Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

keskiviikko 11. lokakuuta 2023

Maailman epäreiluus vol 873691527

 Eivät halua tutkia mun silmiä erikoissairaanhoidossa koska lähete palautui. Pitäisi kai maksaa itse silmälasi myymälään se parisataa euroa. Ei minulla ole varaa... Eikö ne ymmärrä mitään? Tilasin kiinasta yhdet uudet lasit vanhalla reseptillä 30 eurolla synttärilahjoista, mutta silti. Paksut kyynelnesteet ei viittaa kuiviin silmiin. Ihan sama vaikka olisin sokea, kunhan tietäisin siitä!

Kävin eilen äidin kanssa vielä ruokaostoksilla. Ostin halloweenkarkkeja ja joulukalenterin lisäksi vieraalle lisää muonaa. Sain äidiltä kukkasen. Ne edellisetkö muka menestyi? Joo- kunnes pääsevät hoitoon naapurille jouluksi tai pääsiäiseksi.

Maksoin lääkärin laskun ja seuraavaksi sähkölasku. Ei sitä kuitenkaan sitten lääkkeiden jälkeen enää jää. Kaksi erää maksoin jotakin vuosikausia roikkunutta velkajärjestelyä. Tilasin puseroa.

Eilen illalla kloriitilla desinfioin lattioita. Täällä jossain se kynsisieni väijyy eikä kuole 20kk:een. Kaksi kuukautta on kasvanut tervettä kynttä jo mutta yksi kynsistä vaikuttaisi melko toivottomalta. Arvatkaa menenkö tästä lääkäriin? Voisin syödä jotain maksaa tuhoavia sienilääkkeitä suun kauttta ikuisuuden, ellei olisi jo rasvamaksa.

Puolitoista tuntia niin voisin mennä ottaa psyykenlääkkeen lihakseen, joka on pilannut mun nykyisen terveyden. Äiti väitti että kolesterolia saa mistä vaan. Että insuliiniresistanssin olisin hankkinut itse ja rasvamaksa, niin enhän minä juo alkoholia mutta se sokeriton limppari tai että kuonat ja myrkyt kerääntyisi. Kaikki ne on sivuvaikutuksia abilifysta mutta eihän mua kukaan usko. Äidin rakkaudettomuuden vuoksi itkin silloin 11 tuntia putkeen ettei kukaan ikinä rakasta mua, ja silmät paisui ja alkoi roikkua erikokoisena silmäluomet. Miksikö 11 tuntia? Aloitin joskus kun tulin koulusta ja lopetin yhdeltä yöllä niin laskekaa paremmin siitä. En mä valita tai mitään katkera ole.

Luin Sairaan kaunis äänikirjaa ja hän queerina homonkeijukaisena väittää ettei naiseutta ole olemassakaan. Naisena voisin kyllä toki väitteen kumota että tunnen että naiseuteni on pyhää, mutta ihan miten vain kun et näe naisia seksuaalisina olentoina senkin queer.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy