anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, lokakuuta 14, 2018

tänaamuinen dick disorder

Heräsin, kävin herättämässä lainavirkailijan (=lue naapurin joka oli ollut viihteellä) joka lainasi pari kymppiä ja sitten kävin kaupassa kuin pyörremyrsky. Suihkussa käytyäni ja skannailtuani ostokset (joo kaikki meni :P ja jätin smarkettiin pari tuotetta nyyh) söin täyteen mahan ja joku oli jakanut facebookissa jonkun kansalaisaloitteen joten kävin sen allekirjoittaa (Suostumus2018).
Postista löytyi uusi sähköhammasharja mulle. Uusi kuluerä: hammastahna (harmi kun ei asu hökkelissä josta voisi ottaa laastia ja pestä sillä ja sormilla)
Astianpesukone on kohta tehnyt tehtävänsä. Mulla tulee niin paljon likaisia astioita, että korkeintaan 1-2 krt viikossa oikeasti edes tarvitsee pestä asioita, vaikka exä laittoi koneen päälle melkein joka päivä puolityhjänä.
Nyt sit. Loput sunnuntaista kaikki on avoinna mahkut. Ehkä meen varaa pyykinpesukonetta, mutta mitä mä sit teen koko ensi viikon? oikeesti kun ei oo rahaa... no, bussikortilla on vielä vähän, pääsen maanantaina juttelemaan terapiaan, perjantaina elokuviin/pitsalle kaverin kanssa ja tiistaina sinne syöpäkutsuntoihin. Mutta mitä mä oikeasti tekisin jotain mistä olisi hyötyä minulle, hmm?
Inventaariota ruokavarasta ja jotain "näin syöt halvalla" videomatskua, mutta en kyllä jaksa koko viikko vlogata jotain makaronista, kun ainoa niksi jonka tiedän siihenkin, on lihakuutio.
Kohta syönyt kaiken kurpitsahillon<33 Sen lähemmäs pumpkin spicea ei pääse... siis sitä starbucks makua.
urban dictionary
Sanoin sille joka oli partansa kadottanut, että lähden sen hiuksista kohta ja tarkoitin "get out of your hair" sitä etten häiritse sitä enempää kun oon saanut siis sen mitä tarttin... lakkaan olemasta kipua perseessä eli ärsyttävä tjtn. Oli se idiomi musta ihan hauska siihen tilanteeseen kun joku ihan vieraan näköinen mies on vastassa yhtäkkii.. En ees ollut nähnyt sitä varmaan aamunvalossa? (vaikka olin siellä yötä viime kesänä??)

Mikä ihme juttu mulla on muuten muokkailla Raamatusta jotain sananparsia eri lailla... siis esim Matteus 7:7 "jos et pyydä niin saat liikaa mitä tahansa" yms tmv
Ehkä se vaan saa mut kuulostaa viisaalta(tuskinpa). Tai sit osaan somen niin hyvin että se pysyy hiljaa vuorovastaisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti