lifestory

Olen kirjoittanut jo elämäkertaa jokusen sivun, mutta here goes again

Olen äpärä. Kasvatin periaatteessa itse itseni, koska äitini ei ollut koskaan "rakastava aikuinen elämässäni".
Kesätöitä olen tehnyt nuoresta saakka, kun niitä on järjestynyt. Olin Lordin euroviisu voitto vuonna Englannissa vaihto-oppilaana. Se oli elämäni paras vuosi.
Minua ei sytytä kovin musta huumori tai muu ironia jota en jaksa ymmärtää. Asioihin voi suhtautua niin monin tavoin.

Olen avoliitossa 42v juntin miehen kanssa ja meillä on keltainen labbis. En halua lapsia, ja olen viimeiset kaksi vuotta kokeillut eri ehkäisykeinoja joiden vuoksi vuotanut lähes tauotta sen ajan. Kun olen tarpeeksi vanha voisi vaikka poistaa kohtunsa, ja vaikka olenkin abortinvastainen, niin ei se muihin päätöksiin vaikuta tai mikä on oikein tai väärin. Suomi on hyvä paikka asua, ja joku sen lapsen kasvattaisi mielellään.

Olen jokseenkin nörtti. Pienenä kirjat oli kavereita. Luin Taru Sormusten Herrasta alle 10-vuotiaana ja ekan Potter kirjan 12-vuotiaana englanniksi alle päivässä. Olen 90-luvun lopulta saakka pelannut pokemoneja. Uusin pelikonsoli hankintani oli nintendo switch, vaikka olen nainen ja kaikki muut pelaajat tuntuvat olevan miesvoittoisia.

Olen rauhallinen, mutta aktiivinen ja harrastaisin mielellään räjähtäviäkin lajeja sulkapallosta sählyyn, mutta enimmäkseen kävelen.

Olen hankkinut macbook airin, iphone 8:n. Luottotiedot menneet jo, mulle on turha myydä lehtiä tai muuta puhelimessa, vaikka olisin kuinka joskus saanut hyvän tarjouksen. 5kk ollut itse puhelinmyynnissä ja ei minulla ole mitään myyntialoja vastaan, en vain ole itse kokenut ikinä omaavani kiinnostusta myymiseen johtuen ehkä perhetaustasta joka on niin ristiriitainen yhteiskuntaan vaikuttavuuden haluissaan ja muutenkin olen yksinhuoltajan lapsi tai, "heittosäkki"

Olen impulsiivinen. Päätökseni useimmiten pitää. En ole koskaan pitkävihainen. Jos päätän että en pidä jostakusta, kärsin tämän henkilön seurasta lähinnä itse lopulta. Jutellaan myöhemmin jos näyttää siltä että minun pitäisi juuri sinua vältellä.

Olen onnellinen. Minulla on taipumusta masentua. En ole mikään paradoksi, mutta ehkä myrskyäväkin persoona = en näe itseäni kuin muut. Siksi pohdiskelemista riittää koska intohimo kuitenkin päivittäin jatkaa elämää parhaiten miten osaa.

Vierivä kivi ei sammaloidu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti