Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Siitä puhe mistä terapia, eli ei asiat ole niin vakavasti mitä kuvittelet..

 Liike on lääke. Halaa jalat yhteen kun istut tai tee voltti taaksepäin. Olisipa elämä niin helppoa mutta, 125 kilon painoisena, kun vyötärönympärys on lähempänä yli metriä niin, voin vain odottaa että mun 1.25 tähteä saanut seksilelu (varmaan koska ihmiset ei sitä ole osanneet käyttää) saapuu oheistuotteineen kotiinkuljetuksella mun luokse. Enkä tämän vuoksi päässyt tänä iltana sitten katsoa allergialiiton esitelmää silmäallergioista, kun juoudun odottaa...

Syönyt himona pieniä pyöreitä näkkileipiä jollain helposti levittyvällä oivariinilla, koska aion siirtyä sydäntuotteisiin. En tee juuri mitään, olin vartin kuntopyörällä mutta sitten aloin katsoa sitä twitch juttua vakavissaan enkä vain taustahölinänä

Pitäisi elää esimerkillä. Haluaisin tilata jotakin ruokaa. Mun päänsärky. Mistäköhän keksivät seuraavaksi laskuttaa köyhää terveydenhuollosta.

Eikä siinä kaikkea oikeastaan. Helppo kirjoittaa, ja vielä helpompi tehdä arvomaailmansa perusteella valintoja.

Et ole läski olet vain pitkä

 Soittivat Kangasalan Prismasta. Olin jo melkein unohtanut teenkö rikosilmoituksen maksuvälinepetoksesta, mutta hyötyisin siitä vain jos eksä menettäisi aselupansa.

Se on sellainen kaikille kassatädeille ym flirttaileva kusipää joka raiskasi "huoransa" kerran. Kaikki on niin tyhmiä että väittää että olisin jotakin hyötynyt tästä. En ole kuullut mitään tyypistä yli neljään vuoteen ja yhtäkkiä se päättää käyttää jotain laajaa oikeuttaan mun tiliin jonka on vaatinut itsellensä. Kynsin hampain varmaan suostunut. Sitä paitsi se haukkui mut täysin kun näin vikan kerran. Se oli hänen kusipäinen tapansa lopettaa asiat, vaikka olin ollut vuoden käyttämättä kihlasormusta ja halunnut tuosta eroon ja se vaan roikkui eikä maksanut kertaakaan osuuttaan vuokrasta jneKäyttäytymisoppaanne jos kysyisitte

 Ennen lgbta+:ssa oli se a, mutta kaikki pridet varmaan unohtanut aseksuaalisuuden muodotkin. Vain homot ja lesbot saa kaiken seksuaalisuuden näytille. Ja varmaan ne allyt luulivat kuuluvansa mukaan prideen,.
Mietin tässä satunnaisia asioita kun en välitä enää mistään. Join mansikka smoottieta aamupalaksi. Mansikoita, maitoa, hera proteiinijauhetta suklaa-minttu maussa. Vaikka protsku maidosta tulee sekin epätervettä. Niin ja lopun appelsiinimehun, ehkä desi. Aamupaino oli kilon enemmän kuin eilen: söin aamupalan/lounaan subissa ja sitten tein kaksi valmista pakastepohjallista pitsaa kotona vähin täyttein. Tosin söin pakkauksen pähkinäjätskiä jälkkäriksi ja lisukkeena söin sitä tomaatti-motsarella-punasipuli-oliiviöljy-sitrunaamehu-mustapippuri sekoitusta (unohdin balsamicon)
Mun rannekello on korjattu. Äitienpäivälahjat on muuten hankittu, mutta äiti haluaisi mun lähtevän jonnekin lenkille pitkin Suolijärveä... että sellainen aineeton lahja. Ei viittis. 4,5km lenkki on jotain 8k askelia näillä töppöjaloilla.
Latasin eilen uuden pelin. Siinä on lemmikki joka näkyy virtuaalitodellisena. Sen voi lähettää hakea esineitä kun tekee sormella ympyrän johki mikä lenkki nyt vaan menee kiinni, ja se tunnistaa erilaisia "pintoja" Loukkaannuin kun se tunnisti mun taulun "liaksi". Toisaalta yksi pehmuleluni on kuin oikea koira joten hyvä että sain siitä tehtävästä pisteet kun tunnisti. Se peli on ollut jotain päivän globaalisti ja muilla on jo vaikka mitä olioita täysikasvuisena. Miten??
Olen joskus virkannut tuollaisen hienon amppelin violetilla langalla ja laitoin sen nyt sitten roikkumaan tekolaventeli kippoa seinäkoukusta. 
Olen melko esine-sokea varsinkin meikkien ym tarvikkeiden suhteen. En osaa heittää pois juttuja ja saatan käyttää liian kauan jotain samoja– jos en ostele tilalle uusia tai sitten varalle jää aina jotakin. Epäilen miten jotkut pysyy elää yhdellä tai kaksilla rintaliiveillä.
Tämän asunnon tavarat voisi kyllä ylettää maapallon ympäri ja tämä on viides kerros.
Ai niin, en ole kastellut mun sisäkasveja aikoihin. Heräsin vasta 12, kun en halunnut lähteä mittaa paastoverensokereita aamusta kävellen tohon 1-2 kilsan päähän. Pitäis ottaa se sivu laihojen ihmisten kirjasta ja olla syömättä mitään kuin aave.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King