Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

keskiviikko 24. tammikuuta 2024

Ripsirähmää

 Äiti kävi tuomassa juustosämpylöitä ja kaakaoo. Vain äitini tietäisi miten mua loukata lahjoillakin... en osaa edes selittää miten voi olla niin ironista. Yksi kesä söin pelkkää juustosämpylää jne. lapsena. Hän toi samalla mun kiinatilaukset mitkä oli menneet sen läheiseen postilaatikkoon. Saatuaan 2,5 tonnin sohvansa kotiinsa.

 Tilasin mitä sattuu, mutta toisaalta ihan tyydyttävää availla niitä. Ihan niin kuin mä laittaisin hammaskoruja. Mihin mä tarvin violetit silmälinssit? Mutta löysin tällaisen hopea-vihreän tupa villapaidan sekä tyynyliinan. Lukulaitteen joka näyttää valoa sivulle kun lukee kirjaa. Suojakuoren läpinäkyvää venyvää muovia kaukosäätimeen. Mikron päälle liina jossa on taskut molemmin puolin. Hiuslakki silkintapaista laittaa yöksi märkiin hiuksiin. Alusvaatteille järjestelyyn lokerikko laatikkoon. Kaksi muovista mukia. Halinalle tarroja.
Eilen illalla laitoin hiuksiin tyveen violettia sävytettä ja latvoihin oranssia maskeja... kampaajakin kysyi kaksi kertaa mitä maskeja käytän. Lähinnä banana hair maskia oon käyttänyt ja sävyttäviä joskus harvemmin. Sitten tänään suoristin päivällä hiuksiani joihin pistin kuumuudelta suojaavaa suihketta ensin.

Kuuntelen äänikirjaa taas. Katsoin YouTubesta spoilereita sisältäneen videon liittyen tähän sarjaan, jota ilmeisesti tulee vielä kolme. Vaikutti olevan saksalainen aksentista päätellen? Teki kyllä huomioita, ettei päähenkilö ole vaikkapa ikinä yksin- vaan aina ryhmä asettelussa, joten hänellä ei ole sisäistä puhetta tai sitä hahmon kasvua siinä...

Mun ohimoilla on kauheat ihottumat silmälaseista. Olen hukannut mun toiset lasitkin. Ties vaikka olisi tippuneet vain johonkin. Ne toiset ei pysy ylhäällä, mutta on sentään muovia eikä ihottumaa aiheuttavaa nikkelipitoista metallia tai mitä nyt onkaan... Ei ole kivaa kun kutiaa.