anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

8.10.18

Uneksinko mahdottomia eli sulaudunko massaan

Meikillä vs Filterillä

Ostin kajaali eyelinerin Rimmeliltä, Nyxxiltä kulmakarva mascaran, sekä magneettiset ripset (Suomalaiset, mutta Made in China). Ennestään mulla on Yves Rocherin Pure Light alusvoide, babylips pink punch Maybellineltä huulirasva ja L'orealin False Lash Superstar ripsiväri(t).

how-old.net antoi ikäarvioiksi 26, ja muokatulle 24 vuotta *kiljuu sisäistä riemua*

Vielä tulematta ne Sokoksen muut meikkiostokset. Ei periaatteessa mitään järkeä?!
Ufo naama leijumassa
Ei ole toisaalta mun festarisivuissakaan, tai psykoterapiassa :D

Grunge syntyi 1980-luvun puolivälissä Amerikan Itä-rannikolla.Se oli aggressiivinen soundi, joka sulatti hitaammat tempot hevimetallista hardcoren intensiivisyydellä.Näin syntyi alternative rockin subgenre, "grunge" (lähde: Wikipedia)


Päivän asu:


Hiipparoin mustassa hupparissa, mustassa trenssi takissa, valkoiset sukat vilkkuen harmaista kengistä joissa on vetskari ja jos katsoi mun jalkoihin niin musta tekonahka kiilsi ehkä legginseistä, ja mun korvissa oli airpodsit, joista kuuntelin kaikenlaista GRUNGEA laukkuna musta deviantart läppärilaukun tapainen ja tupakka välillä huulessa.=
Synkkää
?
Tällä kertaa päänsärytön juttelu terapeutin kanssa. Kerroin kauhukirjasta jota luin eilen pari tuntia parisataa sivua ja, tapahtumarikkaasta elämästä muutenkin... lopuksi tunnustin yksinäisyyttäni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti