Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

keskiviikko 31. toukokuuta 2023

Elämä

 Toissayönä en nukkunut yhtään ja nyt olen nukkunut koko päivän. Päätä särkee ja huono olo. Yleensä olen säästynyt deja vu kohtaukselta unen aikana. Tekisi mieli jäätelöä, suklaata, limsaa ja sen sijaan olen syönyt kanaa ja perunaa, juonut maitoa ja vettä. Pitää kai aloittaa masennuslääke uudestaan. Ei tästä tule nyt mitään. En mä voi jatkaa näin. Kaikki entinen on niin merkityksetöntä. Puoliksi sovittuna jo huvipuistoon meno viikonlopulle. Mahdu siinä sitten turvallisesti laitteeseen.

Pitäisi niin paljon kaikkea tehdä. Taidan mennä suihkuun kun on niin tukalaa. Jos tämä ei lopu, niin otan särkylääkkeen.

tiistai 30. toukokuuta 2023

Rakastan univajetta enemmän kuin puhtaita lakanoita a.k.a. crap on my waist and my bedsheets smell like poo

Kliseet on nyt ainoa johon uskaltaudun turvautua. Pitää tappaa kaikki ylimääräiset ränsyt, ronsut ja muut joihin tungetaan käsinukkeihin perseeseen jotakin. Tök tök tökkijää... vaihdoin kaikki petivaatteet enkä saanut nukuttua. Olisi kai pitänyt itsekin olla puhdas. Mitä mitä täh.
Kaikki on ihan hyiv. potensiin n.,
En mä halua oikeastaan siihen valintakokeeseen mennä ja aivotkin on narikassa kun en ole nukkunut. Ätsiu.
no drama no honey, too late to think of money in attention economy...
Tavallaan ihan jees että olen maan pinnalla. Kaivan kuoppiani. Nauroin jollekin tyhmälle videolle viimein Twitterissäkin. Noi kurpat tuolla viereisessä mettikössä pitää meteliä senpuoleen. Terveydeksi kolmas aivas... 4.
2006, 2023, 2040.
Söin kolme nakkia ja voileivän. En mitannu sokruja. Tuskin ketään hereilläkään. Veivaavat aina verhoja kiskoillaan. Mitäs se aamu tietää, tule sisään valo, tule hyvä valo.
Minun tekoälykkyysosamääräni. Aina ollut naiivi, diagnosoimaton ja neitsyt. Vasta kun olin aikuinen, niin minulle kerrottiin jotain kyrvistä. Ei siis erityisemmin mitään tarpeellista. Kukasta kukkaan mehiläisiä. Muahahaha. Teletappi-pingviini.
pai. hipsu. lallati lilluti


Mutsiis, äitinne teitä teki silkasta sisäisestä imperatiivista. Nainen luo ja mies tuhoaa ja luo kuolemaa ja silti jotenkin naiseus on pimeyttä mutta en jummarra... kaikkialle mitä auringonsäteet koskettaa on valtakuntaanne, paitsi että naarasleijonat mettästi.. it starts... klipinsäästäjä notta tuota pointti kaiketi ettei ole mitään synkronikkaa vielä huomenna. Äitsyli mude tuttavallisemmin Ääliö, kumpikaan vanhemmista ei ole mun pääasiallinen hätäyhteyshenkilö! Kasvoin wiccavastaisella ja transfoobisella potterkirjallisuudella nuoreksi aikuiseksi, ja se oli peräti huonoa dialogia miljoona sanaa ja onnistunein hahmo perustui naikkosen matikanopeen...

Sinä ja minä. Regina. Mutanttisarjakuvat. Mikä noista kolmesta ei kuulunut mun kulutukseen mitä lueskelin lapsukaisena y2k.

Silkkaa tietoa ylimääräistä päässä leijuvi. Ehkä se on pintaa. Harmaata aivoaluetta lisääntynyttä valkoisen sijaan niillä lääkityksillä. Vaikkei siitä aivokuvauksesta mitään kuulunut tuloksia ikinä. Vammat sisäistänyt ilman ulkoista traumaa. Tai siis ku vanhimmat lapset on itsekkäitä. Kiedottaisi pikkusormen ympäri vanhukset ja saisi mitä haluaisi, jos eivät olisi dinosaurukset kanoja. Kirjoitan vierestä. Vanhurskaiset on vanhemmat. Mulla ei ole. Itseni kasvatin ylös. Samaan multaan kaikki kaivetaan. Paskan hajussa kasvaa. Heittosäkki. Noita-akka. Hirviö. Vaikutusta. Itken tai syön. Huostaanottajatkin olisi kivemmat varmaan ollut. Olisinko mieluummin "ihmetellyt" MIKSEI mun vanhemmat halunnut mua, kuin että olisi saanut EDES JOTKUT rakastavat ja luokseenhaluavat aikuiset.

Vähän ehkä synk.synk. mutta on koleaa. Kirjoitukseni suljetulla alkoi "Sää on kuin murheenkryyni" Se on jotenkin osuva ympäristöönsä Pitkäniemeen
Kuka olisi hullu mukamas. Mömmöt sen tekee. Ei minua tutkittu eikä minulle puhuttu mitään ja jos oltaisi niin koko alkuperäinen diagnoosi ei olisi valehtelua joka ikinen kappale. Katkera että jos sen ottanut puheeksi niin lääkitystä lisätty.

itku auttaa niin kovasti lääketehtailijoita ja valkotakkisia kohtaan kun perhe hylkää eikä sua uskota että sulla olisi elämä.... lannistus maksimaattius ikuisesti et tiedä edes voinnistasi mitään mukamas. Ihan unen läpi pystyt vähän kertomaan vointia.

Remissio. Tunteettomuus. Kykenemättömyys kokea nautintoa.

Kliinistä paskea kansaneläkelaitokseen eli sitä taattua ydinjätettä

Otsassa lukee pysykää kaukana. Stigmaa. Ei ne rahat mutta kun ei pysty säästämään ikinä. Jos vaikka menisi osastomaksuihin karkkirahat. Vaaterahat. Helposti ottaa välistä. Vellit ja mällit, twerkkaukset, vai miten se rahan takii.

Jäätä ja ihonlämmintä vuoronperään lompsis tästä pelistä pois. Elämän paras aika, koska saavut ensinnäkään- ja miksi menit pilalle. Mainitsinko jo että sairastavat itse katkeruutensa ja unelmansa eikä ala mulle jankuttaa että oon katkera ja läski, vaikka itse ovat homoja eikä kiinnosta jos itse syntyvät paukuttaa jotain ruskeanreiän ritarillisuutta. Mulla on incel tutkakin. Vain papparaiset silti ottaa yhteyttä. Liian kiltit, liian lihavat, liian ulkomaalaiset, kaikki jotka aattelee etten menettäisi mitään jos vähän jakaisin niille pillun ilorasiaa...

*pyyhkii perseensä mielessään naamoilla badoossa jotka kehtaa viestittelyn aloittaa jotka poistan tai estän, kuin tinderissä konsanaan ketään tavannut sieltä ikinä* Instagramissa rajoitan kaikki. Alastonsuomessa varmaan luen kommentit mutta en jaksa vastata, en vastaa puhelimeen, en huonoon suomeen... kikissä tulee pelkkiä moi.

En tiiä taidan olla ristiretkellä puolta ihmiskuntaa vastaan sen mitä ehtii. En rakastu, en ihastu, mutta en juokse päin tai karkuun kirjaimellisesti vaikka kaikki onkin pielessä!

maanantai 29. toukokuuta 2023

Ajatukset juoksee, minä en

 Siivonnut lisää robotti-imurilla. Aivastelin. Keikahti kaikki pölyt ja sitten käsi-imurista loppui akku.  Laitoin ilmanpuhdistimen surisee. Vaihdoin kaikki petivaatteet. Pyykkiä on iso kasa. Jäin 4€ velkaa tupakkiaskista ja tilille alle euro taas ja koko viikko makustella mitä kaapeista löytyy eli ei limsoja eikä mitään herkkua. Minne tämäkin päivä meni. Äiti toi jämäruokaa työpaikalta. Seksuaalisesti avoimeksi tyypiksi se jäbä ihmetteli kans mun aseksuaalisuutta. Laittoi mulle verhon ja vei roskat ja juteltiin. Se on tyypillinen vuohi kiinalaiselta, kavereita riittää. Mä syön tuollaisia kilttejä aamupalaksi, vaikka esitetäänkin molemmat tyhmää. Katsoin Diiliä mutta tiedän kyllä että olen erotettu. Mitäs tässä!

sunnuntai 28. toukokuuta 2023

Pyhitin siivouspäivän

 Kävin äidin kanssa kaupassa. Mittasin sokerit 7. Tiskasin kauan. Pyykkiä varmaan pari koneellista tänään. Paistoin kanaa ja sen kylkeen perunajauheesta tehtyä muusia jossa voita. Se oli kiva syödä välillä lämmin ruoka. Harvemmin on aineksia tai jaksaisi tehdä itse. Viimeksi kaalikeitosta jäi puolikas kaali homehtuu. Illalla syön ehkä hedelmän vielä. Aamulla söin omenan ja jostain syystä olin ostanut puoleen hintaan kanamaksamakkaran ja se oli kuitenkin vaalean leivän päällä pahaa. Vatsa ei myöskään tykännyt. Eilen menin sittenkin kaverin luona käymään. Käveltiin koiran kanssa. Juomat ja ranskalaiset vei kaikki rahat ja aamulla nukuin johonkin yhteen. Kävin suihkussa. Meikkasin Lidliin lähinnä kulmat. Nyt ollut tällainen hupparipäivä kun satelee ja luonto uudistuu. Katsoin vähän telkkaria. Aina sitä keksisi tekemistä, jos viitsisi nähdä vaivaa. Parvekkeenkin voisi huuhtaista ja vähän pestä kun tämä on keltaisenaan siitepölyä ja tuota tuhkaa. Olen polttanut tuhkakupillisen. Täytyy uudestaan lopettaa, hyipä hyi. Kävin pe aamuna sairaanhoitajalla. Joka aamu herännyt aikaisin kun pitänyt olla jossain labroissa tai yliopistolla käydä. Tiistaina on vielä valintakoe ammattikouluun tietotekniikkaa, mutta eipä mua haitanne jos ei mua oteta. Tkl säännöt kertoo että opiskelu loppuu kun täyttää kolmekymmentä. 

perjantai 26. toukokuuta 2023

sinapaatat.fi

 Söin äsken kaksi paahtoleipää, siemauksen kaakaota ja nuudeleita liemineen. Aamulla taisin syödä omenan aamupalaksi, ja join loput dieettikolat. Nostin mun diabeteslääke annostusta. Pitäisi jaksaa laittaa pyykit kuivuu, en kyllä jaksa. Vessassa on aina jokin haju vaikka suihkuttelisi mitä niin se on siellä taas kohta, ja kaikki viemärit on katsottu joten ehkä ilmanvaihdosta tulevaa.

Ai niin, eilen. Sain lahjaksi Pienen pahanmielen kirjan. Söin lohisalaatin motsarellalla ja nachot ja kahvin. Oltiin parin kaverin kanssa bistrossa ja sitten kun oltiin vaihdettu postit ja kuulumiset, käytiin keskustorin lätkäkeitaalla ottamassa muutamat kuvat niillä propseilla mitä sinne oli tiputeltu. Esim. siellä oli se leijonatyyppi, ne savustamon enkelinsiivet, ja sitten neliö jossa luki greetings from Tampere ja niin edelleen. Saatiin vielä jotkut sipsinäytteet, joten kävin postipaketinhakumatkalla ostaa dippiä ja jäätelopurnukan ja pakasteeseen patongit. Lainasin vanhemmilta muutaman kympin.

Noi juo jossain Grillimestareiden ekassa jaksossa pepsi maxia. Varmaan sijoiteltu tota mainosta sinne. Mun pitäisi lopettaa tämä makuvesien eli limppareiden vetäminen kurkusta alas- kun ne huijaa aivoja, että muussa ruoassa olisi yhtä vähän kaloreita. Yksi lisää vaan syitä mistä se diabetes voisi tulla, kai.

Huomenaamusta ehkä alan ottaa niitä mittauksia itse. Nyt mä olen ihan palanut loppuun pelkistä päiväunista. Näin unia missä shoppailin jossain pienessä brittikaupassa, tai ainakin pyörin siellä mutta ei oikeissa kaupoissa taida olla mitään kirppisjuttuja lehtien ja arpojen lisäksi. Kävin mä vanhassa lukiossakin ihan vain pyörähtää, vanhasta muistista, vahingossa.

Tilillä ei ole paljoa rahaa, niin en kyllä tee juuri mitään. En kyllä tapaa miehiäkään. Siitä pitäisi kostua rahallisesti jotain ja estän kaikki jotka kuvittelee että olen jokin nymfomaani, joten se on lähinnä kaikki miehet eli sekin on turha yrittää vältellä yhteydenottoja. Menisi kyl häirinnästä joutua kuulee toisten fetissejä ym ilmaista juttua josta en nauti tai ymmärrä, joutunut vaan pitkään sietää...

Toivottavasti niillä ei mee pupu pöksyyn, mut kyl mä voin uusia puolia opettaa heille itsestään, mutta en kaikkeen suostu joten valikoin pois.

torstai 25. toukokuuta 2023

Tässä se minä vaan nukkavieru pierulegginssi

 Päivitän puhelinta käyttistä toisessa huoneessa laturissa sängyn vieressä. Poistin satoja tiktok videoita laitteesta, mutta 200 gigan iCloud on silti kai täynnä. Kävin aamusta verikokeessa. Kukaan ei tykännyt jonottaa vuoronumeroa. Olin ensimmäinen. Sain väärää tietoa että aukeisi jo seitsemältä ja jouduin odottaa yli puoli tuntia. Ei se mitään, mulla kiire ole paitsi vaihdolla takas kotiin. Ennen matkustusaikaa oli tunti, en tiedä onko sitä tullut puoli tuntia lisää.
Neljännesmiljoona asukkaita täällä ilmeisesti. Meen kahvilaan tapaa paria kaveria tuossa neljän maissa. Ne päivittää aina whatsappiin meidän ryhmään kaikkea. Edes mä en jaa niin turhan paljon liikaa kuvia mun aterioista jne...
Siellä on vähän viileä ilma. Mulla oli sateenvarjo, se vaaleansinikankainen nahkapidikkeinen, Burberry jonka sain Lontoon salarakkaalta ja hänestäkin on kuulunut ekaa kertaa jotain vuosiin. Mutta en mä sille osaa oikein vastata enää mitään. Se sanoo aina oikeat silti, ei siinä.
Vaihdoin seinäkelloon pariston ja nyt se raksuttaa taas tuossa. Söin jokusen kalapuikon, kinkku-juusto kolmiovoileivän ja keksisuklaapatukan ja omenan ja vettä kai. Silti mun verenglukoosit oli korkealla aamusta paastonneena.
Ei jaksa miettiä mitään. Sormetan näppäimistöä taitavasti. 
Jatkan badoon käyttöä ja pelien pelailua sun muuta sovellusta. Elämälle kaipaisi sisältöä mutta ei sellaista taida olla. En halua sijoittaa ulkonäköön ja terveyteen, korkeintaan karvanpoistoon. Kävin eilen illalla suihkussa, se oli kivaa. Kuorin jalkakylvyllä mutta sitten iho oli taas kuivaa... Jaksa edes miettiä miten silmänympäryksiin saisi vähän valoa kun ne imee kaiken negatiivisuuden. En hätkähdä paljosta, mutta kun muuttaa vähän satunnaisotosten selfieiden kontrastia täysille ja terävöittää täysille niin eiköhän ala ärsyttää kaikki epätäydellisyydet ihossa. Ilman meikkiä. 
Ehkä jos olisi mukana yksityinen meikkaaja, kuin Kardashianilla, tai olisi vauvan iho eikä yli puolen hujakoilla kolmekymppisiä niin eikäku jaksaisi laittaa kosteusvoiteita ja aurinkovoiteen ja meikit ja seerumit ja pohjustukset ja mikä nyt ikinä saisi väliaikaisesti näyttää julkkikselta, mut ei ketään muutakaan kiinnosta niiden vaatteet kun ne on köyhiä ja salilla käy vaan jo valmiiksi blondit onlyfans perseet. ei voisi kiinnostaa vähempää toisten ulkomuoto joten miksi itse en kiinnitä huomioon kauneuteen. Ei ole varaa mihinkään toisaalta. Sieltä on tulossa postissa mun ostokset makuhammastahnaa, jonka pitäisi maistua red velvet kakulta ja mun elämän ensimmäinen ostama hiuskiinne vai mitä nää lakat nyt on. Ripsiliimalla tekee vähän jos hukkaa ripsen päivän aikana poskelle.

keskiviikko 24. toukokuuta 2023

Mitäänsanomattomuus on raivostuksen kieleni

 Aamusta valintakokeet yliopistolla. Olin tunnin ajoissa. Paljon oli muistin varassa palauttelua mitä niissä artikkeleissa mahdettiinkaan kirjoittaa. Viimeinen kysymys jäi kummittelee. Aina on yksi. Vastasin toki kaikkiin. Ties vaikka tulisi nolla pistettä, mutta sen näkee seittemäs heinäkuuta jolloin mulla on silmäseulonta. En tiedä tulisiko minusta puheterapeuttia sentään. Toinen viidettä luin aineistot läpi ja tein muistiinpanoja enkä sen jälkeen oikein aktiivisesti niitä ole tuijotellut. Varsinkaan eilen, ehkä matkallani tänään aamusta viisi minuuttia.

Palkitsin itseni tupakka-askilla... kohta varmaan vetää uusi voxra kuuri siihen... Ajatukset on vain ajatuksia, koska muutenhan elämä olisi oikeasti rankempaa ilman tupakointia.

Enkä mä oikeasti alkanut mitään laskea kun en tiennyt mitä lasken, tai väittämistä jotakin pystyykö päättelee vai ei. Taisi jäädä jotain 80-90 minuuttia koeaikaa kelloon. Olin jo 11 kotona eli tunti sitten? Tunti menee palautumiseen, ja kun syö pari kirsikkatomaattia.

Ulkona on melko kuuma. Sisällä ei ole niin kuuma vielä. Laitoin lämpöpatterit tuuletusasetukselle molemmat ja öisin tuuletan kunnes alan aivastella. Hikoilen varmaan reisistä mutta myös otsalta eniten.

Mitähän mulla oli tapana tehdä ja voinko jotenkin valmistautua tietotekniikan valintakokeisiin vai meneekö ne huonommin? Insinööri tulla minusta. Onhan se kiva kun yliopisto sekä ammattikorkea on lähellä, kantasairaalasta huomioon ottamattakaan kun sinne on kilometrin kävely(ja silti en ole muistanut tai voinut käydä niissä verikokeissa aamuisin kun uskallus tai unohtaminen paastoon)

tiistai 23. toukokuuta 2023

Sä voit kivenkovaa väittää vaan mutta kommunikaatiovamma multa löytyy pysyvä...

 Jos aivojeni liikkeet, on liian vaikeita, niin tuumipa hetki olisiko kiva olla mun pääasiallinen itse (Kajsa Blom) joka tasapainottelee muidenkin kanssa. 
Toisaalta muut vain rakastaa itse puhua eikä välitä edes kuunteleeko joku, jotta vastaisi kun, esitän.
Vaikka olisin käynyt saman asian läpi helpommin kuin jokin toinen, ja jokin asia voi mennä 50-50 mahiksilla, väärin niin kai mä nyt voin osoittaa oikeaan suuntaan...
Mikä vittu muiden päässä on vikaa. Kysyvät vain mitä vittua minuako vaikea tajuta vaikka: olen aina oikeassa ja kerron sen, jos tiedän mitä sinulta odotetaan! Luen rivien välistä. Ei vessakäyntejä pitkin yötä. Nuku normaalisti jos haluat palautua eli
liian pitkä silmämuna nuoruudessa korjautuisi kyllä, mutta kun kaikkeen pakotetaan ottaa jokin korjaava miljardidollarin bisnesasiakkuus oheistuotteena kuin kokoomuslaisuus on heikkoutta, eivät edes tunnista sydämen puolta
Kaikki kuollaan. 
Enivei, toisella on lasit ja toinen ei saa nukuttua. Yksi on ujo ja toinen häpee silmät päästään kun toisen desibelit vaan nousee -vaikka se puhuu ihan niitä näitä.
Vaa'at on diplomaattisia. Me ollaan manipuloivia. Me ollaan kauniita,  mitäänsanomattomia, me oltiin täällä niitä kaloja jotka hengittää keuhkoilla sekä kiduksilla maan kamaralla ennen kuin tiesit haluavasi hikata siitä kehityksen jälkijunasta mitään... Ei voi välttyä seksuaalioikeuksilta mutta et myöskään voi, niin, oliko oikeuksilla jotakin vastuita...hmm
Meidän vaakojen 115% vihollinen on vesimies joka saa kehuja tekemättä mitään, muuta kuin paimentamalla vaakoja pumpattavan barbaran isoon suuhun. Vaaka heittää kaikki bileiden rauhaarikkovat kusipäät pellolle hetkeksi miettii. Eikä silti opi uusia juttuja nuo
Fb deittailu alkoi ehdottaa mulle naisia kun kirjoitin 500 merkin kunnianosoituksen seksille, alistumiselle, sillle että porno on ihan yhtä todellista kuin tosielämän parisuhdeseksi jne yhden yön paskat kuormittaa enemmän kuin aseksuaalisuus osana pridekulkuetta.
Asiasta kolmanteen kukkapurkkiin.
Autismi, on kokonaisvaltaista tiedonkeruuta mutta ilman sisäistämistä välillä tuntuu, että mieluummin sivuuttavat ihmisyytensä. Joo, miehet on pelkkää paskaa mulle ja en ole romantikko. Miten voit tuntea mut jotain 7 vuotta ja silti olla täysin väärässä mun filosofiasta elämään, itseni etsimisestä joka on mun elämäntehtävä, mun moraalista ja sitten vielä varoittaa deittisovelluksista etten minäkään olisi turvassa. Itse olet turvakodissa, sulla on kehityshäiriö, epilepsia, uutuutena kaksisuuntainen ja ilmeisesti kokeilet huumeita mielelläsi kun salainen poikaystäväsi on ammattirikollinen ja asentanut puhelimeesi sähköpostinsa jota kautta näkee sijaintisi kaupungilla????? Ja tollasen ystävän puolesta sitten todistin oikeudessakin, kun se ajautuu mahdollisesti mihin vaan kaikkeen.
Mulla ei ole sentään kierroksessa 19 miestä. En haikaile vatsalihasten perään, enkä kuolaa tällä vuosituhannella syntyneitä pikkupoikia mutta kaikissa meissä on vahvuutemme. Naiset tekee yhteiskunnan jalkatyön ja kaiken ilmaisen pelkästään olemassaolollaan ja silti elämme kauemmin.

Ja tässä kerroin vasta ehkä muutamasta tutusta kiertotein. Kyllä he ovat olemassa. En minä ole yksinäinen. Eivät halua vaivata minua ongelmillaan. On vain niin hiljaista puhelimessa tekstittimet. Ainakin voisin opiskella huomisaamun valintakokeeseen. Tässä ollut aikaa arvuutella mitä kysytään.

LIRUA RAPARPERISTÄ<3

maanantai 22. toukokuuta 2023

yhyy

Olen kuunnellut Sinä äänikirjaa. Kävin LinkedInissä. Aamusta shortseilla ja t-paidassa kaupasta raahauduin hikisenä kotiin. Katsonut livestriimejä. Napannut pokemoneja. Eilen sheivasin sääret ja ne vähän meni ruvelle vaikka oli vaahtoa. Badoossa juttelin yhdelle 200-kiloa lähestyneelle viikingille ja koska olin nettishoppaillut rahat pois, niin annoin sen tarjota pitsan. Juteltiin, avauduin kuin haava ja hän pääsi eroon neljän vuoden sinisistä palleista. Bepanthenia laitoin tosin ja vasta tänään löytyi laastaria kaupasta. Ehtyvä luonnonvara.

En ole nukkunut. Juttelin tutun chattailukaverin kanssa kaikesta DM. Harmittomasti ihmetellään mielenterveyshuollon tasoa. Mut on mulla vieroitusoireita nikotiinista vähän. Vedin sitä henkeen kuin… 

sunnuntai 21. toukokuuta 2023

"Never get high on your own supply"

 TikTokin videot näyttää mulle Bahmutia surevan Zelenskyin, Brittien kansallisradion BBC:n jaksoja ohjelmaa jossa parit homot kaksisuuntaiset vieraineen studiossa, naurattaa ja kertoo faktoja eläimistä tai lentokoneista jne. hyvistä tavoista mitä noudatetaan.

Sitten toki näitä illalla tulevia jutteluohjelmia Amerikoista ym uutista ja musapilipalia. Kiinan tiktok muka rajoittaa lasten sovelluksenkäytön 40 minuuttiin. Siihen tuo viittaa otsikkokin.

Seuraan varmaan satoja tilejä, mutta... yhtenä muiden joukossa. Harmittaa jos oikeasti ihmiset on alkanut kääntyä Ukrainaa vastaan nyt jo... Jos Venäjä hyökkäisi niiden kotiin ja tuhoaisi kaiken ja olisi varmaa ettei sitä tuu ikinä koskaan kukaan rakentaa uudestaan. Olisi kodit tuhottu, niin ei paljoa naurattaisi. Toki yhdellä koomikolla oli hyvä pointti, että koska hän on kasvanut sodan keskellä, niin hänellä on oikeus nauraa asialle koska muuten tulisi hulluksi miten käsitellä traumoja.

Joku väitti että mun kommentti venäjästä olisi ollut jotenkin Venäjää vastaan, ja että olisin myös harhaluuloinen ja rokotettu. Jos et ole rokotettu, niin se vasta harhaluuloista on. Ne jotka esti covid-19 leviämisen on rokotettuja, ja lääkäreitä ja tutkijoita. En näe miksei äiti luonto olisi onnistunut tappaa jokaisen ihmisen virukseen, jos asialle ei oltaisi tehty jotain ja taisteltu sen leviämistä vastaan.

Mun babushka eli mummu on kertonut, ettei venäläiset ikinä korjaa mitään tuhoamaansa vaan kaikki jää vain paikoilleen siihen mihin se rikkoutuu, oli se sitten auto tai hökkeli. Samaa tundraa mitä ollut aina. En näe että Venäjä onnistuisi rakentaa Ukrainan alueelle mitään parempaa. Ne vain tuhoaa koko maan pahimmassa tapauksessa, jos niiden veljet Ukrainassa ei onnistu pysäyttää etenemistä. Poltetun maan taktiikka on ollut aina venäläisten käytössä ja se on harmillista.

Mutta joo, Kiinat ja Intiat jatkaa bisneksiä niiden venäläisten kanssa ja sit tuodaan jostain muualta kautta 300% hintainen bensa.

lauantai 20. toukokuuta 2023

I f*cking hate movies

 Eniten vihaan elokuvissa sitä, että uutuuselokuvat ei löydy enää Makuunin hyllystä että ne voisi vuokrata. Ensin ne käy elokuvissa, jos käy, ja sitten joutuu odottaa ikuisuuden, kunnes olet jo unohtanut koko elokuvan. Sen pystyy kattoo jostain sitten vasta.
Kun streemauspalvelut aloitti että, jaksoja ilmestyy viikottain, niin se lisäsi vähän yhteisöllisyyden tuntua kun niistä pystyi keskustelemaan. Kuten sarjat Rings of Power ja House of the Dragon.
Mä en ole mikään elokuvabloggari, mutta olen nähnyt yli tuhat elokuvaa ainakin elämäni aikana. En ajatellut ottaa millään kantaa tekijänoikeuksilla rahastamiseen, mutta tiedänpähän vain olevani syytön.
Haluaisin katsoa yhden komedian. Hyvä tunnusmusa, näyttelijäkaarti hupaisa ja liittyy vampyyreihin. Sitä ei ole youtubessa, iTunes kaupassa, ja jos yritän klikkailla missä muualla sitä voi katsoa niiden virallisten sivujen mukaan niin tulee 404 erroria. Voisin katsoa 2019 vuodelta jotakin huonoja suomalaisia elokuvia kuten Aurora tai Baby Jane, mitä en ole nähnyt- samalla kun odotan että Sisu vaikkapa ilmestyy kauppaan.
En tiedä katsonko Pientä merenneitoa. Olen sen alkuperäisen dvd:llä omistanut vai blurayna, ja aloitin kaksi kertaa katsoa vähintään enkä jaksanut koko pakettia lauluineen. Liian paksua merten vaahdoksi. Toinen elokuva mitä odotan on varmaan se Barbie. Miksi näistä markkinoidaan vuositolkulla ennen ilmestymistä? Kaikessa hiljaisuudessa, se Folie à Deux jokerileffakin saatu kuvattua.
En ole katsonut elokuvia ehkä puoleen vuoteen ainakaan. Sellainen tunne mulla on ja se on masentavaa. Maksaisin jos siitä ei oltaisi tehty niin turhauttavaa löytää ne alunperinkään.

perjantai 19. toukokuuta 2023

Crazy recognizes crazy

My home assistant gave me attitude. I told Siri to put music on through Spotify. She said something about not having Spotify so I asked her again why can't she and she was like "HMMM....!?" Not sure how long I have left premium.
I bought a dried lavender bouquet at the market. It was expensive but I'm having tea now from the flowers that it dropped off in the plastic bag. Just for decoration. I remember a similar market in 2012 or earlier but it was much smaller. I'm guessing tourists have made it bigger. Hockey and all.
I drank two beers and a pear cider. I got a pizza with ham pineapple and fries. My friend kept complaining I'm killing myself and with my diabetes I shouldn't have any sugar. She promised to poke my finger next time to test my blood sugar. I'm still not done a single one of the tests.
I don't know how much I walked but it was a bit much. My forehead sweats more than most areas.
Pretty sure there's a flare up, in my ass cheek, filled with pus and blood that hasn't raptured yet.
Took a shower before and after. Life is such a struggle at my weight but if I don't get to enjoy it, I'll just do crazy shit until I get the thing I want lol :(
Anyways sways... 
I'm welcome tomorrow as well but I have like 2 eur left and too much bills to pay on Monday to get a single more drink. I'm not a sauna person either though we've not managed to go before either. She keeps forgetting her dog has supernatural senses and starts whining when I'm around. Her last dog was the same. Loved me more than anyone else, just always so excited to greet me, come to my lap, kiss me and lick my forehead and hands and arms etc sleep next to me if I stayed overnight and I'd play with her tug of war and give attention.
I can't be a bad person if all the terriers love me. Respect me. Play with me. Submit to me. I'm your leader.

torstai 18. toukokuuta 2023

Ääriolosuhteet on uusi normi maapallolla

 •  Valokuvauksen opettaja antoi hyvän ohjeen. Don't take the shot!, jos on liian vähän valoa. Siitä on tosin jo puolet mun elämästä aikaa. Olin 17 vuotias 17 vuotta sitten, joten olen nyt 34. Onnenluku 88. Edelleen. Vaikken käyttäisi mitään ikuisuuskoruja.
 • Olen ollut vähän masentunut joten olen vain nukkunut. Jos mä olen 17 tuntia ilman internettiä, niin todennäköisesti olen puoliksi koomassa tai jotain.
 • Sovittiin että meen huomenna bestiksen luo. Matkakortilla oli 83 senttiä eli se naisen euro ja sitä sitten latasin kympillä. Täytyy kai ostaa jotain omia juomia. Rahulia tulee kai maanantaina takuueläke. Siitä maksan aina yli puolet mun laitteita mut sillä sit elää loppukuu.
 • Eilen illalla säästin kaikki rahat kun en tilannut foodorasta mitään kotiin, vaan tein itse pitsat ja jonkun kakkutaikinan mikrossa.
 • Mulla ei ole kesätyö suunnitelmia. Viime kesänä oli yksi vuoro narikassa ja vklo hoidin koiria mutta nyt ei ole sitäkään. Vähän voisi lukea valintakokeisiin. Pitäisi kyl, mutta en tiedä edes menenkö.

keskiviikko 17. toukokuuta 2023

Samat vanhat uudet tahdit

 Mulla oli 2019 ja 2021 vielä gynegologisia ongelmia joten parin kirjoituksen maalitus niiltä ajoilta on isku vyön alle. Ablaatio on edessä mun yhden kaverin kohdunseinämille myös. Oli se sit kohdunkaulansyöpä tai mikä vaan, sä et näe toisen ihmisen tarinaa kannesta.

Ajattelin lopettaa bloggauksen kun oon niin masentunut  -tai mulla on jotain ongelmia.


Eilisen photoshopatut kuvat on tekoälyn luomia kirjoituksia ja deepfake ääniä ja videota huomenna. Mistä kukaan tunnistaa että käyn järkeen, kun vähän kasvat aikuiseksi.

Jatkan tätä julkaisua heti kun pääsen ylös sängystä -Kaverini kirjoitti että olen kunnollinen asianmukainen ihminen, eikä ymmärrä miksi minusta tehdään niitä perättömiä ilmiantoja. En tiedä olisiko raha sitten motivaattori. Mä ainakin tarvitsen motivaatiota tänään.

Lihoin kilon kun söin puoli kattilallista omaa kyynelsoppaani. Siinä oli liikaa suolaa.


Ei se mitään. En vissiin saa rakastua ihmisiin. Siis niinku mä tiedän että noi kaikki musiikit kertoo kaikki samaa iätöntä tarinaa. Mulla on se kaiutin tuossa ikean keittiönkaapin päällä missä poltan suitsukkeita, missä on mun keittokirjat ja osa kotivaraa. Okei on siinä mini zen garden (piirakkavuoka jossa on hiekkaa ja pari pientä patsasta mun jumaluuksista) näplätyn pitsin päällä ja tollanen tarjotin sen suojana siinä muiden juttujen kera, keltainen mini podi.


Mulla on koristetyynyjä ja torkkupeittoja. Kaikkia mukavuuksia. Jos multa löytyy se, niin muut ei sitä tarvii. Sitten on myös palopeite ja ensiapupakkauksia.
Mä asun täällä. Mä vietän liikaa aikaa netissä vaikkei mulla ole siellä yhtään tuttuja.
Voisi kertoa juttuja boteille yhtä lailla.

tiistai 16. toukokuuta 2023

huppelis puppelis

 TikTok alkoi muuttua liikaa YouTuben ja facebookin sekoitukseksi pienellä ripauksella television passivoivaa vaikutusta ja yhteiskunnan sääntöjä.
Tunnin tein kaksi englanninkielistä videota alle kolme minuuttia tekoälyn tekstillä. Se muutti mun katseen jonnekin tekstiä kohti. Caption sovellusta otin ilmaiset 3päivää. Se ei ole vielä ymmärtänyt mun suomea mutta eiköhän se opi.
Mun Siri avustajakin sanoi tuossa laitteessa, kun käskin sen sammua ekan kerran että "It was nice talking with you" tai jotain 
Kerroinko että tein sen keiton. Enää riisit jäljellä.
https://www.tiktok.com/@kajsablom88?lang=en

fixing the hem of my dress like no translation needed

 Yeah happy

I did not chat anything and bamI'm not allowed to be happy but I'm smiling sweetly like my demons.

Discord is 8 years today. I got removed from a server. Perhaaaappps I was being too appropriate. At least I fell asleep having said it all.

It's not my fault I'm attracted to guys.... wait, I'm asexual, so I'm not. So much confliction. Principal said it well about the dark corners of passion& the same flower stick said he likes paradoxes, but hit my head with a wet dick dear unicorns.

"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."

No sleep lost over fat Kajsa I mean oodles noodles doodles we all got skeletal systems, my bones are 4 kg and perfect thanks for not asking!

I prefer not to have anyone so I don't have to beat them into submission. I like extroverted guys but it's probably a red flag.

