Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

perjantai 24. marraskuuta 2023

Kansalle sitä leipää perkele ja sirkushuveja (mitään tekemistä ihmisten kanssa rajamme toisella puolen) arvot kyllä jaan

Kirje lähti ekstroineen matkaan kirjekamulle. Jyskyttää toi pyykkikone. Katson mtv3selta tuota menestysreseptiä missä ne etsii uusia ruokatuotteita kauppojensa hyllyille. Ja sit mulle tuli toinen oppitunti ux designia. Tunnen tyypin joka tuntee tyypin ja ne on olleet molemmat suunnittelees käyttöliittymiä käyttäjille. Latasin tuon sovelluksenkin macille ja sillä saa ne kolme ilmaista "oppituntia". Mä kyl melko nopeasti opin käyttää kaikenmaailman muokkausohjelmia mut en lupaa että minusta tulisi kohta parempi kuin nuo/he.

Kaverilla oli jotain ongelmia instagramin servujen kanssa. Kysyi neuvoa virheviestin kanssa joka kuulemma toistuvasti tulisi. Mä epäilen että sen pitkät videot aiheuttaa ongelmia tai... en kyllä ikinä kirjaudu ulos oikein mistään, mikä ei vaadi jotain turvallista kirjautumista? Ite. Siitä oikeastaan sitten sain lisää tempoa tehdä jotakin tänään, kun saa antaa teknisiä neuvoja :)(:

Tekoäly ehdoitti mun blogin aiheeksi jokapäiväistä tiedettä yhdeksi teemaksi, kun sellaista selkeää ei saa tästä irti mikä on mun lukijoiden kiinnostushaarukka tai siis niche kun pitäisi tehdä hyödyllistä sisältöä toisaalta. Ihmiset lukisi. Mutta en mä voi toisten läksyjä tehdä. Aina pitäisi oppia, en mä voi vain tehdä lyhennelmää siitä mitä tiedeartikkeleita oon lukenut viimeaikoina! Suomenkieli on jo niin pieni niche että "suomalaisiin yhteisöihin" liittyminen on ihan se ja sama. Discordissa reippailua ja nörtteilyä. Harmittaa tosin että blogit.fi mun sijoitus on niin huono!

Lemppariponchoni kutistui pesussa just sopivasti muutes!

Kerroin kirjekaverilleni siitä sattumasta miten TikTokissa tuli ekana vastaan kun yksi presidenttiehdokas ottaa siivoojan siihen kokoomuksen esikuvakseen aivopestä ihmisiä siivoaa maailman sekaisin olevaa pahuutta. tms vaikka sehän siivoaa niiden mielenterveytensä menettäneiden koteja ym köyhien. Joiden asialla toi poliittinen puolue mafia todellakaan. Ole.

Kommentoin etten halua kuulla kun se heppu puhuu englantia. En edes sarkastisesti, ironisesti eikä retorisesti. En vaan tykkää. Tunnistan paskapuheen missä vain. Pidän itse luonnosta, tieteestä, tasapainosta ja rauhasta. Eli olen vähän vasemmalla ja vähän vihreä. Kansalaistottelemattomuus!!