perjantaina, maaliskuuta 15, 2019

Kitujainen blogihaaste eli kirjoita kuin minä?

Hermostunut tunnelma alkuun. Ja jatkaa vain. Röyhtäilykin loppui nääs. Kirjoittaminen helpottaa vaikka millaisiin asioihin kun tiedostaa asioita. Kirjoitin tuossa, blogihaasteen tynkää, että bloggaajat voisi yrittää matkia tapaa jolla, minä kirjoitan.

Yritin keksiä siihen jotain hyväksi koettua ja tavaksi muodostunutta rakennetta, jolla olen jo useita vuosia kirjoittanut tätä muistelmaa huumorintajuttomasti, rehellisesti, ja paljastaen liikaa kaikkia salaisuuksia jos niitä edes omaa mutta kaikki synnit täytyy toki vuotaa ulos niin älykkäästi ja tulevaisuudenkuvat silmillä  -sekavasti hyppien, jotenkin vaan kaikki, mahdollinen ja sen yli...

Parhaiten kirjoitan vihaisia kirjeitä jos koen tulleeni huonosti kohdelluksi, joten ehkä haaste voisi olla myös sellainen teksti vaikka fiktiivinenkin jossa syyttää muita jostain itseensä kohdistuneesta väärinkohdelluksi tulemisesta tms mutta A. en ole pitkävihainen B. parhaiten noista ristiriidoista selviää kun ei anna asioiden vaikuttaa itseensä tai ottaa henkilökohtaisesti eli antaa olla ja pakenee tekemään tärkeämpiäkin asioita?

Kävin kaupassa, tyhjensin tiskikoneen, söin ihan liikaa taas sekä katselin pornoa jne mitä nyt yleensä tekee kun on vähän tylsistynyt tai passivoitunut mieli kenties. Ja tosiaan jos tämä kirjoituksen väliin saan kirjoitettua jotain tylsää syömisistä ja tekemisistä niin yleensä seuraavaksi rakenne tekstistä etenee siten, että kirjoitan jotain filosofista tai tieteellistä tms puoliksi oikeaksi koettua fiilistelyä jotain liittyen avaruuden laajenemisiin tai neurologian termejä viljellen jotain aivoista vaikka! Ilman että niistä olisi edes mitään lukenut viime aikoina... korvamadothan esiintyy foneettisessa silmukassa tai jotain sinne päin hypotalamus erittää kortisolia ja niin edelleen.

Usein kun näen piirustuksia, niin mietin että joku on istunut, viettänyt aikaa ja se taide jonka hän on saanut kuvattua paperille tms on hänen keskushermostonsa pakene tai taistele -reaktiota, mutta tietenkin sen taiteenmuodon ehdoilla. Muovailuvahalla tai pensseleillä, kynällä tai piirustuslaudalla saa vähän eri asennossa kykkiä mutta jotain esihistoriallista siinä on miten ihminen käyttää luovaa osaa aivoista. Jokaisen käyntikorttiin ei sopisi keskari tai kaarena taipuva puhelinnumero mutta kaverille niitä pystyy ehdottaa koska näen niiden istuvan asiaan kuin nenä päähän? Jokainen voi harjoittaa itse näkemystä ja luovuuttaan kun vähän tutustuu muiden mieltymyksiin.

No mutta joo, taas on mennyt kilo sokeria. Eikun siis tässä kohtaa alan selittää jotain sekavaa ja mikä melkein olisi runomaisesti kaiken vastakohta mitä edes kirjoitankaan jotain koodia vaan loppuun, sillä minäkin haluan vältellä sitä että täytyy lopettaa koska aikaa kulunut liiaksi ja ankeammat asiat ja salaisuudet valtaa mielen joista ei vaan pääse yli eli ns. alitajuiset pelot tulee aina tämän kirjoituksen loppuvaiheessa vasta. Kaikki mitä alussa on hypännyt yli ja sivuuttanut koska haluaa kuulostaa kiinnostavalta, vaikka sitten olisikin ollut todella kiireinen päivä ja kaikkea ei muutenkaan ehdi ylös ottamaan.

Eli jos kirjoitus ei vielä sisältänyt jotain mummonaikaista, kiinalaista, puheenpartta tai muuta lainausta jostain dinosaurusten aikakaudelta tai populäärikulttuuriin viittaavahkoa ääneen lausuttavaa lyhyttä hokemaa, niin hegemonia täytyy viimeistään lisätä tunnisteisiin (en käytä enää niitä tässä blogissa. Kunhan täytän kirjaimin koko ruudun enkä edes ota kuvia mistään yleensä päivän aikana eli ei ole visuaalista palkintoakaan luvassa loppuun asti pääsemisessä. Lukuinto kun loppuu viimeistään kohta jos ei lukijaa edes puhuttele kuten siitäkin luopunut vai juopunut vai mitä.)

Yrittänyttä ei laiteta!!


 Jos onnistuin taas hämäämään ja et tajunnut mitään tai ainakin ymmärsit väärin, niin olen onnistunut, mutta pystyykö siihen kuka vain?

1 kommentti:

  1. Wonderful, what a web site it is! This weblog presents useful information to us, keep it up.

    VastaaPoista

Mieti!