Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

sunnuntai 4. helmikuuta 2024

Huollettavaa kummoisesti voihan jumpe

 Huhtikuun loppupuolella olisi yksi tapahtuma johon pitäisi ostaa lippu ja tapahtuma teepaita muistoksi yht80e. Tarkoittaisi että jos haluan sinne TSH esitykseen syksyllä niin tarvitsee edelleen säästää rahaa, vaikkei olisi kumpaakaan varaa ei siinä sen kummemmin.

Tuoksahtaa nuudelin lihainen liemi nenään. Pelasin pokemon go community day:na ainakin klo kahdesta sen loppuun asti. Kävin ulkonakin viemässä roskat ja korttelin ympäri. Täällä oli asuntonäyttö ilmeisesti mua alempaa kerroksessa mitä nyt päättelin siitä kyltistä ulkona ja missä kerroksessa hissi.

Kaksi yötä jodelia yhtäkkiä vaikka ollut se tili pari vuotta ja vain ihmisten ongelmien pienuutta ihmetellyt. *käy tarkistaa mitä robotti-imuri touhuaa* Olin kuntopyörällä 20 min ja kuuntelin jotain positiivista radiokanavaa ilmaisesta sovelluksesta jossa on mainoksiakin vähemmän kuin ruotsalaisten Spotifyssa.

Aamuyöllä tuli lehti mutten ole lukenut siitä kuin yhden sanan etusivusta. Kaipa ne siitäkin kohta veloittaa, hah ha. En ole varma onko tämä maa niin tarkkailuvaltio. Ei ole onneksi teknologiaa joka vielä näkisi ajatuksia. Ihmisiä on vähän, ja rikollisuuden oltava tosi suunniteltua koska ihmiset kaikesta huolimatta on hyviä sääntöjen noudattamisessa tai kerrasta oppimisessa jo pienestä pitäen. köh tylsiä lauseita kröhöm pöh pah öö *menee tarkistaa löysikö imuri sittenkin jostain rihmaa sisuksiinsa* Hiuksia, yksinäinen penne pasta, pölyä enimmäkseen roskiin joka on eksän vanha. 

Ehkä olen sen jo tässä blogissa maininnut että mulla oli lapsena juuri tuollainen imuri keltaisena, mutta ilman älyä ja muutenkaan teho kovin kummoinen. Kyllästyn hiuksiin eniten repiä niitä jostain rullalta, ennen kuin tajusin että saksiakin voisi.

Tein kaksi videota TikTokkiin tänään. Toisen pelaamisesta ja toisen syömisestä. Ai niin, enhän minä yleensä sunnuntaisin bloggaa!!! Toisaalta tällä viikolla yhteydenottoja ja virtuaalista nettikanssakäymistä vieraideni lisäksi ollut toki muuta oleiltavaa.

Osaisiko tuo robotti jo takaisin lataukseen tulla?? Onko se tulossa??? Vein sen toiseen huoneeseen aluksi kuin koiranpennun. Se vähän epäröi. Joku toinen päivä seuraava kotihomma. Menee niin pirusti sähköä. Pyykkiä olisi millä mitalla vaikka sitäkin!!!!! Eivitt- se kaatoi toisen imurin kuin keilan ja otti itseensäkin osumaa. Pitäisi etsiä mun 3-in-2 (yksi kolmesta imureistani) varrelliseen hänen harmaan johtonsa, jotta pääsen paikkoihin minne ei Xiaomit yllä!!!