#bingea̶n̶d̶p̶u̶r̶g̶e̶

 Pitäisi leikata kaali, viipaloida porkkanoita ja keittää riisit, lisätä mausteet sekä soijarouhe ja suola niin tulisi keittoa.
En mä jaksa mitään. Katselen vanhoja instagram kuviani mitä jakanut. Viikot menee nopeeta. 
Täällä on kyllä huomattavasti siistimpää, kun tuo robotti imuri tuli. Sitä pitäisi huoltaa aika paljon kyl, siivousten välissä siis. Ei se ihan lelu ollut. Melkei. Kattoo kauan tuo kestää. Latasin illalla sen sovelluksen ja nyt yhdistin sen nettiin ja aloin lataa päivitystä. Kuollaan kaikki.
Pihassa pitäisi olla tänään lava jonne heittää tavaraa. Pitäisi viedä pahvit. Olisi kyllä toisaalta kiva ilmestyä talkoisiin (vaikken ole ennenkään ollut) kun saunassa en ole käynyt täällä ehkä ikinä? Etäinen muistikuva että olisi käynyt 11 vuotta sitten tutustumisreissulla pukuhuoneessa ehkä.
On se kyllä nyt ihanan siistiä. Otti sängyn alta ja vaikka mistä paikoista täydet pölyt irti. Arvioisinko kolme tuollaista säiliöllistä. En ole uskaltanut tunkea vettä siihen. Kostuttanut jotain pyyhettä sen alla. Puolikuun muotoinen<3
Tämä on hyvä masennukseni kannalta. On kaveri joka puuhaa mun puolesta.

maanantai 15. toukokuuta 2023

Ikuisuusprojekti

 Kuuntelin 2 tuntia ekaa Valtaistuinpeli äänikirjaa. Ostanut sen joskus kymmenen vuotta sitten audiblessa. Mulla on nytki yksi krediitti hankkia jokin kirja valikoimasta.
Laitoin yt:n päälle ja sieltä tuli ensin vastaan 30 päivän tavaroiden karsimis haastevideota suorittava juttu, niin sitten aloin varmaan tunnin käydä vähän läpi pöytää ja sen alla olevia paperitavaroita. Pääsen eroon pahvista sun muusta. Pitäisi kyllä viedä elektroniikkajätteeseen macbook airin vanha johto.
Siellä on kaverikansio joltain ala-asteelta. Tunnistan Kirsin 3lk. kuvan. Osa piirroksista on joko minun, tai en tiedä. Venyttelyohjetta, valokuvia, ephemeraa, sali soppareita, potilasohjeita, ryttyisiä kirjekuoria. Kansiollinen velkajuttuihin liittyviä asiakirjoja. Pieniä esineitä. Heitän jotakin pois ja osasta ei vielä pysty luopumaan hiki hatussa.
Talkoot on ylihuomenna ja voisin vielä lavalle jotakin turhuutta. Ainakin tuo näytön jalka minkä löysin lavuaarikaapista ei ole minun, tiennyt mikä se edes on.
Join teetä, aivastelen. 
Voisihan tässä vaikka mitä. Se robotti-imuri ja minikaiutin Applelta tai jotakin tulee kotiin illemmalla. Pitäisi oikeasti imuroida. Pyyhin peilioviakin. Osaan pysyä poissa netistä.

Dogs can feel the earth moving but so can my stormy signs (needs fact-checking)

 At the root of all evil, we are all women foremost then continue to mutate. Just prod us and the sex will be somewhat determined for most.
Cliteral hood beats erections
I was enjoying some oatmeal with jam for breakfast. I have been supposed to go to a bloodwork in the morning but I've still not gone. Not started to measure sugars from my fingertips.
Had a shower this morning and can't type but what do you know. Usually don't blog post on Sundays so I hid some things, left some channels. Fuck free speech if it has to do with my reproductive rights or some womb shit, right cuz I'm just a sterilized piece of meat anymore but that was triggered yesterday cuz of the mothers's day well-wishers
It was me who joked about squirrel being my safe word and he's got nuts on his stream etc now. Doesn't matter if I happen to see a white-orange aurora butterfly in my yard watching them, who am I to say -my profile pic is a barbie version of my face, on tiktok that you see on the live comment fields and gifters there. Except I'll watch pornhub rather more from now on(nope still nothing interesting)
Awaketh my huge hazelnut brain plz it's Monday! People are most genuine after waking up, said one morning show host long ago.

Why do I even write, when all you search for is the sex and the city type of gossip girl stuff anyways. It's great but have you ever read.

sunnuntai 14. toukokuuta 2023

earth dragons be like "my love is so deep"

 Love is rape. –Elon Musk (according to gender studies doctor)

Too much internet today.

I was once again blocked on fb dating. I mean I know these things. I always fall for this shit. Promise me the moon but have 99 problems with me. It's so easy to just message me as an easy woman and expect me to stand on my head and fucking waste my time as I don't learn. Ever.

Birthing day reproductive rights day birth of legends, do grow up boys my age!

Lihavat huohottaa enemmän kun meillä on läskiä rasittamassa myös kaulaa jos ei ala heltta allttovibra oopperoimaan (tiedän musiikista yhtään mitään niinku)

Mun mielestä ne 2 nopeaa halia eilen oli romanttisempia, kuin mun pano tänään, mutta liippaa kyllä lähimain. Vähänkö olisin vihainen jos mun miehellä olisi jotain faneja joita se halailisi keikoilla. Mutta mulla on yksi eksä joka avasi mun silmät flirttailulle, enkä halua lisää eksiä, haluan vain ihailla oikein kaukaa. Toisaalta saan sairaan vähän haleja.
Tyyppi piti kii mun läskeistä ja tisseistä takaapäin, niin samalla ei päässyt ajatuksetkaan karkailee muihin. Sit runkkasin jotain myöhemmin ja mua häiritsi että mun tyyny haisi jollekin päärynälle(??) mutta taisin mä jotain hokea että pistä se sisään please yeah. puttaa sisään vitt- xD ooh yeah. Oon mä siis seksissä hyvä vaikka aina se tuntuu ekalta kerralta uuden tyypin kaa. Tämä oli oikeasti jostain uggabugga kylästä munikäinen tumma mies fb datingista "kaveri" tykkäys. Lupasi että juodaan tiistaina jotain alkoa. Hän tulee bäkkii treelle, mut jäi kyl vähän avoimeksi minäkö ne hankin vai se.
Aina mulla on jokin miespakkomielle. Käy sääliksi mua sekä sitä miestä. Vahvistusharhaa tiätteks. Kyl mää tiiän (tänään opin) että miehet haluaa miellyttää mua mutta miettikää nyt niitä lihallisia himojanne, että mitä kehtaatte pyytää ja lähettää mulle. En ole: 1. pyllynpyörittäjä 2. vaaranna terveyttäni ja riko omia rajojani jotta toiset voisi mua käyttää hyväksi 3. vai kuvailinks mä just niinku miehet eikäku

Mutta joo kyl se leuka taisi kolahtaa mun olkapäähän. Mulla oli jotain laventeli hajuvettä enkä ollut kauheasti hikoillut. Sitä en muista kauheasti miltä se toinen osapuoli tuoksui myöskään. En ole mikään superhaistaja mutta ehkä siltä miltä nyt saattaisi kuvitella ruudun toiselta puolelta maassa jossa kaikki käy suihkussa ja muutenkin on ilma puhdasta ja persoonattoman steriilin kliinistä vastaleikattua hankea eikäku
Omapahan on vikani jos meikä riisuntuisi jos toinen käskee ja esittelee sille kortsukokoelmat samalla. Ehkä jos tuo olisi ollut päällä niin sitten se olisi merkannut enemmän ja outoa kun en edes ottanut silt suihinkaan. Tilasin vaan nälkääni mäkkärit sen jälkeen. 
 Niin no ehkä se halaus tuoksui vähän kitaran nahkahihnalta, mäkkärin hampparilta, ja tpaidalta. Onnellisia elämyksiä etten vaihteeksi yrittäisi muistella jotakin känniajatuksia turhaa analysointia. Kyl mä siis niinku vähän googletin halauksia kun ei me tässä maassa hirveästi halailla noin yleensä merkityksiä tiätteks& luulen että oon ihan bueno
Joo. Ja mulle nyt oikeasti jotain kylmää olkapäätä vaan.

Jalustalla on hyvä olla eli You do your thing

 Pari shottia joissa absinttia, muutama drinksu mm. rommikola, siideri, seksiä Suolijärven rannalla, lisäksi kaljaa muutama. Aloittelin kaljalla ja juomasekoituksella ja äidillöä oli piilopullo mojitoa. Syötiin dippilautasen antimet ja ranskikset, toiset joltain nakkikioskilta. Juotiin vettäkin. Ei ole yhtään krapula! Kiva herätä. Uneksin varmaan vähän liikaa siitä laulajasta, mutta sain kahdet halit. Enkä edes haissut pahalta siis! Kotona tosin purkautui hs patti sitten aamuyöstä vessareissulla ihan siitä alapään huulilta, joten ei kauhean seksuaalisella tuulella ollut muutenkaan. Sillä on vaimo ja lapsia<3 Mulla oon vaan äiti :o Eiköhän se karkoita aika hyvin suurimman osan häiriköitä. Eikun äiti oli se häirikkö. Se on minuakin äänekkäämpi. Ne kaatoi tanssiessa jonkun randomin miehen kanssa lavalta jonkun äänentoistovehkeen. Tänään on äitienpäivä, niin se oli mun mielestä hyvä idea yrittää juoda vanha alkoholisti pöydän alle... mun symbolinen käärijä ei ole se isä joka palaa kotiin ryyppyreissulta, vaan se on tuo mutsi. Enhän minä symboliikkaa ymmärrä, kappaleissa vähiten, mutta ilmeisesti kaikki muut. Akseksuaalisuus taakkanain. xD

Oli hienoa kun oli musiikkia ja lätkää. Olisivat tuoneet Tampereelle eurarit vitut jostain äbbä50vee

hihi.

Pitäisi kyl venytellä että herää. Allergiaa on ollut koko viikonlopun. Kunhan ei jää keskittää huomiota johonkin asiaan kuten ruumiinaukko x tai y, niin tässä melkein pärjää ilman histamiineja.

Mainitsinko että pyysin nimmarin tuohon paitaan. Tai no, huomasin että mulla oli kynä mukana ja keksin sen ennen kuin löysin edes koko paikkaan, ja sitten se hymyilevä tyyppi jo tuli vastaan ehdottaa sanoen, että sähän tiedät mun likinäöstä, kun se alkoi kirjoittaa tuppi päällä siitä kynästä. En ehtinyt nauraa olin vaan Ok

keskiviikko 10. toukokuuta 2023

Siitä puhe mistä terapia, eli ei asiat ole niin vakavasti mitä kuvittelet..

 Liike on lääke. Halaa jalat yhteen kun istut tai tee voltti taaksepäin. Olisipa elämä niin helppoa mutta, 125 kilon painoisena, kun vyötärönympärys on lähempänä yli metriä niin, voin vain odottaa että mun 1.25 tähteä saanut seksilelu (varmaan koska ihmiset ei sitä ole osanneet käyttää) saapuu oheistuotteineen kotiinkuljetuksella mun luokse. Enkä tämän vuoksi päässyt tänä iltana sitten katsoa allergialiiton esitelmää silmäallergioista, kun juoudun odottaa...

Syönyt himona pieniä pyöreitä näkkileipiä jollain helposti levittyvällä oivariinilla, koska aion siirtyä sydäntuotteisiin. En tee juuri mitään, olin vartin kuntopyörällä mutta sitten aloin katsoa sitä twitch juttua vakavissaan enkä vain taustahölinänä

Pitäisi elää esimerkillä. Haluaisin tilata jotakin ruokaa. Mun päänsärky. Mistäköhän keksivät seuraavaksi laskuttaa köyhää terveydenhuollosta.

Eikä siinä kaikkea oikeastaan. Helppo kirjoittaa, ja vielä helpompi tehdä arvomaailmansa perusteella valintoja.

Et ole läski olet vain pitkä

 Soittivat Kangasalan Prismasta. Olin jo melkein unohtanut teenkö rikosilmoituksen maksuvälinepetoksesta, mutta hyötyisin siitä vain jos eksä menettäisi aselupansa.

Se on sellainen kaikille kassatädeille ym flirttaileva kusipää joka raiskasi "huoransa" kerran. Kaikki on niin tyhmiä että väittää että olisin jotakin hyötynyt tästä. En ole kuullut mitään tyypistä yli neljään vuoteen ja yhtäkkiä se päättää käyttää jotain laajaa oikeuttaan mun tiliin jonka on vaatinut itsellensä. Kynsin hampain varmaan suostunut. Sitä paitsi se haukkui mut täysin kun näin vikan kerran. Se oli hänen kusipäinen tapansa lopettaa asiat, vaikka olin ollut vuoden käyttämättä kihlasormusta ja halunnut tuosta eroon ja se vaan roikkui eikä maksanut kertaakaan osuuttaan vuokrasta jneKäyttäytymisoppaanne jos kysyisitte

 Ennen lgbta+:ssa oli se a, mutta kaikki pridet varmaan unohtanut aseksuaalisuuden muodotkin. Vain homot ja lesbot saa kaiken seksuaalisuuden näytille. Ja varmaan ne allyt luulivat kuuluvansa mukaan prideen,.
Mietin tässä satunnaisia asioita kun en välitä enää mistään. Join mansikka smoottieta aamupalaksi. Mansikoita, maitoa, hera proteiinijauhetta suklaa-minttu maussa. Vaikka protsku maidosta tulee sekin epätervettä. Niin ja lopun appelsiinimehun, ehkä desi. Aamupaino oli kilon enemmän kuin eilen: söin aamupalan/lounaan subissa ja sitten tein kaksi valmista pakastepohjallista pitsaa kotona vähin täyttein. Tosin söin pakkauksen pähkinäjätskiä jälkkäriksi ja lisukkeena söin sitä tomaatti-motsarella-punasipuli-oliiviöljy-sitrunaamehu-mustapippuri sekoitusta (unohdin balsamicon)
Mun rannekello on korjattu. Äitienpäivälahjat on muuten hankittu, mutta äiti haluaisi mun lähtevän jonnekin lenkille pitkin Suolijärveä... että sellainen aineeton lahja. Ei viittis. 4,5km lenkki on jotain 8k askelia näillä töppöjaloilla.
Latasin eilen uuden pelin. Siinä on lemmikki joka näkyy virtuaalitodellisena. Sen voi lähettää hakea esineitä kun tekee sormella ympyrän johki mikä lenkki nyt vaan menee kiinni, ja se tunnistaa erilaisia "pintoja" Loukkaannuin kun se tunnisti mun taulun "liaksi". Toisaalta yksi pehmuleluni on kuin oikea koira joten hyvä että sain siitä tehtävästä pisteet kun tunnisti. Se peli on ollut jotain päivän globaalisti ja muilla on jo vaikka mitä olioita täysikasvuisena. Miten??
Olen joskus virkannut tuollaisen hienon amppelin violetilla langalla ja laitoin sen nyt sitten roikkumaan tekolaventeli kippoa seinäkoukusta. 
Olen melko esine-sokea varsinkin meikkien ym tarvikkeiden suhteen. En osaa heittää pois juttuja ja saatan käyttää liian kauan jotain samoja– jos en ostele tilalle uusia tai sitten varalle jää aina jotakin. Epäilen miten jotkut pysyy elää yhdellä tai kaksilla rintaliiveillä.
Tämän asunnon tavarat voisi kyllä ylettää maapallon ympäri ja tämä on viides kerros.
Ai niin, en ole kastellut mun sisäkasveja aikoihin. Heräsin vasta 12, kun en halunnut lähteä mittaa paastoverensokereita aamusta kävellen tohon 1-2 kilsan päähän. Pitäis ottaa se sivu laihojen ihmisten kirjasta ja olla syömättä mitään kuin aave.

tiistai 9. toukokuuta 2023

Ostaisitko vai käyttäisitkös ilmaista työtä, oi harmaasilmäinen tikkarisuinen lihava pysäkilläistuja nimeltä Kajsa Blom (uutisissa oli että boikotoin euroviisuja tänä vuonna)

 Jos tämä koronan jälkeinen elämä on normaalia niin mun verensokerit on täydelliset... *oli tänään yli tunnin diabetes informatsuuni tilaisuudessa* 
(Sitäpaitsi se on verisuonisairaus.) Multa ei jää yksikään infarkti eikä äkkikuolema huomaamatta paitsi kun elintavat hiippailee vastaan.

Tilastot ei ole feikkejä kunnes toisin todistetaan! Tietäjillä on tutkimuksensa ja tietämättömillä on triviansa.

En huhtikuussa näköjään ollenkaan kirjoittanut käs1n kansien väliin. Tosin mulla on vain harmaa- ja keltakansiset taidepäivyrit...

Vähän ehkä aloin lemuaa pistää laventeli suitsuketta tuossa. Tuoksuu ihan... tuoksuu... niin siltä ettei vituta ja ehkä vähän talkoohommilta.

Saan mitä ansaitsen kuten muutkin. Jos ei usko mihinkään, ja tarvitsen toivoa että pakolliset ihmiset ei tee itsemurhaa kun näyttävät niin surullisilta.

P.S. 3 sek katsekontaktia on ihan passeli

se reissu sinne tarvikeliikkeeseen niin sanotusti koska kreikan ja latinan sekoitus uauuaahhauuaaahhauuua*

Vähän kuin olisi käynyt uimassa kun tein nenähuuhtelun. Istuin pienen hetken auringossa mutta tulin allergiseksi ja alkoi jokainen sopukka korvanreikää myöden kutista ja aivastelemaan ryhdyin, joten se siitä auringonotosta. Jokin siinä vieressä kukki joo... silmät ehkä vähän vieläkin arat? Olisiko jotakin pölyä ollut mukana.

Harvemmin olen allerginen, mutta joinakin vuosina sen huomannut. En syö allergialääkkeitä, ne menisi vain vanhaksi.

Söin aamuapalaksi kuitumuroja, enkä sitten muuta. Kerroinko eilisillasta mitään tänne blogiin? Eihän täällä ketään käy paitsi huoltomiehenkorvike ja sekään, ei saanut kovin tiiviiksi putkia joten se oli kysynyt eilen perästä, miten onnistui hänen homma. Kerroin että oli lainehtinut, ja etten ole putkimies.

