Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

lauantai 5. elokuuta 2023

Oon aina halunnut kissankokoisia otsikoita jottei niihin kukaan kiinnittelisi huomioitansa

OPERAATIO KYNSISIENI

Kenties voin syyttää huonoa verenkiertoa (jos jalat päädytään amputoimaan kynsineen) tai sitten, mulla on joku kynsisienellinen käynyt sitä tuomaan. Siis eikä lattiahygienia välttämättä ole parhaimmasta P:stä?
Toisaalta– kun ostin sitä hoitojuttua ja levitin sitä... Niin kipu oli kyllä asteikolla kakkonen kymmenestä, kun vihlaisi hetken, ja siinä luki diabeteksestä jotain ja lääkäreistä joten en tiedä vieläkään, olenko nyt päätynyt itsehoidossa parhaisiin tuloksiin taas (jos mihinkään) hermovaurioon tai verenmyrkytyksiin ja pää on jo kainalossa, ettei siinä?
Suihkuttelin ihan helvetisti kenkiä ja sohvaan ainetta joka tappaisi sientä. Sen lisäksi robotti-imurin laitoin moppaa koko olohuoneen märällä rätillä johon ripottelin runsaalla kädellä antiseptistä teatree öljyä (sitäkin ostin kun päätin ostaa puolet jalkojenhoitohyllystä). Kantapäitä rasvattu uudella rasvalla. Liukkaria ja päänsärkylääkettä myös hankin samasta apteekista (mun ostosten jälkeen oli hyvä pistää lappua kassan luukulle)
Huoh. Siispä. Mega ateria hesestä! Punkki irti koirankarvoista! Pieni lenkki puistoja pitkin! Livahdin ennen kuin riideltiin sen pahemmin! Toinen kerta putkeen kun voitan Musta-Maija korttipelin! Kaksi tölkkiä Noccoa juonut! Chattaillut, mutta en juuri ehtinyt vastaille ystävättärille älyttömyyksiinsä sen kummempia.
Minä: En ole ennustaja
Tämä ystävätär: Mitä ennustat huomiselle?
Minä: 
Jää arvoitukseksi!?

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy