Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

keskiviikko 20. joulukuuta 2023

Olen niin hauska

 Jos en olisi ostanut timantteja kaupunginrakennuspeliini, olisi tuo maksu kirjasta mennyt läpi. En viitti kysyä keltään kymmentä euroa, ehkä tilaan uudestaan sitten kun on rahaa.
Tähtitorttuja pitäisi tehdä. Ne oli muka ihan jäisiä. Tehköön itse niin näkee ettei tuosta vanhasta taikinasta tule hyviä.
Eilen tehtiin pekonissa käärittyjä sieniä kastikkeineen ja ranskiksineen. Tänään en tiedä mitä on, perunoita ja lohta ja mikä tuonne uuniin on menossa? 
Nukuin sohvalla vielä lisää, ja vaikka otin fleece viltin niin jalat paleli siinä ilmastointilaitteen alla.

Mun joulukortti meni eilen perille ja tyyppi itki ilmeisesti. En haluaisi olla tunteeton, mutta oli varmaan sit huono kortti. Tämä salarakas joka oli viikon luonani lokakuussa. Meillä on edelleen snapchatissa jokapäiväinen kuvienvaihto- lotto menossa heinäkuusta, mutta poistanut kavereista pornhubissa ja evännyt onlyfansin, enkä enää käytä Obedience appia tai Confessions appia hän parinani, tai domina. Fetlifessa en viitsi ottaa pois suhdetta, mutta siellä ihan tarpeeksi stalkannut kenen suussa sen elin käy ja oksentanut ja voinut pahoin.

Mitä mä sille voin jos hän on mun tarkoitus elää<3

Ei vaiskaan.