Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

keskiviikko 27. joulukuuta 2023

Tällainen kotiinpaluu

 En yhtään henkisesti valmistautunut ennen kuin olin jo kotona. On tiskattavaa, kuutta eri kasvia kasteltavana, pyykkiä koneeseen, suihku, imuroida saisi useammin. Laukut täytyy tyhjentää, ja laittaa kamat latureihinsa heti. Tyhjentää suklaat adventtikalentereista samaan rasiaan. Laittaa kosteusvoiteet, sheivailla, kostutettua huulet, hiustenpesu. Kynsistä pitäisi poistaa kynsilakat. 

Oivariini ja limpparit jääkaappiin. Lukea kirjeet ja joulukortit mitkä on posti tuonut. Puhua puhelimessa huomisen synttärisankarille pariin otteeseen mitä murheita sillä on, ja sopia tuloni. Pitää avata pakastin ja katsoa onko ruokaa. Heittää pois vanhentunutta vaikka onkin melko tyhjä. Tuijottaa neljää porkkanaa, tofua, kahta kananmunaa jotka 12.12 eräpäivä. Keittää uudella vedenkeittimellä tee joka toki jäähtyy kupissa. Sekin oli otettava kääreistä. Ja sitä roskaa ja pahvia. Eteisessä odottaa viemistä.

Tämä on hieman hallittu kaoottinen sotku vaikka itse sanonkin, mutta ei se eroa kodista. 

Niin joo ja laastaria reidensivuun. Sieltä tuli valkoista mönjää. Sellainen, hidradenitis suppurativa, pitkästä aikaa sitten, finni sieltä. Varmaan liika stressiä, hankausta, tulehtui. En erityisemmin ole käynyt suihkussa kovin usein. Lähinnä pyyhkinyt märällä pyyhkeellä ja pari kertaa sauna. En muista koska olisi viimeksi tullut paisetta... ei ainakaan elokuun jälkeen maksimissaan kerran... on ollut kyllä syömistä ja herkkua. Lihonut 123,5 kiloon (iltapaino) eli jotain 122 vähintään mutta jos lähdin täältä pari kiloa laihempana ja olin 1.5 viikkoa mielinmäärin juustosämpylää ja limpparia ja ruokaa -dieetillä. Aamuisin jogurtti ja välillä kahvia.

Täytyypi mennä hoitelemaan näitä asiantynkiä edelleen