anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, lokakuuta 24, 2018

Tarinankerrontaa

Tein koulussa muistilehtiöitä n. 1200 sivuiset jaettuna kahdella. En ollut ylpeä mun joulukorteista, tai muista taitteluista mutta ei nyt vielä ole mikään joulusesonki???


Ja sitten ennen kuin huomasinkaan, oli minulla vieras vähän viiden jälkeen. Hän toi makeutusainepitoista cokista pari pulloa. Juotu ne varmaan kohta. Jutskattu kauheasti ja hän on kouluttanut mua kaikesta mikä tavallaan on ollut kiellettyä hänen kasvatuksessa ym "normaalia" tai ollut kiinnostamatta mua nuorena. Nyt nauran jollekin Viisasten kiveksille, joita en ole nuorena joutunut/saanut/ollut kuullutkaan, kuuntelee ennen. ym videoita joissa joku mainostv:n tyyppi kilahtaa tai jotain jpop ja manga juttua, en mä tiedä enää. Mikä nyt vaan voisi olla saatanasta? Taikauskoa tai häri potteria tai tabua tai pervouksia ihmetellä jossain maailmankolkissa. Ehkä ainoa mikä ei tullut puheeksi, oisi ehkä nekrofilia tai kannibalismi?

Kaikenlaista Aku Ankan housuttomuudesta alkaen, siis, hieman vain sama kertomus eri tavoin. Suutarin lapsella ei ole kenkiä. Sitä luokkaa.

Nelisen tuntia meni siihen kun pidin seuraa ja tutustuttiin. Kerroin mielipiteeni hänestä ja hän kertoi kaiken muun paitsi ei tuominnut mua mitenkään. (Mielipiteeni siis ollen, että hänellä on niitä paljonkin ja puolustaakin niitä)

Mutta joo. Alkaa pikkuhiljaa väsyttää ja tein iltapalaa tossa. Oli pakko ostaa jotain ruokaa vaikka en nyt kyllä millään pärjää seuraavaa 9 päivää. Budjetti meni jogurttiin, perunoihin, leipään ja valkosipulilevitteeseen.

Mulle tuli postista jokin musta korsetti/vyö joka pitää vähän vatsaa tiukalla, mutta tuskin tästä paljoa apua on loppuviimeinen, ehkä korkeintaan ryhdille ennen kuin tämä löystyy.

Ottakaa riuska ote penkeistänne, ilman mitään hyvää syytä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti