitään kaupasta ruokaa mitä olisi tarvinnut, ja se oli... en tiedä mitä se oli... äidin päähänpisto, että mennään käymään. Olin kyllä tosiaan seissyt ulkona neljä tuntia tai enemmän, että kaipasin vähän jotakin shoppailua ja käydä veskissä. Alan nyt vasta normalisoitua tuulen ja sateen riepottelemana olemisesta, tai kunnolla lämmetä. Sisäänpäinlämpiävää menoa?

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY




Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy