Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

torstai 25. tammikuuta 2024

Showerthoughts

 Ajatuksia Jodel keskusteluihin liittyen

  1. Se, että löydät kirjoista virheitä ei tarkoita että olet autisti. Eräs älykäs tyttö jonka kanssa viestin netissä lukioajoilla 00-luvun alkupuolella löysi enkunkirjasta saman virheen vaikka neiti oli Karstulassa ja minä Honkajoella. Weird oli kirjoitettu wierd enkunkirjoissa. Nykyisin hän on hoitsu tai lääkäri tai jotain mutta en ole kuullut hänestä mitään toisaalta vuosikymmeniin.
  2. Se, että jos miehiltä kysytään, ei tarkoita että ne tietäisi naisista mitään. Siinä ollaan "kauneuskäsitysten" keskiajalla edelleen. Nainen ei saa olla lihava, mutta sen pitäisi haluta lapsia. Se läskikerros suojaa sitä lasta kun se tulee ulos naisen lantioilta ja ottaa ekat henkoset ilmaa ja on sitten vastuussa elämästään itse, kun hengittää omilla keuhkoilla, eikä ole vain loinen.

  1. Toisaalta, jos lähetät näistä virheistä palautetta niin todennäköisesti olet melko moukka ja turha ihminen noin muuten kun kantti kestää valittaa. Jokaisessa kirjassa saa olla virhe. Älä ole hullu. Arvokkaammaksi meidät tekee virheemme.
  2. Toisaalta, miehet on aina valinneet kyntöuransa ja heitellyt siemeniään minne vakoon sattuu...