ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

sunnuntai 18. helmikuuta 2024

Vittuhan se siellä ja jokapuolella vittu

 En mä ole yhtään masentunut. En vain ole käynyt ulkona päiväkausiin. Pitäisi viedä pahvit, roskia, tiskata ja omaksi iloksi silittää petivaatteitaan. Odotan että posti toisi postimerkkejä, että saan niitäkin vietyä eteenpäin.
Ei ole oikein sisältöä mielessä someihin. Aivot ihan tyhjät, vaikka olen itse neiti luovuus. Unia katsellut paljon, aina uudestaan nukkumaan seikkailemaan.
Kesti eilen varmaan tunti laittaa pehmeät väripiilolinssit silmiin. Korahtelin itkusta kun oli niin valituksen vaikea tehtävä. Kuin olisi ensimmäistä kertaa laittamassa. 

Kunpa uudet silmälasit tulisi jo, nämä vanhat pysyy likaisena. Ja mulle piti tulla kolesterolilääke YA apteekista 14-19. välissä kotiinkuljetuksella, mutta ei mitään yhteydenottoa. On24 tilaus meni jonnekin maaliskuun loppuun toimitus ilmeisesti? Toivovat että unohdan
Pääsiäisenä vasta heräisi tästä talviunesta. Syön tai näen nälkää niin silti lihon. Oksettaa vaikka on nälkä. Ei ole reilua. Ehkä nälkä ja stressi -hormonit on ihan sekaisin.

Mulle on tärkeää kirjoittaa oikein. Korjata kirjoitusvirheitä. Ja silti en saa korjailla muiden lukihäiriöisiä viestejä joita hädintuskin pystyy lukea. Yksi tyyppi jolla on fetissi vaippoihin ja tutteihin, ärsytti minua kuin ei tuntisi minua että "älä jaksa" ja "jos et jaksa, laita mut roskakoriin" se on kuin heittäisi mun tuleen bensaa tai vettä rasvapaloon... Koska mulla riittää perfektionistisesti jaksaminen vaikka loppuun asti joissain asioissa en pysty lopettaa, vaikka menisi yli. Se on hullua ei niinkään ahkeralla tavalla. Joku muu tekee paremmin saman jutun mun jälkeeni, kun olen itse puskenut idean eetteristä. Itse en saa mitään. Mikä ennustaja minäkin olen, häh

Mutta joo. Omavarainen bloggauksen puolesta. Nettikirjoituksista ongelmiin, ongelmista eläkkeeseen. Tonni kuussa. On kallista olla köyhä. Kukaan ei ikinä anna mulle rahaa. Miksi ne silti huorittelee ja sanoo lutkaksi, vaikka en kostu heistä yhtään. Jos rakastat seksityöläistä niin paljon että hankit paidan jossa se lukee, niin maksa sille kans perskutin idiootti. Olen niin kyllästynyt elää tekemättä mitään, kun siitä ei saa edes rahaa ;)~