Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

keskiviikko 12. kesäkuuta 2024

Katsoin video yliopistoa ja kuuntelin kirjastoa ja poljin paikallani

 Kuuntelin yhden podcastin ja tiskasin samalla puoli tuntia käsin astioita. Olin myös kuntopyörällä pari kertaa kymmenen minuuttia. Aamusta kun heräsin, huomasin että yksi hidradenitis suppurativa patti oli puhjennut alapäästä. Huiluttelin suihkun hanavedellä ja puristelin loput märät ja veret pois tottuneesti ja avasin uuden mood laventeli saippuapalasen, sekä pesin hampaat... etsin laastarin kun iho oli kuivunut. Nyt mua lohduttaa pöytätuulettimen tuulenvire mun suuntaan.

Siinä podcastissa oli yksi julkimo jonka kirjan luin joskus Isle of Wightin kirjastosta 2005. I Don't Mean To Be Rude, But... muistaakseni kirjan nimi. Ja Netflixin ansiosta tiedän millaisessa paikassa se asuu Lontoossa. Vaikuttaisi siltä, että Simonilta on tulossa uutta brittibändiä. Tunteella ja koe-esiintymisillä. Se podcasti kesti melkein kaksi tuntia tai jotain ja olin nukahtaa sohvalle siinä kesken. Katsoin youtubea... opin että pitää rekisteröidä tuotemerkkinsä, yhdestä toisesta videosta. Onneksi mun Kitujainen blogin nimi on niin vaikea, ettei kukaan sitä ala opettelemaan tai käyttää. Ehkä, kai.

Jostain syystä youtube suosittelee rahasta, myynnistä, ja sijoittamisesta ja omavaraisuudesta ym kaikkia videoita yrittämisestä tai kaikesta mikä sitä sivuaa. Eikö se tiedä etten mä edes saa tai pysty ansaitsemaan tai säästämään mitään. Saan eläkkeen vuodessa jotain kymppitonnin ja elän kädestä suuhun... venytän senttiä... Jos polttaisin yhä tupakkaa, multa menisi koko eläke siihen, jos ennen meni puolet.

No okei ehkä aloitin aluksi katsomaan videota jossa oli sokea ja kuuro koira jonka kanssa joku koiraihminen meni istumaan sen kanssa koiranhäkkiin löytöeläinten turvatalossa. Varmaan huono suomennos toi, mutta eihän tässä maassa ole ongelmaa koirien hylkäämisestä.

Kaikista oudointa on miten itse olen niin mykkä enkä puhu itsekseni edes, että epäilen pystyisinkö artikuloimaan ja puhumaan kovin nopeasti. Pitäisi edes videolle puhua itsekseen jotain, että tuntisi että osaisi puhua. Sitten kun puhun niin puhun toki niin että ääntä löytyy, jos jollakulla on vaikka huono kuulo. Mitä puhuminen on paitsi äänihuulia, kielen ja hampaiden asentoa ja kurkkuääniä eli erilaisten lihasten liikuttelua ja ilman päätymistä nenästä ja suusta ulos lähtien keuhkoista.

Eikä mulla sitten ananasta isompaa yksinään seisovaa kannanottoa ole tällä kertaa. Tämä viikko ei ole mitään tekemistä. Jatkan varmaan päivystämistä deittisovellusten vierellä. Voin menettää vain loppuelämäni ja motivaationi yksityisviesteissä randomeille miehille joista en tiedä mitään.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy