Kun buustaa itseään voi vain muita dissailla ja muuta hipiää herkkä nettiseni

*En ole kuulemma minä. Bestis puoli tuntia ensin raivosi samaa asiaa vihamiehistään ja sitten yritin keventää tunnelmaa näyttämällä mitä muokkasin aiemmin tänään... "Manly" nimisellä sovelluksella.*..

*Jos sitä ottaisi ihan photoshopin kauniisiin kätösiin mä yleensä teen nää jollain netin ilmaisjutuilla xD

Laihdutus: kaikki** väittää että olen laihtunut mutta olen yhä samanpainoinen ym.


kuvassa kommentit ettei muiden tarvi neuvoa vetää paperisäkkiä päähän


Olen tunnin ladannut Wizards Uniteen "all assets" ja toi on alle puolivälissä.

Itsetunnosta puhuttiin terapiassakin ja sitten se yritti opettaa mulle jotain sanaa mutta en muista mikä se oisi voinut olla. Välinpitämätön. Ai, niin. Joo-joo.

Mutta hmm... sain suklaajoulukalenterin pikachu mallisen aamulla kotiinkuljetuksella. Liittyi jotenkin tapoihin ja joulun ekoihin merkkeihin, että on meikän nimipäivä ja sit vaan mulla kuuluu olla jokin kalenteri millä odottaa saapuvaksi Betlehemiin sitä kapaloitua jeesus immeistä siltä neitsyeltä kun isäpappa oli pyhä kolmiNAISUUS.

Ei tarvi onnitella??

Kommentit

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King

Suositut postaukset

Twitter/kajsabl