anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, marraskuuta 08, 2018

Vähempikin tekeminen riittäisi (lasken takaperin viiteen ja sit viimeistään häivytään)

Puuh lääh puuh. Pesin hampaat, laitoin kampaamon tehonaamiota hiuksiin suihkussa (kerran kuukaudessa saa laittaa kuulemma, pohjalla enää liemet). Sitä ennen nopsaa 1.
 imuroinut ja luutunnut, 2.
kerännyt astioita koneeseen, 3.
kerännyt roskaa muovikassiin, 4.
kirjoittanut kiitollisuuspäivyriä, 5.
pyyhkinyt pintoja linttyneimmistä jutuista, 5.
suihkutellut yleispesuainepulloa ja fairia 6. ja kylppärissä järjestellyt, 7. kerännyt pyykkiä sieltä täältä ja sitä on ikean iso muovikassillinen (toivottavasti ei haisemassa). 8.
Silitin yhden valkoisen puuvillapaidan, johon painaa huomenna jotain lahjaksi koululla kustomoitua hauskaa jotain.
9.
Tulin koulusta hinkattuani yhden offset koneen puhtaaksi magentasta väristä ja sormet "verisinä", 10.
kävin kaupasta hakemassa energiajuoman sekä valkosuklaa tobleronen. Siitä on 4,5 palaa jäljellä ja jokusen satsuman (4) söin ja minttuteetä litkinyt myös. 11.

Jääkaapissa edelleen niitä hyytelöitä. Tupakat on loppu, saan varmaan airbnb tuloja jokusen päivän sisään mutta ne rahat menee mun Let's Go Pikachu -peliin Nintendo Switchilleni. (Ilmestyy 16.11)
Kello on vasta vähän yli kuusi, mutta voisi olla enemmänkin, ei pimeyden takia ulkona vaan koska jalanpohjat on kipeät kaikesta seisomisesta.
Ei sanaakaan koulujutuista tähän mennessä joten kaikki hyvin tähän asti...sentänsä. No siis jotain pientä valitusta asioista!!!
12. Tein niitä pehmeäkantisia vihkoja ja itse painoin kajsa blom -sisukset pienin kätösin off-set arkkikoneella ja molemminpuolin painatus, leikkaukset, liimaukset, ja silti varmaan arvioi jotain kakkosia sen takia että jokin sivu oli "väärinpäin";;;---DDvaikka toiset oppilaat saa ihan täydellisiä arvosanoja, pelkästään tulostamalla netistä, jotain muiden tekemiä mustavalkokuvia joissa puolialastomia (rokki)naisia. Mulle ne ei kelpaisi edes kanneksi (no joo mulla oli tylsää kansien aiheiden valinnan kanssa myös, oli vähän sitä sun tätä kuvaa nalle puhin möhköfanteista punaisiin devil duckeihin, sisäpiirivitseihin lukioajoilta, kivi saksi ja paperit symboleihin, siis mitä nyt saattaa googlettaa ihan randomisti kuvahaulla, kun miettii hakea vaikka "water")
13.
Huom. Kaikki tässä mainitut asiat eivät ole aina kaikille itsestäänselvyyksiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti