anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, marraskuuta 01, 2018

Kerro kerro, kärpänen, kenen katossa katselet

Katsoin kerran MTV musakanavaa, ja kirjoitin englanniksi, että soijamaito tekee hyvää kropalle, kun kuulin jonkun tummaihoisen näin väittävän siinä- ja otsikoin enkä ajatellut asiaa sen enempää -mutta kun seuraavan kerran kävin kaupassa, niin kaikki soijamaito oli loppuunmyyty. Ja kyseessä oli melko pieni paikkakunta! (Mutta se blogi on kuollut ja kuopattu jo yli tusina vuotta sitten)

Siis niinku että yritän oikein kovasti olla mainostamatta mitään. Kuitenkin sen verran nihilistin vastakohta täytyy olla, että uskaltaa mainita välillä jotain hyviäkin asioita.

Tapoin banaanikärpäsen mun uuden kahden vuoden kiitollisuus -kalenterin päälle justiinsa? Se pörräs tota maisemaa ihan kuin siellä olisi ne kukat todellisuudessa? Joskus ei kyl uskalla asioita miettiä pidemmälle. No worries, it's my job to harvest the snake venom... and still people know nothing about the deep sea creatures living in our own planet but are wanting to travel to other planets. People are sick...& you can't fix stupid.

Jooh, koulussa oli kolmatta päivää päänsärkyä putkeen ja otin kotona päänsärkylääkkeen 1mg ja sit kun olisin normaalisti ollut kotona vasta, niin se oli lakannut särkyni siinä neljän maissa tunnin maattuani

"Mistä sä olet oppinut...?"
"Sun työskentelyä on kiva katsoa..."

No niin kai kun teen kaiken melko itsenäisesti, ilman että sen opettajan tarvitsee mitään tehdä, ja annan nappien itse kertoa mitä ne tekee koneen kyljessä tai näytöllä, enkä pelkää vedostamista ja jos saan jotain virhekoodia aikaan, niin teen uudestaan alusta sen sivun tms Noudatan tehtävänantoa vaikka niistä harakanvarpaista kyllä mitään saisi kukaan selkoa.

Päivällinen on syöty, oli sekä rasvaa että sokeria. Vedin päivän aikana pussin eräitä uutuus sipsejä, eikä ne ollenkaan maistunut eläimen sorkille ym eläinjätteelle jota oltaisi poltettu lähistöllä tehtaassa levittäen hajua; josta sit tunnistaa mistä koostuu tiettyjä eläinperäisiä ruoka-aineita. Tai no, melko lisäaine hättöä kai, sokeassa maistelutestissä koulukaveri kysyi oliko niissä pippuria. Huomattakoon että meillä molemmilla on varmaan tupakanpolton aiheuttama surkastunut makuaisti.

Aamulla söin puuroa ja varmaan alettava tekemään vähemmän sitä kerrasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti