anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, lokakuuta 30, 2018

Vai pitäisikö näitä ajastaa ja miettiä etukäteen mikä on edes hyödyllistä muille ym hakusanoja sisällyttää

Aamulla meni tunti kun yritin saada foorumin kasaan mun nettisivuille.fi Pääsin asennuksen loppuvaiheisiin mutta ei se sit asentunut. Ei sen väliä, ei kukaan enää nykyisin ole aktiivinen millään keskustelukanavilla?
Myöhästyin vähän ja lähdin nytkin ajoissa kotiin. Olisi vähän kotihommaa, mutta istun nyt alas ensin, enhän mä ole muuta kuin istunut koko päivän koulussa koneella :D Mutta tämä on mun kaksoiselämä<3
Yksi koulukamu (poika) oli nolo ja huusi jotain että huijaan vanhoja miehiä ja saanut siitä rahaa tilille, mutta se ymmärtää kaiken väärin!! Tilasin kiinasta jotain eikä ne lähettänyt sitä ja sain rahat takas... kävin ostaa 3x ed pulloa ja sain lippiksen, sekä juotavan jogurtin ja tonnikalaa ja suklaapatukan.
Kuuntelin sen blogiseminaari systeemin, ja jos tätä tekisi rahasta niin lähtisi hauskuus minulta. Mieluummin olen ihan random.
Mä oon yleensä jättänyt kokonaan kertomatta blogiini, jos mulla on airbnb vieraita, mutta mä laitoin taas sinne ilmoituksen ja mun siistiys kotona on saanut huonoja arvosteluja mutta tota. Kyl mä tänne vieraita ottaisin ehkä muutenkin yöksi jotain tuttavuuksia. Mulla on aikaa ja rahanpuutetta ja huone jota en käytä ja siellä on jokin surkea vuodesohva hah ha. Tila käyttöön ja muutenkin olen sosiaalinen ja mua ei haittaa ollenkaan asua muiden kanssa.
Tota joo, sälää. Miksi olen sikolätti ihminen. Kaikki kynsilakoista voiteisiin ja kipulääkkeisiin ja avattuihin posteihin ja peruukeista kynäpurkkeihin, peleihin on niinku näkyvillä tässä mitkä nyt ei löydä paikkaansa. Levittäydyn. Tuon roskaa kotiin. Huono juttu kun on joutunut siivoilee vain lisäkseni yhdet roskat ja muruset. Pyyhkimään pinnoilta roiskeita joita tulee jos joku siirtää vaikka kahvinkeittimen purut roskiin ja ne vanat näyttää pikkuhiljaa kauheilta. nimim hinkkasin joskus yhtä "likaista" valkoista seinää monta tuntia terapiaksi nuorena ja sit sen joku jo maalasikin vaaleanpunaiseksi kun mainitsin asiasta isäpuolelle ehkä tjtn mutta siis kaikki sormista tarttuva musta tahma on jotenkin kaikissa jääkaapinovissa ym Toisaalta mulla on ehkä lattiat vaikka miten likaisen harmaita pesuvesiä tulee, vaikka kuinka usein luutuaisi kovilla aineilla
Ehkä olisin huono siivoaja kun olen perfektionisti enkä edes jaksa, ja pölylle allerginen jne tekosyytä. Jää hana auki. Henki pääsee pullosta eikä korkkia saa enää kiinni.
Mutta joo, tulin kotiin melko hyvällä itsetunnolla parin kamun ansiosta. Järjestäydytään omiin porukoihin vaiks meitä edes ole montaa. muahaha. hubaisaa.
Nii se oli joku MySQL ongelma. En ehkä osannut laittaa oikein niitä mihin se foorumi menee niinku.
Näin jotain untakin aamulla. Kirjoitin ylös "takakontista karkasi tukkukärryjä" Sitten siinä oli se mun naapuri edellisessä unen kohtauksessa. Edellinen uni jonka muistan sisälsi jotain lautapeleihin liittyvää.
Eikä siin sit. Valehtelisin jos väittäisin, että kukaan olisi tärkeä, mutta joka kroppa on kaunis ja joka aivo arvokas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti