Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

torstai 29. kesäkuuta 2023

Ei ne tulokset mutta se seikkailun kesto eikäku

 Toissayönä en nukkunut ja nyt nukuin kunnolla. Juttelin snäpissä vaan englanniksi. Mutta se taisi loppua 19 tuntia sitten, kun meni nukkumaan Australiassa. Se oli sellaista esileikkiä koko päivä, jos tuo tekee matkajärjestelyt että hän olisi lokakuussa täällä päiviä tai viikon. Meidän välinen kanssakäyminen on... parasta, mutta uuvuttavaa? Se välittää minusta 14 vuoden jälkeen kenties enemmän? Sanoo äsken, että sen netti temppuilee. Mutta ei se mitään. Threeways leirintäalueen vessoilla toimi paremmin. xD Eikun oikeesti, voidaan pitää taukoa chattailusta. Tarviin suihkun ja etäisyyttä?
Tilasin eilen hampparit hesestä illalla. Se taisi olla huono ajatus toisaalta. Söin patongin ja vaalean leivän juustolla ja ehkä jogurtin aamulla sen lisäksi koko päivänä. Katsoin illalla tunnin tai jotain striimaajaa Kaliforniasta. Hänen kaksoiskappale tuli vastaan myös sängyssä. Sellainen paksu 20 senttiä, jonka omistajalla oli fantasia roikkumisesta sängyltä pää alaspäin, kun se tunkee sitä jonkun kurkkuun. Toteutin sen sitten mutta se oli kyl melko nopea, en ehtinyt tai voinut hieroa tarpeeksi asioita.
Olen vapettanut kaksi tikkua, kolan ja mansikan, vähän liian nopeeta. Ne on vaan kertakäyttösiä, eikä niissä ollut niksoja. Mä melkein lähdin tapaa mun kirjakaveria kaupungille, mutta hain sitten vain sen paketin silloin. Näen joku toinen päivä.
Kuuntelen musaa pitkästä aikaa. Tulin toiseksi Merge Mayorissa. Se ykkönen kyl johti ylivoimaisesti sitä kisaa, en saanut palkintoa mitä olisin halunnut vaikka grindasin yöt läpeensä. Se varmaan käytti peliin rahaa toisin kuin minä?
Ensi viikolla olisi tiistaina se standuppi. Silloin saa myös rahaa. Pitäisi säästää. Ja siivota jotain täällä. Hankkia kenkäteline, toinen sänky, meikkauspöytä, jotain mutta kun ei ole rahaa nyt edes hakea ilmaiseksi annettaisiin. Niin ja jostain lainafirmasta soitettiin, toivottavasti kukaan ei ole mun sijaan käynyt tekee hakemuksia mun sotulla. Niihin pitäisi olla jokin tunnistautuminen!!
Mut heissulivei 

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy