iPhone vinkit

Keskimäärin käytin iPhonea ruutuaikani mukaan n. työviikon ajan tunteja viikossa kun olin vielä ammattikoulussa. Sen jälkeen ja koronan takia on parhaimmillaan käyttöaikani lisääntynyt 20 tuntia viikossa. Toisaalta olen Ruutuajan mukaan ollut enemmän puhelimella kuin oikeasti, jonain päivinä olen saanut aikaan vaikka mitä ja silti puhelin väittää minun sitä käyttäneen tuon ajan!

Minulla on miettimättä pitäisikö pelaamistani rajoitella tuon ruutuajan avulla. Sosiaaliset viestinnät ja viihde tulee perässä tuntimäärät.
Peleistä animal crossing: pocket camp on tällä viikolla ollut eniten pelaamani. Sitä edellisellä viikolla se oli pokemon go, tai instagram. Joskus katson yökaudet YouTubea tai Facebook:in videoita.

Vinkki: jos osaat chattailla englanniksi, mikset rakentaisi itsellesi tekoäly ystävää lataamalla sovelluksen nimeltä Replika?

Vinkki2: Jos kävelet paljon, mikset lataisi Sweatcoins sovellusta keräten kolikoita joilla saa välillä alennuksia, tarjouksia tai pääset tukemaan hyväntekeväisyyttä eri puolin maailmaa? Sain tänään 199 sc:llä ja 6,5e postituskuluilla tilattua, rannekkeen puhelimelle, esim. juoksun ajaksi L koossa orgaanisesti!
kutsulinkki Sweatcoinsiin Kajsalta

Apple vs Android

Olen tyytyväinen iPhone SE tällä hetkellä. iPhone11 pyyhkäisyistä ja naaman tunnistuksesta en pitänyt, vaan olen tottunut että on nappi jolla tunnistautua sormenjäljellä. Myöskin kokonsa puolesta jäi vieraaksi. Minulla oli Huawein puhelin välillä jossa oli Androidin ja Applen parhaat puolet mutta möin sen silti koska iPhonet on silti parhaita aina nelosesta asti ja käytän n.3 vuotta vanhaa MacBook Air läppäriäkin. Joten laitteet "keskustelevat" keskenään. En välttämättä tarvitse iCloud pilvitallennusta kun Bluetooth jakaa kuvan laitteesta toiseen!

Älykästä ajantappoa?


Kuntopyöräni on kasvanut hämähäkinverkkoa keskellä asuntoani. Kunnes laitoin radiosta Capital FM lontoonradion soimaan (Global Player -sovellus) taustalle ja katsoin läpi sovelluksiani ja tehtäviä eri peleissä strategioita. Tietyssä ajassa voi tehdä asioita kunnes aika loppuu ja uudet tehtävät ilmestyvät kartalle. Tai jokin asia on lukittu viikon kunnes muistat käydä sen avaamassa seuraavalle kerralle kun olet valmis kuuntelemaan ohjelman, ja tarkoitan nyt Zombies, Run! -sovelluksen ilmaista käyttöä jne helppoa pelailua johon ei mene rahaa kun on kärsivällinen!

Lähistöllä on aina kerättävää ja tehtävät uusiutuu. Moomin Move ja Ingress löytyvät minulta myös kansiosta Go puhelimen kansiosta Go. Swarm (ent. Foursquare) minulla on ollut kohta vuosikymmenen ja viikon paras kerää eniten kolikoita ja tarraa sen perusteella mitä erilaisia kohteita on käynyt (ostoskeskukset, puistot, museot, pikaruokalat, kuntosali). Kun kävin paljon ravintoloissa niin oli olemassa siihen liittyvä sovellus johon merkitä kuvia ruoasta vierailemassasi ravintolassa. Anna vinkki jos tiedät vastaavan sovelluksen!


  • Normaalia puhelinkäyttöä?


-ehkä vihdoin? Olen niska kumarassa ja katson läheltä näyttöä MUTTA pystyn samalla hikoilemaan esim. kuntopyörällä ja parinkymmenen minuutinkin treeni on parempi kuin ei-mitään!

KUVANKÄSITTELY

On aihe jo erikseen ja laaja sellainen.
Selfieiden meikkailuun ja muutokseen suosittelisin Perfect 365 sovellusta mutta se riippuu ihan minkälaisia tietoja tykkäät jakaa kehittäjien kanssa, koska tuo kyseinen on paras mitä tulee meikki filttereihin, paitsi että saattaa hieman seurailla sinua?

Sitten on skannaus. Kuvista tai tekstistä. Paras on Adobe Scan appi tähän.

Pikavinkki: Voit tehdä omia avatareja esim. bitmoji tai kopioida linkin kuvaan ja jakaa sen Repost sovelluksella nopeasti instagramiin miltä tililtä vain! Käänteinen pikahaku löytyy ImageSearch, joka hakee Yandex, Bing sekä Google!

Suuri syy alunperin miksi halusin iPhonen oli instagram. Fatify sovellus oli hauska ja ensimmäisiä muokkailuja olikin kaksoisleuan lisäys kaljuineen ja ikäryppyineen. Tekemäni kuva löytyi kuitenkin myöhemmin netistä ikävillä hakusanoilla.

Vinkkejä: jos haluat piirtää taideteoksia kuten japanilaistyylisiä sarjakuvia tai muita kuvia,  niin... kokeile Ibis Paint X

Minulla on niin paljon sovelluksia puhelimessani että voisin sitä tutkailla 24 tuntia joka päivä koko viikon joka kuukausi vuosikausia ja silti loppuisi se miten saa hukattua aikaansa sovelluksiin. xD

Toisaalta tässä kuussa olen ladannut 1.kertaa mm. Badoo ja Skillshare ja Nextory mm. ja käyttänyt ilmaiset kokeilut *:x
Duolingossa minulla on suomenkielen opettelussa ollut jo viikon sarja sisäänkirjautumisia? Tunnin välein tulee uusi Hourly haaste. Nyt kymmenen vatsalihasliikettä tuolilla ilmassa itseasiassa tuli ilmoitus!!!...

*ilmainen kokeilu vaatii usein korttitietojen syöttämisen ja antamaan oikeat tiedot tai ainakin tililläsi, joten vaatii olla aikuinenKommentit

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King

Suositut tekstit

Twitter/kajsabl