ihmisoikeudet

Uuvun jo uneksimisesta

Liian pieni tarve  Mulla on huono kunto. Ei tule lähdettyä kävelylle. Rakennuksessa on ilmainen sali ja itselläni kuntopyörä ja painot. Mull...

Translate

tiistai 7. toukokuuta 2024

KYlhä mä vähän joudun kananlihalle aina kun kuulen huonoa euroviisu mölinää

 Aijaijai. Keltainen on sairauden väri. Tipotien psykiatrian lattiat on niin keltaiset että niistä näkee kasvojen heijastuksen hänestä jonka kanssa juttelee.

Enivei. Tein just elektronisen swapin jossa piti jättää 300x300 keltainen googlella haettu kuva toisen profiilin koristeeksi. Mä löysin useita. Kolmio merkki, ankka puinen lelu, kalastaja hattu, taksi merkki, teksti älä ole sus, ole kestävä ja jokin lukko missä oli salaman kuva.

Laitoin nämä briteistä hankitut tummanharmaat kolitsipökät jalkaan ja tällaisen mustan boleron mun mustan sametti yöpaidan/mekon päälle. Otin kuvan mun peukalon kynsistä kun ne on kulunut hassusti ja jaoin instagramiinkin. Toispuoleiset.

Kommentoin yhteen kuvaan että tavallaan orangit ei ole epäinhimillisiä tai ei-ihmisiä koska meillä on 98% niiden kanssa samat geenit. Kun siinä kerrottiin että ne löytää luonnosta lääkkeitä ja ensiapua. Mulle alkoi vittuilla kaikki mun logiikasta. Ei mikään ihme että amerikkalaiset on typeriä kun niiden aivot ei kestä muuta kuin monivalintatehtäviä joihin niiden koulutukset perustuu. En haluaisi olla samalla planeetalla niiden moukkien kanssa. Että olisin muka vesipisara koska minusta on suurin osa vettä tai geeneistä puolet samaa banaanien kanssa eikä silti olla puoliksi banaaneja. Mä puhuin sentään eläimistä jotka on läheistä sukua meidän esi-isille eikä noilla ole mitään kunnioitusta.
Teki mieli bännätä ne mutta en reagoinut siihen kiusaamiseen, niistä oli suurin osa typeriä miehiä.

Miehet ei välttämättä edes tiedä saaneensa orgasmia vaikka niiltä pitäisi knalli lentää. Mikä voisi olla typerämpi "eläin" kuin ihmismies. Vitun tarzanit, en vihaa ihmisiä, mutta silti ei voi miehiin pieni tyttönen luottaa. Aggressiiviset paskat saatana

Niin perkele kun ei saa edes kommentoida mitään vaikka yleensä edes mielipiteitäni jakele.

Syy miksi puin vähän enemmän jos vaikka vuokraisännät pyyheltää paikalle pelastaa mua rikkinäiseltä vessanpöntön kannen saranalta.

Ja muuteskin illemmalla taitaa olla Jergevisioonit... euro viisut viisueirut
Pitää katsoa Kalevalan tarunhohtoista munasta luomis tarua samalla kun se muna on denim kankaan peitossa symboloiden turhaa kapitalistista maailman varojen riistoa tai siis, mikä se sana nyt on kun, muotimaailma on miljardibisnes ja jättää jälkeensä valtavat jätekasat samalla maailmaan... noh ehkä noi kaksi asiaa muna ja denim hieroo toisiaan jossain. Lopun alku. Ja sitten tietty muut visiot.

Ja toisekseen guugletin miesten kynsilakkailua. Se oli mulle kauhea järkytys ensin mutta sitten mietin että jos ne lakkaa paremmin kyntensä kuin mää niin kai se sitten on jokin korkea status -juttu, sekä petolinnunperse että niiden pitää olla metroseksuaaleja