ihmisoikeudet

että sellaista touhua

Kyynelkanavan alue arka ja vähän turvonnut. En tiedä olenko saanut siihen jotain eritteitä vai johtuiko uniapnea maskista vai mitä. Lonkat t...

Translate

keskiviikko 20. syyskuuta 2023

Parhaat on sekaisin joten olen huonoimmassa päässä

 Tein juustokakun. Toivottavasti se jähmettyy. Luin ohjeet ikivanhasta keskustelusta jollain Foorumilla... (lisää julkaisun lopussa)

Peruutin jonkun ruokaboksin. Sain jonkun epämääräisen -20euroa tarjouksen enkä nähnyt mitään oikeaa hintaa, enkä ajatellut että sitoutuisin mihinkään. Lähetin peruutuslomakkeen varmuuden vuoksi. Siinä ei ollut minua houkuttavia ruokia yhtään. Paska tuuri heille kun eivät saaneet mun 47 euroa :P

Olen kuunnellut äänikirjaa. Anhedoninen näkökulma seksiin neurologian tutkintonsa kautta. Kirjoitin pitkän julkaisun mutta piilotin sen. Ehkä se oli jokin harjoite. Hah.

Jos mä olen elossa vielä 15-20 vuoden päästä niin... Tai no, mikään ei oikein vertaa sille miten tuo 2000-luvun alku määritti tämän internet kulttuurin... 

Sain skitsofreenikko diagnoosin jo netistä tuntemattomilta, eikä se vieläkään tunnu omalta ottaen huomioon etten ole ikinä nähnyt tai kuullut minkäänlaisia harhoja niiden lisäksi mitä sanoja lääkärit on laittaneet mun suuhun. 

Merkityselämyksiä, nuoren naisen elämää, vittu lol mä kumoisin joka lauseen siitä alkuperäisestä diagnoosista jos mua oltaisi ikinä kuunneltu. Ei sillä että mulle oltaisi puhuttu tai opetettu sosiaalisia taitoja. Mä olin enemmän susilapsi, hiljainen ja kiltti tosin. Keskityin lukemaan kirjoja, olemaan netissä parempi kuin aikuiset. Ylöjärveläiset irccaajat kiusasi ja syrji mua ja jotkut hesalaiset, lapset huusi apua kun ne meni ohi. Tosin sitä on vielä nykyäänkin. Ehkä ne opettelee ajaa pyörällä eikä se ole aina jotain vittuilua just mun korville, hmm. Sossut ja hoitsut ei voinut auttaa. Eihän se niille kuulunut jos olen flunssainen, olen yhden yön nukkumatta, tai yritän murtaa psyykeni eikä lähimmäiset välitä paskan hippuakaan missä menen tai tiedä mitä teen. Jos saisin lapsen se otettaisi pois. Toki, vaikka olinkin neitsyt niin saahan tuollaista murjaista. Anneta mitään mahkuja elämään.



 https://keskustelu.kaksplus.fi/threads/juustokakun-ohjetta-kaipailen.768576/


amerikkalainen suklaa-juustokakku

pohja:
1pkt (175g) minttu dominoja murskana
50g sulaa voita


sekoita ja levitä irtovuoan pohjalle. laita jääkaappiin jähmettymään siksi aikaa kun teet täytteen.

täyte:
1levy taloussuklaata
3dl kuohukermaa
1prk (200g) maustamatonta tuorejuustoa
4kpl liivatelehtiä
tilkka kahvia
1 1/4dl sokeria
2tl vaniljasokeria

laita liivatteet kylmään veteen. kuohuta kerma. sulata suklaa vesihauteessa ja lisää tuorejuusto sekä sokerit. purista liivatteista liika vesi ja sulata tilkkaan kuumaa kahvia. laita sitten kahvi-liivate seos suklaan sekaan. lisää lopuksi kuohutettu kerma. kaada pohjan päälle ja laita folio päälle. anna hyytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia, mieluisten seuraavan päivää.