Lähti tsatsaillen jotakin inhottavaa euroviisubiisiä minkä olen estänyt kaikkialla kun ei kiinnosta. Annoin sille lippiksen. Hetkeksi loppui hajut vessasta kokonaan, kun kaikki kolme reikää huuhteli (lavuaari, lattiakaivo, pesukoneen huuhteluputki) ja siivosi rasvaiset hiukset pois vaikka kyllä mä tietääkseni olen ne, kaikki kaivot, yrittänyt siisteinä pitää? Ketä sitä syyttäisi jos ei rotat tuu vielä ylös viemäreistä tai muut muukalaispellet kutsu nimeltä, oman paskan hajuansa no jee

*ring ring herätys* Hoidan kyllä asiani, ei siitä ole kiinni kun tosiaan vaan tekee mielessään muistiinpanoja asioista mitä hoitaa. Mun bestikseen verrattuna olen hermoheikko hupsu hoitamaan itseäni. "PISTÄ SORMI SINNE MISTÄ KUTITTAA"

Vedän kohta kaljuksi kun mun etuhiukset roikkuu inhottavasti naamalla. Nutturat ylös, tämä on välittämistä. Haluan erottaakin jotakin. Ja silmät vetistää vain ja kutisee. Ei ne kärsi edes talvella kuivuudesta näin. Mutta tämä olikin vain pahimmillaan hypokondriaa että tiedän mikä minua vaivaa oi somaattisen puolen västäräkit.

*Oli kolme homoa ja niille ilmestyi hyvä haltiatar joka lupasi niille 3 toivomusta

Ensimmäinen halusi olla kukka, jotta kaikki haistelisi sitä. Toka halusi olla tikkari, jotta kaikki nuolisi sitä. 

Kolmas halusi olla ambulanssi jotta ihmisiä tulisi peräpäästä sisään ja ulos, ja se saisi huutaa UUAAAAAAAUUUUUAAAAaaaaaUUUUaaaauuuu

-vitsi vanhoilta hyviltä herroilta kasetilta

Mutta hei nyt taas. Saanut mitään järkevää tekstiä aikaiseksi tässä allergiakohtauksen vuoksi!

maanantai 8. toukokuuta 2023

Hei joo hymyä pintaan mutta säilyttäkää nyt edes mun kirkonrotan köyhyys-- koska tuhkatkin olisi kiva saada madonruoaksi jepjep

 Amazonin mielestä voisin perustaa yritystilin, ja he toivovat että heidän sähköposteistaan on hyötyäkin. Eikä siinä vielä kaikki siemenneste samettihansikkaissa! Pesin veret irti jo mun vihapuheista lavuaarissa. En saa olla omanlaiseni. Voin olla vain loiseni.

Ei kaikelle huumorille ole tarkoitus nauraa. Voihan sekin vanhentua.

*bdsstmmm*

Mutta joo. Tein tänään paljon. Kierrätin pulloja henkselikassillisen 3,5 euroa käteistä tuli siitä, vaikka maineeni kaupassa onkin ettei sellaisella pikkurahalla niin väliä ole kerätä plussaa pikkusummista. Joten vain hymyilin (tunnetusti en osaa hymyillä)

Vein roskia x3 ja postikortteja kaksi yhteen ulkom. swappiin. Tulostin osoitelappuja. Hinkattuani ne niihin, ulkopuolelta suht.koht. sinisiin pahvinpaloihin, lätkin tarrat alareunaan omilla logoilla, swapin nimen ja @nimimerkin siihen, viestiksi... no, toivon ettei tullut ainuttakaan sottua mukaan elintarvikkeesta tai sormistani edes, no joo turha toivo... posti kuitenkin hukkaa ja ne oli liian isoja kiertämään

Huomenna diabeteksen tukiryhmä ja torstaina tuen kaveriani käymään asioimassa tuttavammaisessa kelauskonttorirottailussa ja ko. paskan vitustus- etteivät raaski viiskymppiselle nuorelle leegoja suuhun antaa vaan tyyppi kulkee kohta vuoden ilman hampaita suussa. Kelan byrokratia vain tappaa.

Se on AAAAAAAS....ta...AAAAAAHHHaaaaAAAAaaah:aan taas kirjoitettu julkaistu ja muutenkin täydellisen lyhyt versio taas, tämä.

sunnuntai 7. toukokuuta 2023

and that's all we know and if it persists repeat steps 3-4

https://twitter.com/i/status/1655107465678077952

The trauma from those hate tweets all evening. Trying not to internalize to my inner speech the words used. All of the attack and nonsense that I don't identify with whatsoever as they don't know me, from one pathetic comment, about a sensitive dermatological issue of someone with more status and money in the island country isolated by sea geographically been the most a**holes cause of the coast and fleet of boats, to colonize most of the world and all that on England's church of which Putin said they harbor the gays or something
I slept 5 hours and if I shook awake because of my sleep apnea, cuz I remember flashes of pink and green and gold and wrinkles(??)

70 decades in the making and I still managed to get bored, annoyed, disappointed, and worried and caught up in royal soap opera. Shouldn't have listened to the Spare book this year but I don't think I'd heard them even speak before, cuz their job is just representation (and even then their dialogues were written down for them, told to sit and kiss the status symbol presented at the time, swear allegiance to religion and crown and billions of pounds they own in stature)

Diana isn't just dead, but her death was in vain because nobody hates the living...

yeah I'm an expectation of that exception. Telling me I wasn't kind- topped the cake of the false accusations, and commands, threats abusive tweets without any service to anyone except in the imagination of those accounts about my personality class or demeanour or cunt apparently.. all the brutal banter personally at me.

I don't even know what I think about the royal in question. I am not using their seal of approval on anything or coat of arms

I'm a hard-working luxury loving Libra for other reasons and just attract a certain kind of audience, full of bs to solve cuz born into conflict.

 • shallow
 • vapid
 • unpleasant
 • bizarre
 • tatty
 • forgot wet.. (I had wet hair in the profile pic)
Reminds me of that time I wrote to to betterhelp therapist in 2018 and they just oblitirated me and called me 
 • possibly psychotic or manic
 • erratic
 • volatile
 • unsettled

If you stand for something you'll fall for nothing

 I was living for applause before gaga made it to a song. Since not anyone will applaud me, I've made do with substitutes

About that tweet seen by 50k ny times subscribers and royal family fans of which none saw it as valid advice about undereye skincare scream for help by a princess, oh well, so many confused accounts blocking me and not bothering to read anything even though I did what I hate which is to repeat myself...

I'm just doing some laundry now and listening to my 6th form philosophy teachers fav music(???) and charging the phone, waiting for an apology from everybody I doubt comes like in forever, maybe not, ever

Yesterday was fun mostly! I visited a friend, we made food, and her dog would give attention to me. She even licked my phone while watching a live stream by a great lake heating up sauna's, 

and... why does everything sound so familiar but I'm getting old.

perjantai 5. toukokuuta 2023

pov: you follow my Twitter account replies, media, likes and all that product of inspo about how I see what's here from there in your world

Perhaps the least entitled but most important blog post to come... dunno, I ate some things and I am having some medical ailments again, but who says to put scorpion tabasco on your popcorn. Why should I drink coffee or take any other chemical or matter, either. 

I know that things lead to another and before you know it, your taking chances to win or lose that 1-player cardgame just because I told you to try and play it. Who am I to anything since my self-hate just leads me to suffle my deck of life anyway and know no games.

My grasp of English was again questioned on Twitter. No amount of stfu's could make me offended, but it's just that everyone is equal so skill based bias is just so unneccessary and making you dumber to categorize what could be wrong with others

I'm not a doctor or have any of that certificates to tell anyone anything but if I tried to fake one on my wall, illegal or not, not sure what I would include in it. Best 2023 awarded to Kajsa Blom, signed by Kajsa Blom and Kajsa Blom in Tampere is as far as I got in photoshopping something pink, and to print it well, not that cost efficient

Somehow the message I got on Twitter is that I'm not trustworthy, or so that because I was fat. This is the old and stupid argument that I'm so ugly I don't deserve to live. Why do people shout things like that. I don't shout. I rarely vocalize anything in your awful English, that kills people

I might not know what love is, but I'm not to be patronized and judged by my level of actual liability. 

Shame might be deeprooted in United States history where puritanians went there to settle and have faith in peace leading to date culture and all the ambiguous small-talking of their culture which isn't native to Finland. Here is more open jealousy and if you get angry for people giving you shit, you're already lost if you don't strike back at their soft spot...

The more someone bullies you the more they transfer power over to you.

