Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

tiistai 20. kesäkuuta 2023

Menepäs töihi kapitalismin uhri kun niin paljon oot hyötynyt muiden sortamisesta eiku venaa kunnes kuolet

 Rintojen alta hikoan vaikka istun pöytätuulettimen etäisyydellä. Sain juurikin tietää että kirjailijanurani päättyy, kun ekirjoja ei enää julkaista siellä books on demandissa. Voinhan mä tietty edelleen tilata fyysisiä kappaleita itselleen, jos huvittaa joskus muokkailla satoja sivuja PDF:iä muotoiluita. Se on se kirjailijanelämä joka ei kannata Suomessa, saati sitten taiteiliuus. Enkä mä halua että mun kirjojen paperi tulee suojelluista metsistä kuitenkaan!
Huvittaisi uimaanmeno, kun en ole vielä kastellut talviturkkia veks. Ei silti, lillua samanasteisessa vedessä kuin mitä öisin saa kämpän viilenee ja sinilevääkin hitusen. Varmaan se ranta suosiossa muutenkin täynnä väkeä. Minä sinne kokouimapukuineen oujea
Olen pelannut Elvenaria pari tuntia sen jälkeen kun lähti yövieras. Koko yön pelasin Merge Mayoria. Ihan älyvapaata kun ei paljon mitään tarvitse miettiä. Kerää vaan matskuja, energioitaan ja naputtelee hiirtä tai tökkii näytön bakteereita. Siitä tuli muuten jokin mahdollinen löydös endometrioosista kuulemma että jokin bakteeri hiirikokeissakin lisäsi niiden vaivoja, joten antibiootti siihen bakteerin olisi periaatteessa lievittävä sitten sitäkin jossain haimassa tulevaisuudessa (joo kiintoisaa)
Mitähän sitä kekkaisi jälleen. Ihan työtön kesä kaikinpuolin ja juhannustaikakin tehty ja suunnilleen onnistunut jo viikko ennen.
Katsoin avoimen yliopiston tarjontaa siivoillessani kirjanmerkkejä selaimessa. Aloitin tämän äänikirjan uudestaan ties monettako kertaa. Täytyy ehkä kohta lukea ihan oikeita fyysisiä kirjoja.