Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

keskiviikko 22. toukokuuta 2024

Ei tällä suurella viisaudella anneta

 Korahtelin ja kurlasin mutta en nostanut kättä ylös, etten tarvitse puudutusta. Sen jälkeen vatsa ollut sekaisin. Huomenna taas aikainen herätys. Oli pakkolääkitys taas tänään myös ja kuulokkeet korvilla samalla, taisin olla vähän uninen siinä. Istuin kaksi tuntia nuokkuen sen jälkeen vastaanottotilassa. Sain uuden ajan elokuulle, jossa korjata paikka ja vierestä reikä. Naisten sylki on ph arvoltaan enemmän reikiä aiheuttava.

Tuli paketti, mitä olin tilannut. Ei saa kuulemma käyttää liikaa tuota ilmankostutinta. En tiedä auttaako se edes mitään. Koko ajan vain mittarin mukaan laskisi kosteudet… eihän täällä ole edes mitään ilmastointia? Painovoimalla toimivan lisäksi?

Silmät on jotenkin väsyneet. Tein tortilloita kanalla, salaattia, juustoa, caesar kastikkeella. Ravannut vessassa, varsin vetistä.

Ja sitten joku joka kantaa mua vastaan kaunaa ainakin 12 vuoden takaa, eikä puhu mulle, kaveraa mun kaverin kanssa. En tiedä mitä se lesbo haluaa pilata mun elämän, mutta ilmeisesti ei kannata kertoa kellekään että sua on kiusattu koska ne ymmärtää väärin että sä kiusaat niitä.

Ei voisi mennä paremmin varmaaan.  FmlKaksi nikamaa alaselästä poksahti siinä kun istuin siihen hammaslääkärin tuoliin. Eipähän tarvi jäsenkorjaajaa