Oh yeah, happiness where was my balance ....*makes up a long title*; 

monetization of pain don't succeed then be nice and inclusive but do put your price on attention you've set out to get from the one brain cell he's felt on that starfall fool's hope wish upon an ants map to the universe with shitstain

chewing a gum because of the hotsauce but not feeling the pineapple burn anymore

but yeah I mean it was nothing

just an average event in eventless life

You can kill time regally or regularly but meaning is often found and disqualified from competitions,

I like to lead and I like to win, I'd rather reign than be your ally when the only disrespect and hate is what I seem to matter to everyone to be getting at is given to me yeah, so fuck coronation and eurovision and gays and presidents and ceos and power, I'll just add it to my dildo collection and diabetes medicine costs

Running from guys or letting them fuck me like the flirtatious lust-obession-paranoid monsters each of them is no matter where they hide that society-worshipped fella pal dic- whats it called when you erect something resembling a poop but deny that women don't care to see yours naked hmmmmmmmmmm *googles Phallocentrism and it rhymes with psychiatric*


anyway you are already doing something else to do something else so piss off from everybody like seriously <3

torstai 4. toukokuuta 2023

Suomalaiset persut mainittu fasistivideossa, torille äkkiä

 *avaa kuukausilaatikkoa pienoisyrittäjältä briteistä jotka on kulutuspositiivista disneyhömppiä -samalla kun katsoo videota miten kuluttaminen tuhoaa planeetan ja lompakot*, mutta on iloinen ettei mulla ole yhtään striimauspalvelua käynnissä tällä hetkellä (ehkä jonkin tiedekanavan voisi)

Kävin eilen ja tänään kulutustaivaassa, mutta ainoa tavara mitä ostin oli hiusväri ja sitä ennen ostin vaan vappuna opiskelijoiden vappujulkaisun. Mun puhelinlasku on toisaalta isoin kuin koskaan, koska lähetellyt tiktok lahjoja jotka on vaan jotain digipikseliä siinä ruudulla.

Nationalismi eli persujen rasistinen äärioikeisto tuhoaa luontoa, ja niiden fasismi tarvitsee kriisejä jossa talous on jo meidän "demokratiassa" tuollainen ylikuluttava ja luonnosta erkaantunut trendi, joka polttaa hiiltä kaasua ja muita dinosaurusten nahkasta ja luusta muodostunutta uusiutumattomia luonnonvaroja joita kapitalistit puolustaa niiden käyttöä, ja valehtelee ettei olisi mitään ilmaston lämpenemistä ja globaalia muutosta maapallon säässä tuhoisiin ilmiöihin. Maastopaloihin, hyökyaaltoihin, vedenhätään ja muihin joista on tulossa normaalia eikä maapallon sää ole enää sitä mietoa mitä se oisi ollut ilman ihmisen vaikutusta!


Valkoihoisten raivolle ei voi mitään kun ihmiset puolustaa rikkaiden taskuja.

keskiviikko 3. toukokuuta 2023

Kaikki voitot jotka sain kun en laittanut rahojani koskaan uhkapeleihin joka kaupan nurkassa

 Lähteet eivät ole luotettavia... ellei niissä virtaa jokin kevätpurojen solina ;P

Sanat ei ole itsessään pahoja. Se on vain niin, että joistakin asioista kannattaa ottaa kaikki näkökulmat esille. 

Putin on ehkä sotarikollinen, mutta onko se oikeassa edes jossain asioissa, että länsi on korruptoitunut? Mikä on modernia, mikä on ehjää, siistiä, toimivaa, kestävää, eikä vain hylätty jonnekin kylmään jota asuttaa ehkä tundra Siperiassa ja ja öö, opettajienkin palkka on kaksikymmentä euroa verrattuna siihen että on oikeus protestoida ja vaatia että lisää liksaa... propaganda toimii molempiin suuntiin, vanhat ikäluokat muistelee nuorille, kun telkkarissa näytetään tuhoja tai nälänhätää ja keräillään kansalta hyväntekeväisyyttä. Kriisi on paras talouden kannalta. Kuinka kestävää on adrenaliinilla ja noradrenaliinilla elettävät piikit näin lähellä tuomion kelloss vikoja sekunteja että maapallolla on varoja elättää kaikki ihmiskunta ja lajien monimuotoisuutta

Maailmantilanne räjäyttää mun tajunnan kun en tiedä historiaa tai yhteiskuntaoppia, mutta kuitenkin ne jutut on jossain kollektiivisessa tiedostamisessa intuitiivisesti. Osaa varoa vähän sekä länttä että itää ideologisesti ?

jing ja jang todellaki joista naiseus on se synkempi. En tiiä mutta vaan sota voi tehdä tuollaisia presidenttejä kun ne punnitsee minkä arvoinen on muutama hävittäjä, miljoonia miljardin vai puolustukseen korvaamaton, vai voiko niitä leluja lainailla jos jossain soditaan. Rauha on tie, siihen ei ole tietä noin niinku mun puolesta

Olen perussuomalaisia vastaan koska en ole rasisti tai äärioikeistolainen, mutta harmittaa se vaalien tulos kyllä että enemmistö ihmisiä sitten vastustaa jotain turhaa uhkaa ilmastoaktivisteilta, ihan sotaa paenneilta varmaan niiltä joilla on ollut mahdollisuus karata oloista tänne muka sivistykseen, vaikka kaiken pitäisi taantua ekososiaaliselta lokerikolta ettei ylellisyys veisi vararikkoon. Ihminen päättää silti aina lennellä avaruuteen 10 minuutiksi kun se on biljonääri, että ahneudesta ei pääse. Mä luulin että mä halusin kaiken heti nyt sitä ikäluokkaa että maaginen ajattelu jotenkin jossain mutta onhan se melko universaali halu paitsi ettei lapset nykyaikana pysty keskittyy tuntikausia johonkin lukemiseen, tai jonkun opetteluun ilman ruutuja/näyttöjä ja online tilaa Internetissä

Tänään on ollut hyvä uutispäivä silleen.

Kävin ääliön kanssa kaupassa.

Katsonut livestreemejä. Richie Kaliforniasta siinä yöllä 22-03 main pelasi Dead by Daylight peliä, ja sit päivällä 13-14 tuo muusikko ja hmm, Ukrainan presidentti kiepsahti jossain Helsingissä kevätsateessa joku toinen historiallinen kellonaika tänään ...Ylen kameraan hymyillen, jossain katolla ruutuni kautta katse osui tännekin.... kuin mitkäkin sala-ampujat

AAAHHAaaaahaahaAHAHAhaaaa!?

mutta hei. Mulla ei ole autismia eikä adhd:ta. En ole emo, tai lesbo tai muutenkaan kuulu vähemmistöryhmiin jotenka öö, olen kaikista varmimmin sekopää! (Kun kaksimieliset jutut on jotenkin oksettavia.)

tiistai 2. toukokuuta 2023

Hermoston viriäminen kun opiskelen kahvia yksinään

Löysin psykologian ja logopedian pääsykoe materiaalit. On ne ollut siellä jo viikon varmaan. Luin kaksi ekaa matskua yhdeksästä artikkelista, ja tein suoria muistiinpanoja paperille lähdekielellä. Yritin löytää jotain sovellettavaa, koska olen niin luova. Paikkoja on 42, ja hakijoita yli kolmetuhatta joten mun mahkut päästä muutenkin tuonne on melko laiha pala kakkua.

Tunnin siivonnut tuo https://www.twitch.tv/dukemcdonaldmusic

sillä välin, esitys huonettaan valmiiksi huomiseen, tuo esittäjä jota välillä katson TikTokista. Mikä lie valmistelulive musiikkitavaroineen.

Ajattelin vain kaikenlaista, kun ei enää nukuttanut. Yritin vältellä syömistä, ja kaikkea mahdollista, mutta sitten söin jotain vihdoin nälkääni ja keitin kahvia. Mulla menee: kaksi pakettia kahvia vuodessa; joten erikoistapaus. Maailman paras sisko mukista. Vissiin vieläkään ole hänen tutkinto loppuun asti kasassa lakia.

Onko psykologia tiede? 

Ja mikä se toinen pääsykoe edes on mihin mä en ole valmistautunut mitään. Ja miksen mä kirjoittaisi ylös jotakin vinkkejä tai jotakin hyödyllistä muille hakijoille. Haha.

https://www.helsinki.fi/fi/verkostot/psykologian-ja-logopedian-valintakoeyhteistyo/valintakoe

Artikkelit 1-9

 1. Katsekontakti interaktiivisessa live ja videopuheluissa virittää hermostoa suoraan tai epäsuoraan koehenkilöissä
 2. Työssään viestintävammaisia kohtaavien kyky arvioida avuntarvetta päätöksentekoon, Englannissa ja Walesissa jossa laki vaatii että pystyy ymmärtää, muistaa ja päätellä tekemään päätöksiä suullisesti koska muuten hoito ei ole pätevä
 3. Työpaikalla suoritettavien tehtävien vaikutus työpaikalla jotka ei suoraan liity työhön, kuormittavuus johtuen epävarmoista työoloista eniten johtaen tuki- ja liikuntaelinten kipuihin
 4. Uusi pakko-oireinen häiriö: opiskelupakkomielle?
 5. Aivovamman jälkestä kommunikaation parantamis mallia koskeva tiedollistamis- tutkimuspaperi
 6. Testi terveillä yksilöillä onko näköaivokuori magneettistimuloiden sokeanäkö käyttäytymistä tutkien tarpeellinen aivojen osa
 7. Afasia terapia tutkimus aivohalvaus potilaille
 8. Seulontatesteissä herkkyys tutkimus ja käytännössä
 9. Lyhyt aikainen fonologinen muisti liittyy parantuneisiin aivokuoren muistin esityksiin sanamuodoille ja sanojen oppimiseen
En luota epäsanojenne takia mihinkään tai kehenkään pseudopsykiatreihin