Translate

kävijäpiikki

Olisi helpompaa ostaa e-kirja

Paskanvarren kanssa mutta oksennuksenmaku suussa että vähän kyyneleetkin sylissä

2008, Ei oo kivaa => 2022, ei kuulu olla hauskaa

"You can't control someone, who wants nothing."

Olen siinä hilkulla että voisi haistattaa paskat koko valtiovallalle, sekä työpaikalle. On se niin tabu asia viisi minuuttia ladata puhelinta pukuhuoneessa ekaa kertaa, ja lähdetkin sieltä kohta. Yksi muikkeli, jota ei innosta mun sanomiset yhtään, kysyi heti koska mä olen lähdössä. Oikein värähti antennit, kun sanoin ehkä sitten kun mä lähden. Se joka mun huonoon, ergonomiaankin sanoi, että "sitä täällä kyllä riittää" ...siis täh? En osaa käsitellä tunteitani joten mussutan töitten jälkeen chipssiä ja salsa crème fraícheta ja kirsikkatomaattia ja puolet ällömakeeta vihreää kuulaa rasiasta, katsellen loppua Black Adamista, mutta siis ainakaan ei tarvitse miten ei tarvitse ajatella jne. Ihan turha toivoa mitään sieltä työpaikasta, ei jatkoon. Onneksi huomenna on loppupalaveri. Palautettakin on varmaan mahdoton saada ranskalaisin viivoin saatika muuta luetteloa ansioistani, ei mun varmaan kuulu saada kirjallisena hevonvittua sitäkään. Oon vaan mennyt sinne ja ilmaista työvoimaa ollut ekstrana, täyden miehityksen lisäksi, minua ei tarvita kun ennenkään olla tarvittu. Siinä se hauskuus oujea? Hyvä jos työtehtäviä ole riittänyt, niin annettu sitten lisää muitakin, ja minä olen se valittaja jos teen niitäkin vielä, jos kerran muutkin... vaikka ei ne kuulu mun työsopparin työtehtäviin tasan tarkkaan voisin kieltäytyä. 

Mulle tulee käsiin, nivelreuma  –kunhan pääsen tästä keski-ikäisyydestäni. En halua sulkea kirjekuoria viidensadan kuoren tuntivauhtia käsin.  Jälkikäsittely ei ole postitusta, oli teiltä tilattu sitten vaikka miljoonalla eurolla niitä, mikä pakko mun on terveydelläni niitä taputella menee... jättää järki, jos mitään sanon!

Sitten ne kehtaa joukostaan äänestää jonkun vuoden työntekijän. Ei ole ketään jota äänestäisin, enkä tasan kuulu talon porukkaan. Yksi ääni kaikille, ja kaikki mulle. Tuli mieleen yhdet lukion halloweenit, kun voitin VIP-aitioon itselleni ykköspaikan osuuteni, vampyyrina. Olin ihan roolissa, ja kun piti lukea jotain valonheittimeltä mikä nyt onkaan, niin menin siihen eteen silleen voi kauhistus, miten tuo aurinko valaiseekaan naamani. Sokaistuin ja aloin hikoilla, enkä saanut mitään luettua ja menin istuu minun aitioon, kun ope luki ne jutut sieltä. Hyvä tapa välttää voittajan tehtävät. Pysyy roolissaan. Sähisee kaikille hampaiden välistä, saat äänivyöryn etkä ole yhtään cringe... 

*reaktio naurua, hiljaa hööhöttää käsi suun edessä vaikka on yksin kotona* Sain jonkun 100 euron lahjakortin kauppaan jossain enkä kyllä tullut käyttäneeksi sitä. Kuka mut sinne kauppaan oisi vienyt edes, ja miten nolo sellainen laminoitu A4, jossa vaan lukee lahjakortti, liekö ollut edes oikea. Pienellä tekstillä jossain kauanko se on voimassa ja mikälie kivijalkaputiikki höh höh. Ei tartte muistuttaa.

Mainitsinko että vuosi oli hmm.. no siinä just ennen 2008 varmaan. Tipahdin väliin opetuksista. Äidinkielen opettaja mieluummin puhui jakomielitautisista, ja ajan olemuksesta, ettei ymmärtänyt jotain kohtausta suomalaisesta kirjasta missä miehen silmät sumeni (itkemisestä) tai sitten se yksi jäbä joka pölli Mein Kampfin koulusta löytänyt jostain enkä saanut katsoa mutta kyllä se vaan oli Minun taisteluni, puhui sipuleista miten ne on kuin rakkaus, tai mun synnynnäisestä agrafiasta. siis täh!? Näille kaikille jutuille, kun ei siellä kirjoitettu ainakaan mitään. Tosin mulla ei ollut kirjaakaan. Taisin euron maksaa kun ope kopioi mulle pienen nivaskan paprua äikänkirjasta Piste. Siinä alussa oli ihan perustotuuksia. "Jokainen kuulee vain sen, mitä haluaa kuulla" tai jotain sinne päin

 Pohjanmaa on kuuluisa hulluistaan, koska tyhmä ei saa olla.

Mutta se meikän työhistoriasta ja opinto-otteista. Pullosta ne hullutkin on tultava. Ei hulluus pysy pullossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland