ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

lauantai 5. elokuuta 2023

Oon aina halunnut kissankokoisia otsikoita jottei niihin kukaan kiinnittelisi huomioitansa

OPERAATIO KYNSISIENI

Kenties voin syyttää huonoa verenkiertoa (jos jalat päädytään amputoimaan kynsineen) tai sitten, mulla on joku kynsisienellinen käynyt sitä tuomaan. Siis eikä lattiahygienia välttämättä ole parhaimmasta P:stä?
Toisaalta– kun ostin sitä hoitojuttua ja levitin sitä... Niin kipu oli kyllä asteikolla kakkonen kymmenestä, kun vihlaisi hetken, ja siinä luki diabeteksestä jotain ja lääkäreistä joten en tiedä vieläkään, olenko nyt päätynyt itsehoidossa parhaisiin tuloksiin taas (jos mihinkään) hermovaurioon tai verenmyrkytyksiin ja pää on jo kainalossa, ettei siinä?
Suihkuttelin ihan helvetisti kenkiä ja sohvaan ainetta joka tappaisi sientä. Sen lisäksi robotti-imurin laitoin moppaa koko olohuoneen märällä rätillä johon ripottelin runsaalla kädellä antiseptistä teatree öljyä (sitäkin ostin kun päätin ostaa puolet jalkojenhoitohyllystä). Kantapäitä rasvattu uudella rasvalla. Liukkaria ja päänsärkylääkettä myös hankin samasta apteekista (mun ostosten jälkeen oli hyvä pistää lappua kassan luukulle)
Huoh. Siispä. Mega ateria hesestä! Punkki irti koirankarvoista! Pieni lenkki puistoja pitkin! Livahdin ennen kuin riideltiin sen pahemmin! Toinen kerta putkeen kun voitan Musta-Maija korttipelin! Kaksi tölkkiä Noccoa juonut! Chattaillut, mutta en juuri ehtinyt vastaille ystävättärille älyttömyyksiinsä sen kummempia.
Minä: En ole ennustaja
Tämä ystävätär: Mitä ennustat huomiselle?
Minä: 
Jää arvoitukseksi!?