ihmisoikeudet

Ich kann kein Deutsch

 Aikaa on lentänyt 6kk siivillä siitä kun mulla viimeksi oli täällä vieras sohvalla nukkumassa viikon. Sillä tyypilla on myös vielä kuukaude...

Translate

maanantai 24. heinäkuuta 2023

pala yksitoikkoisuutta


Oon syönyt liikaa. Jogurtin aamupalaksi, en tykännyt mut söin silti vadelma Kalinka (hilloa päällä, maustamatonta loput) ja sit juonut kola limpparia, lämmitin valmiin pinaattikeiton, sit roiskeläppä kinkkuananas pitsan, keitin nuudelit, tein vähän vaaleaa leipää johon heitin kanasiivut huiviin kanssa vähän ohi leivästä suuhun loput ja sitten kai oon dipannut sipsiä kohta neljännesosa kilon. Toki syönyt pari jätskiä. Poimin tienposkesta melkein kolme pientä villivadelmaakin.

Tupakit maistuu ihan jäätävälle paskalle, kun oon niillä masennuslääkkeillä, mutta pakko silti vetää niitä kun tapa on niin tiukassa.

Aamusta kävi huoltomies kattoo mun kylppärin haju-ongelmat. 

Mitäs muuta kaikkea? Ei kai mitään periaatteessa, ahminut katsoa kattomispalvelun Hyvä Tohtori sarjaa jota jäljellä alle kymmenen jaksoa vielä vikaa tuokkaria ku se autistia esittävä tyyppi on lekuri ja pelastelee henkiä tunkemalla niihin jotain terävää ja imemällä sieltä pois verta tai puhkomalla henkireiän...

Jepulis jeps? Ei ole suunnitelmia siis mitään mihinkään suuntaan, onnekseni tällä viikkoa. Vähän ehkä tätä kirjoitan hoputtamalla itseäni, tuskaillen mitä kirjoittaisi.