Translate

kävijäpiikki

Olisi helpompaa ostaa e-kirja

"Terveisiä tutuille" SV! TW! NSFW! K16.

"sä olet mun huora" -kun oli raiskannut mut

"Asian paperit jäi työmaalle."

  • Tämä on (halventava) kosto siitä että käytit mun ottamaa kuvaa johon mulla oli tekijänoikeudet, profiilikuvana vielä kauan, vaikka kielsin. Eikä edes © siitä. Ettet maksanut vuokria ikinä. Pakotit hakemaan sossusta rahaa. Käskit mun reklamoida tonnin uuden sängyn. Flirttailit vastaantulijoille, etenkin kaupan myyjille ja kävit seksisivustoilla pettäen. Tuhosit omaisuutta, varastit kun lähdit, haukuit mut täysin asiattomasti, väitit että olisin raskaana ja käyttäisin huumeita, ruma läski jne. Jätit mut velkoihin. Olit omien krokotiilinkyyneliesi, samojen toistuvien tarinoidesi, uhkailujesi ja kusipäisen "temperamenttisi" uhri. Ikuisesti muistaen, kultasesi joka on aina oikeassa. Kunpa kuolisit pandemiassa. 
  • Kyllä, olen hyvä ihminen ja pelastin elämäsi juopottelulta tai muulta itsetuhon partaalla- ololta, mutta se maksoi. Ei olisi pitänyt antaa mennä niin pitkälle. Periaatteessa: kosin itse itseäni; sanoin etten ikinä seurustelisi kenenkään kanssa, jos en voisi, laittaa sitä facebookkiin. Dysleksia oli tarttuvaa. Labbiksen kuoleman jälkeen ei mitään ole kuulunut– sekin oli mun idea hankkia ja löysin hänet. Onneksi sinulta piilotettiin sen pentu, etkä saanut toista. Hyvä että kuparikierukkani raapaisi esinahkaasi. 
Älä vihaa minua lukija, reagoi hänen tekoihin. Vihaa tuota maailmanparantajaa. Ollaan ikuisesti vihollisia vesimiesten kanssa. Sulla on syntymäpäivä helmikuun alussa. Muistan henkilötunnuksesi loppuosan. Jos kaivaisin muistia ehkä muistaisin alunkin. Meillä oli hyvä kommunikaatio mutta eipä juuri muuta sitten... haastoin sua, haastoit mua.

Multa on kadonnut suurin osa kuvistani vuosilta 2014-2019 aikaväliltä puhelimen pilvestä. Syytän sinua, pitkävihaisettomuudellanikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland