Translate

-

Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

kävijäpiikki

siispä tylsä päivä

YouTuben tekijänoikeus vaatimukset on ihan vedetty jostain pillusta... en todellakaan muista käyttäneeni niitä kappaletta yms yms... ?? Poistin jo pari tiktok videotani kun niissä oli jokin viraali tiktok musa taustalla mutta nyt kyllä annan jo olla. Ihan tekaistuja.
Keskiyö oli äsken. Olen juonut kahvia, odotan tilille rahoja kelasta jotka menisi toki laskuihin heti ja mulle ei jäisi moneksi viikoksi rahaa lääkkeisiin ruokaan bussimatkoihin. Haistakee pilu. Yksi tyyppi joka on käynyt mun luona pitää hauskaa oli täällä eilen ja viestitti taas päivällä, mikä on mun mielestä liian pian ja sitten sillä oli pokkaa kysellä mun mieltymyksiä ja haluanko kimppaa jne yök. En edes tiedä siitä mitään niin pitäisi ehkä antaa olla ja jättää tohon kertaan kun käytin siihen niitä mun kahleita. Tyyppi liukenee nopeampaa kuin ujo piimä eikä sano mitään.
Söin litran vaniljajätskiä ja tein soijapyöryköitä makaronin kanssa. Katsellut telkkaria tuossa taustalla kait, pelannut puhelimilla pocket camppia niin että tekemiset loppuu. Kahviin blendasin maidoksi kaurahiutaleita.
Oli vähän sadetta ja ukkosta niin kaivoin mikrofonin esille ja yritin jotain asmr tyyppistä videota mutta äänenlaatu vaihteli editoinneista johtuen. Typerä youtube kun mun tilaajat vähenee vain hiljalleen sama kuin Twitterin kanssa aikoinaan varmaan ostanut nekin vähät jostain. Irvistys. Cringeä. Ei sillä niin väliä kukaan mua seuraa missään alustalla. Yksinäistä. Tylsää. Tyhjää. Ajatukset vain kaikuu kun rattaat pyörii vaikka hamsteri on kuollut. Se siitä. Kaikki kivat asiat on jo viety patentti tai muu käyttölisenssi ja niitä et saisi toistaa replikoida. Tekoäly sentään kun raha oikeasti määrää.
Jääkaappi inisee. Varmaan tarkistettava mitä se koittaa imeä ilmaa jostain väleistä että se on kunnolla kiinni? Tai sit toi on sen normiääni. Otin jo seinäkellon pois ettei häiritse mun nauhoituksia. Tarvitseeko soijarouhe paistaa tai valmistaa vai voiko sen syödä tuollaisenaan. Tai no olen kyllä syönyt eikä tullut ehkä ruokamyrkytyksiä. Mietin vaan jos vetäisi lopun taikinan tuolta tomaattikastikkeen kera. Sittenpähän ei oisi ruokaa huomenna. Vesi kielellä. Kävin kyllä vaa'alla että se ei ole iloinen seurata sen uutisia koskaan.

Ja sitä rataa,
terkuin blogisti joka ehkä lopettaa pian ;) ei vaan ei saa kerjätä huomiota. Sittenpähän ei vain olisi mitään ihanaa raportoitavaa mun ihanasta elämästä. Huomaatte jos kitujainen poistunut on joskus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

Olisi helpompaa ostaa e-kirja