ihmisoikeudet

Uuvun jo uneksimisesta

Liian pieni tarve  Mulla on huono kunto. Ei tule lähdettyä kävelylle. Rakennuksessa on ilmainen sali ja itselläni kuntopyörä ja painot. Mull...

Translate

perjantai 22. syyskuuta 2023

Hetki kun hypin ilosta olevani avohoidossa

  •  Tarvitsen lisää declutterointia ja swedish death cleaningia ja konmaritusta elämään. En ymmärrä ideaa, miten asuinpaikkasi on kuin rasia tilaltaan eikä pysty enempää pitämään sisällään. Aina silloin tällöin ostan kirjan miten downsizettaa. Olen päässyt kyllä 58 neliöstä 39:ään mutta vaatteista en osaa luopua ja kirjeenvaihtokin on pitänyt hidastaa vain yhteen kirjekaveriin, kirjeiden säilytyksen vuoksi. Täällä on edelleen muutama pahvilaatikko varastosta tuotuna tarkoituksenani ollut selvittää mitä niissä on ja heitellä roskiin mitä ei tarvi. Mulla on kuitenkin niin vähän (ensimmäinen tekosyy) enkä tiedä koska täytyy taas (pälä pälän) etsiä (löytää) jotain materiaa? Pitäisi joko laittaa kaappiin vaatteet koska tuo mytty kestokasseja vaatekaapin edessä ei ole kovin sievä. Varsinkaan tuo kuivausteline. Mitä kesävaatteita pitäisi pistää säkkeihin kai...
  • Tuli aiemmin viikolla tiedote, että täällä saattaa tänään lapata jotakin remonttiväkeä aamusta. Olen siis yöpaidassa! Nukuin muutaman tunnin. Ei saanut unta oikein. Mietin että vielä 20 päivää. Googlettelin ilmapatjoja ja tutkin torin sänkyjä. Kai mun sohva kelpaa, mutta ei se mun vieressä ole.
  • Tilasin Sheinistä jotakin krääsää ja meikkiä vähän eilen. Lidlistä tarttui varmaan jotain tikka masala aineksia. Ihan kuin en koko kesän olisi syönyt niitä curryja ja riisiä. Juustokakkua on vielä puolet. Jogurtteja hankin, sokeritonta limpparia. Dippasin sellerinvarsia, mutta sellerit oli vettynyt eikä enää syötäviä oikein. En oikein ostanut mitään. Samalla hinnalla ostin netistä karkkia. Kun sekin paketti piti hakea ja nyt en joutunut kävellä sitä hakea. Oikeastaan ajatus oli vain käydä tallettamassa jokunen kymppi tilille. Verottaa vain matkakorttia tuollaiset reissut, vaikka kaunis päivä kaupungilla olikin.
  • Haluanko pitää vai yritänkö myydä eteenpäin huonolla menestyksellä XL vaatetta? Kun ratkaisuni on yleensä pitää vaatteita melko riekaleiksi saakka. Kuluneiksi ja reikäisiksi. Sitten piilottaa nukkavieru tai tarpeeton asuste tai riepu, jos joskus laihdun tai lihon tai jotain. Tartun siihen rumaan villapaitaan jotta joku saa kehua. Laitoinko juuri häntä varten päälle tuonkin. Sattui kyllä vain käteen kun pengoin ja ehkä kaikki muu oli pesussa. Ehkä.
  • *laittaa aurinkolasit nenälle ja näkee paremmin* Onpas kirkas päivä tuloissa!
Pitäisi soittaa oikeasti sinne psykiatriaan. Keskimääräinen hoitoonpääsy on ollut yli 130 päivää heinäkuussa, ja mun eläkkeeseen tarvii nähdä lääkäriä joka vuosi, ja tämä määräaika päättyy taas tammikuun loppuun. En saa aikaiseksi. Jokainen päivä kun en soita takaisinsoittopalveluun, saattaa olla yksi päivä tyhjän päällä.