anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, marraskuuta 04, 2018

Ei tarvitse olla älykäs tajutakseen että pimeys vetää puoleensa

Sain suklaamannapuuron tehdyksi aivan kuten äidinisänvaimolla oli tapana... Siitä tuli paksua ja tummaa ja lähes yhtä maukasta!

Eilen tein kaverin kanssa uunissa kanankoipia sekä paistinpannulla lohta. Sen lisäksi söin loput varsisellerit dippiin ja hän söi bbq poppareista suurimman osan, ja muutenkin cokispullo juotiin puokkii sekä suolapähkinöitä jäi vähän. Menin nukkumaan nälkäisenä, ihme kyllä? Oikea ruoka ei sekään juuri täytä?

roskia viemässä, kauppaan menossa
Sit kauheat morkkikset eilisillasta, kun pidin jollekin irstaalle vanhalle herralle skype session 20minsaa. Vihaan itseäni kun menen mukaan, jos on luvassa jotain rahaa, mutta en kuitenkaan loppuviimein rikastu senttiäkään. Oli kyllä tosi pantu olo sen jälkeen.

Maksoin äsken 1kk eteenpäin Netflixiä kun ei ollut mitään mitä katsella samalla kun vedin puuroa napaan. Sinne meni loput rahat siis. Aloin katsella sitä noitasarjaa joka on kopioitu Sabrina teininoidasta.

Oltiin eilen nettitutun kanssa Live.me sovelluksilla mun kahdella eri puhelimella samassa huoneessa... Se on varmaan vähän tunnetumpi siinä kuin minä vaikka olenkin roikkunut siellä jo pari vuotta on ja off.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti