Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

torstai 4. tammikuuta 2024

Tunnelma on tärkeä mutta tunteet on vielä turhempia terv. itsetuntosi on huono muka

  •  Kävin piikillä ja hesessä ja normalissa. Ostin sieltä kaikenlaista tuotetta melkein neljälläkympillä. Hammastahnasta chupachups poppareihin. Hiusjuttuja enimmäkseen.
  • Sitten katsahdin vähän oliko mulla hammastahnaa kotona? Vajaita siellä oli puoli tusinaa joista yksi avaamaton. Mietin miten niistä eroon pääsisi. Laitoin Roskalavalle ilmoituksen ja laitoin kylkeen mun vanhan sähköhammasharjan. Ei mikään turha esine mutta uuden saisi varmasti parillakympilläkin... vaikka toki haluaisin jonkun älysähköhammasharjan<3 Kohta varmaan sängytkin menisi nettiin. Ehkä ne ei sitten natisisi niin paljoa.
  • Eilen oli yhden tyypin synttärit ja se kävi täällä. Nyt ollaan tasoissa, kun sekin vei mut johkin ruoalle kun oli mun synttärit. Raukka ihan rakastunut johonkin muijaan joka abortoi niiden 12 viikkoisen ja meni kylmäksi just joulun alla eronneet. Mä olisin jo tappanut itseni tuollaisesta. Huh.
  • Yksinäinen kansa. Pesin pyykit. Laitoin kuivuu. Otin hiukset kylppärin lavuaarista haisemasta. Itse en haista mitään. Ehkä ollut covid liian monta kertaa. Haistan toki pyykit ja naamassa kosteusvoide ja seerumi kuivuneena. Laitoin jonkun mutanaamion ennen niitä. Huokoset puhtoisiksi...
  • Siellä oli erittäin kylmä ulkona. Piti aluksi tottua. Sitten olikin vielä kylmempi. Mutta silti hikoilee.