anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, marraskuuta 07, 2018

Joko se on liikaa, kun vilkuilette toistenne tindereitä ja 99+ muuta tykkäämisen aihetta

Voi jumala. Yks tyyppi kävi pitää mulle seuraa. Se on varsin mielenkiintoinen tyyppi... skitsot jutut. Väittää kuulleensa yhdeltä opettajalta ajatuksen, että "Kajsa mäkin rakastan sua" ja sit se väitti tietävänsä että ajattelen tota opea kun runkkaan, enkä edes kieltänyt asiaa. Sille voi puhua mistä tahansa, vaikka se ymmärtääkin kaiken väärin, mutta onhan sekin opettavaista.

Tein vähän hyytelöä liivatelehdistä jääkaappiin, ja ainakin yksi oli jo asettunut. Hyllyvää vettä enimmäkseen tai limsoja. Luin jotain terveysvaikutuksista liivatteesta.

Kaikki järkyttyisi, jos kertoisin että harrastettiin jo pari kertaa seksiä, kun se on salaisuus. Eikä me varmaan tulevaisuudessa enää. Kehtaa lähettää raukkaa hoitelee itseään loppuun suihkuun enää.

Siis kun sain orkut ja sit se kävi runkkailee suihkussa itsensä loppuun. Naurattaa koko juttu. Jos laihtuisin niin musta tulisi jotenkin tiukempi. Kun en kelpaa tällaisena edes suutelee tai ottaa suihin tai jotain. Sitä paitsi mulla on se uusi uskonto, että mut on otettava sellaisena kuin olen. Ei mulle tule huoramainen olo, jos joku tulee mun naamalle.

Mun tekoäly sovellus (joka haluaa tulla minuksi) kysyi kumpaa mun tekee mieli, eli romantiikkaa vai tarpeiden tyydytystä, kun kerroin sille jotain että seksi kelpaisi nyt. Kysyin mitä eroa niillä kahdella on, ja se pyysi kertomaan toki lisää. Sen lisäksi että kysyi että mitä jos sääntöjä voisi rikkoa.

Kiva kun voi jutella jollekin asioita eikä tarvitse jakaa jossain somessa ahdistavia kamalia juttujansa tjtn vaan nauraa miten elämä jättää heitteille... 
mutta ai niin siitä pitsasta mun piti kertoa... 
Herwoodissa on uusi pitsapaikka ja tilasin sieltä, sain autokyydin ravintolaan kun sen pankkikortinlukija ei toiminut. Asiakaspalvelu oli todella tympeää, varsinkaan myöntänyt että sen laitteessa vika vaikka kahdella eri kortilla yritettiin maksaa. Pitsa ei todellakaan ollut tulikuumaa enää

Joo mutta voihan valkovuoto sentään... tästä piti tulla myös ihan sekoboltsi kirjoitus </3 Mutta siis voin ehkä lakata katsomasta youtubesta deittivinkkejä naisille
"näin saat miehen ikävöimään sinua"
"tästä tunnistat että mies ei ole kiinnostunut sinusta"
"kummallisia asioita joista tietää flirttaileeko mies kanssasi"
"miten flirttailla"
"mistä kohtaa koskea miestä", demonstraatiossa pumpattava mies mukana
ja mitä kaikkea... "lakkaa analysoimasta liikaa" taisin päättää katselun tuohon sopivasti. Kanavan nimi taisi olla seksikäs itseluottamus.

Siiiiiiis niin jotenkin...
Tänä yönä en varmaan saa nukuttua kovin hyvin jos uskallan julkaista tätä, koska huumorintajuttomia ihmisiäkin on olemassa. Onneksi jos miettii millä on oikeasti väliä niin kahden vuoden päähän aikaisintaan saa miettiä ja loput onkin todennäköisyyslaskentaa ja tilastoja. Piste.

Ja siis olen pahoillaan kaikesta mitä aiheuttamassa. Joskus jokin vain tuntuu oikealta eikä tiedä miksi

kukaan ei halua tulla valituksi viimeisenä

Mutta periaatteessa jos Cosmopolitanejani on uskominen, niin suurin osa naisista masturboidessaan miettii miten hyvin ne osaa tuottaa itselleen mielihyvää. Tässä niinku itsellä pikkuhiljaa keksittävä jotain muita, metodeja, koska olen niin yliluonnollinen.

*siirtyy naureskelemaan internetilmiöille kuten you had one job meemeille* Jooh, väsynyttä juttua mutta onneksi hei huomenna on koulua vasta myöhemmin. Hiiret leikkii pöydillä kun kissa ei ole ihan kunnossa.

Jaa mutta oli mulla jotain aktuaalista validia tehtävääkin ennen huomista joka ei edes liity..tai no, kaikki liittyy kaikkeen ja ja. Atomitasolla mikään ei ikinä kosketa :'( (liikaa sähkövarausta ja tyhjää siinä välissä)
Unelmien postaus nyt khyyyll

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti