ihmisoikeudet

Unpopular opinion to never visit 'murica

What’s wrong with America They don’t recycle, the plumbing is old, the sleazy roadside hotels, gunlaws, people worshiping Trump, how much st...

Translate

keskiviikko 11. lokakuuta 2023

Maailman epäreiluus vol 873691527

 Eivät halua tutkia mun silmiä erikoissairaanhoidossa koska lähete palautui. Pitäisi kai maksaa itse silmälasi myymälään se parisataa euroa. Ei minulla ole varaa... Eikö ne ymmärrä mitään? Tilasin kiinasta yhdet uudet lasit vanhalla reseptillä 30 eurolla synttärilahjoista, mutta silti. Paksut kyynelnesteet ei viittaa kuiviin silmiin. Ihan sama vaikka olisin sokea, kunhan tietäisin siitä!

Kävin eilen äidin kanssa vielä ruokaostoksilla. Ostin halloweenkarkkeja ja joulukalenterin lisäksi vieraalle lisää muonaa. Sain äidiltä kukkasen. Ne edellisetkö muka menestyi? Joo- kunnes pääsevät hoitoon naapurille jouluksi tai pääsiäiseksi.

Maksoin lääkärin laskun ja seuraavaksi sähkölasku. Ei sitä kuitenkaan sitten lääkkeiden jälkeen enää jää. Kaksi erää maksoin jotakin vuosikausia roikkunutta velkajärjestelyä. Tilasin puseroa.

Eilen illalla kloriitilla desinfioin lattioita. Täällä jossain se kynsisieni väijyy eikä kuole 20kk:een. Kaksi kuukautta on kasvanut tervettä kynttä jo mutta yksi kynsistä vaikuttaisi melko toivottomalta. Arvatkaa menenkö tästä lääkäriin? Voisin syödä jotain maksaa tuhoavia sienilääkkeitä suun kauttta ikuisuuden, ellei olisi jo rasvamaksa.

Puolitoista tuntia niin voisin mennä ottaa psyykenlääkkeen lihakseen, joka on pilannut mun nykyisen terveyden. Äiti väitti että kolesterolia saa mistä vaan. Että insuliiniresistanssin olisin hankkinut itse ja rasvamaksa, niin enhän minä juo alkoholia mutta se sokeriton limppari tai että kuonat ja myrkyt kerääntyisi. Kaikki ne on sivuvaikutuksia abilifysta mutta eihän mua kukaan usko. Äidin rakkaudettomuuden vuoksi itkin silloin 11 tuntia putkeen ettei kukaan ikinä rakasta mua, ja silmät paisui ja alkoi roikkua erikokoisena silmäluomet. Miksikö 11 tuntia? Aloitin joskus kun tulin koulusta ja lopetin yhdeltä yöllä niin laskekaa paremmin siitä. En mä valita tai mitään katkera ole.

Luin Sairaan kaunis äänikirjaa ja hän queerina homonkeijukaisena väittää ettei naiseutta ole olemassakaan. Naisena voisin kyllä toki väitteen kumota että tunnen että naiseuteni on pyhää, mutta ihan miten vain kun et näe naisia seksuaalisina olentoina senkin queer.