ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

tiistai 20. kesäkuuta 2023

Ei voi herää jos nukkuun ei mee

 Olen pelannut koko yön puhelimella… join illalla 1.5l kovaa limpparia, ranuja ja kalapuikkoja sekä maisseja paketin… sen lisäksi että nälkääni paistoin kanat ja vähän penne pastaa, voileivän majoneesilla ja pari vihreää tuomassa tuoreutta. Aamupalaa en oikein muista syöneeni… aurinko nousemassa jo tiistain puolelle… yökyläilevä tyyppi ollut vähän syvällinen. Haki mulle oluen ja askin. Hyttyset on purreet pari kertaa. Pöytätuuletin oli päällä lähes puolet vuorokautta. Hups. Taas ois ehkä nälkä kohta, onneksi on jogurttia. Kaveri jonka personal shopperi olin, haki pakettinsa vaatteita. Se lupasi mulle parikymppiä torstaina. Kaikki menee laskuihin melkein ja juhannuksesta ei ole tietoakaan miten vietän. Eipä siinä.