ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

torstai 28. syyskuuta 2023

Xanat halluissa ja seggspeiverssit katossa

 Lääkärisetä sanoi ”voitko lopettaa” kun se tutki mun silmiä ja seurasin sitä sen lamppua mun katseella. Melko varma että se piti mun päästä kiinni että varmasti katson sitä. Hitto kun mä pelkään valkotakkeja! 

Googletin tänään että kaikki mun nykyiset terveysongelmat johtuu mun ”psyykenlääkkeistä” eli alkoholiin liittymätön rasvamaksa, kolesteroliarvot päin mäntyä, insuliiniresistanssit tullut ja öö. Mitähän muuta vittuja niitä olikaan!!1

Mutta joo. Sanoin väärite specsaver. Muistin sanoa mitä ainoa silmälääkäri jonka luokse tehnyt halvan reissun joskus mummun kanssa, sanoi mun luomien lerputuksesta tai roikkumisesta vai mitä se olikaan.

Yksikään optikko nykyään luovuta mulle niitä reseptejä vaan nekin vittu jossain KANNASSA