anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, lokakuuta 29, 2018

Poikuuteni tallessa ja muita miehisiä aatoksia kunhan mun kivekset laskeutuvat ufona peltoympyröitä tekee

Uusi pipa maksoi 7,2euroa Cybershopista, mutta kaikki muut oli liian pieniä mun päähän? Kokeilin kolmea. Eka oli musta ja siitä roikkui tupsut ja tää oli kolmas. Siellä oli hieman kylmä? Pää jäätyi...
Päädyin psykoterapian jälkeen työstämään sääkuvakkeita koulun koneille. Aamulla tein graafisen ohjeen kuvitteelliselle pikaruokalalle. Molemmista myös laitoin oppimispäiväkirjaan lyhyesti. Muutenkin lyhyt päivä jotenkin, toisaalta mitäs aukkoa mä koittaisin täyttää tekemisellä, hä?


:D
Koulun jälkeen oli tullut jokin mainos sekä mun kustomoitu kolikkopussi. Toi ei kyl muistut labbista, plääh. Toisaalta Akulla on jykevä pää. Kuin mullakin. Eilen tuli kuva whatsappissa Akusta ja mä olin vaan silleen ei voisi vähempää kiinnostaa sen tyypin viestit. Alan oikeastaan päästä yli jo kaikista!!! Rakkaista siis.
personikoitua
Vein koulussa jenkin makuista sähkötupakki nestettä kaverille, ja se pummasi tupakan ja 20snt. Tai siis, kävin aamulla herättää naapurin ja lainaan siltä uudestaan rahaa. Voi raukkaa. Olin kyl huolestunut kun ei se ollut vastannut mulle mitään aikoihin ja sit olin jo nukkumassa kun se viimein viesti illalla.

Olen melko varma, että meillä ei ole mitään. Ja muutenkaan mulla ei ole mitään kenenkään kanssa.
Olen liian epähimoittava. Tarvisi olla aika himot että meikää pystyisi haluittee
Ei sillä ettenkö kiukuttelisi ja leikkisi vaikeasti saatavaa, koska mitä mä oon ikinä saanut vastineeksi, jos ja kun annan mun kehosta ja sielusta palasia pois yhtymällä toiseen esim?

Hyvä kun pystyn työstää asioita sit terapeutille. Saan auki tunnelukkoja. Kun enhän mä naura tai itke silleen, muuten. Tai nauraisin varmaan joka päivä jos... olisi mitään iloittavaa!

Viikon ehdin olla lakossa tupakista ja ehkä olen vastaisuudessakin. Sain laskun psykoterapiasta vähän yli 60e. Ei me nyt silleen puhuttu rahasta siellä psykoterapiassakaan, mutta onhan sekin stressannut jo pitkään. Vaikka tämä toimii tämä mun avohoito. Nii... aivohoito pikemmin.

Ei tarvitse kuin ajatella tekevänsä tänään vielä jotain ruoaksi: ja lihon puoli kiloa. Ehkä jos pitäytyisi puurossa, kun en aamulla syönyt mitään. Lähdin vaan viipottaa. Vaapuloittee. Vatvoon asioita. Ei puutu pimpulaa. Ehdoin tahdoin ylös ja sit ulos tatisee vapisee. Pelailee. Pois.
Entten tentten teelikamentten hissun kissun vaapula vissun eelin keelin klot viipula vaapula vot. Eskon saun piun paun. Nyt sää lähdet tästä pelistä pois!

Niinhän se menikin. Meni ehkä överiksi toi otsikko taas? Ei oo sit yhtään naisellinen olo johtuen tästä tukasta. Mutta oon mä kai viel kaunis. Sisältä. Jos lisää valehtelen viisaudet tuntien.
TIK TOK HUR RUR RUR (kello takana ja jääkaappi siellä missä näen sen vähän nenää pitemmällä)

Pestään sika. Maasika. Mikä maa? No EI AINAKAAN Suomi!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti