Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Susi on syönyt mummun

Nukahti eilen nojatuoliin eikä ole herännyt vielä kahdeksaltakaan tänä aamuna sängystä. Melko varma että viimeinen pääsiäispäivä ja pitäisi viedä minut kotiin.

Heräsin jostakin unessa, jossa mentiin pakettiautolla. Osaanko kirjoittaa jonkin Lindexin. Heräsin ja mietin että olisiko kyseessä mun julkkisihastuksen sukunimi kuitenkin. Hapuilin puhelinta, katsoin snäppiä "what the fuck is happening!!??"

Joo, kyllä se eilinen ilta oli todellista vissii. Ei ne hullut siellä Lallatilaa lallaa maassa ollut ainakaan. Se ei ikinä vastaa mihinkään romanttiseen, mihinkään, mihinkään mikä ei liity jotenkin rahantekoon tai sen signeeraus bisneksiin kun se myy fanituotteita itsestään siellä livessä nykyisin. Seurannut ainakin 2017 vuodesta sen striimejä...

Kylmä kahvi kaunistaa! Mutta kukaan ei ole kettänyt kahveja.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King