anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, lokakuuta 18, 2018

perus sukankulutusta

Heippa kaikki Adoben PS, AI ja DW ym cloudit. Mun vuoden opiskelijalisenssit loppu ja se olisi maksanut kymmenen euroa enemmän kuussa nyyh. Toisaalta hankin sen ehkä vielä uudestaan jos rahaa tulee joskus vielä kouluvuoden aikana.
Aika köyhä olo toisaalta. Milläs mä nyt muokkailen kuvia :D:D?

Pelannut klikkailupeliä puhelimella nimeltä MonsterMerge. Tasolla 24. Tää väittää että pelannut kohta kymmenen tuntia? Enimmäkseen mainosten katselua ollut toi.

Yöllä piti ottaa kipulääke, heräilin muutaman tunnin välein jos nyt pystyin nukahtaa, mutta olin nukkunut liikaa. Täällä on hyvät muonat ollut, oman maan perunasta muusia sekä kanaa. Mietin koska lähden täältä vaivoista, mutta on mun tietotaito osaamisesta ollut apuakin.

Sain sellaiset uggs kengät, upouutukaisuuttaan 42 koon hyllystä -20%, ja levitin niihin jotain suoja-ainetta ja ne kuivuu kai vielki, en ole käynyt tsekkaas kodinhoitohuoneesta. Samalla yksi oranssinpuna-musta raitainen paita ja alkkareita ja sukkia sain pari. Sattui tulemaan jokin tekstari puhelimeen missä sai koko ostoksesta -25% alennusta jos osti normaalihintaisia kolme vähintään.


Katoin tallenteelta Olet mitä syöt -jakson lähes loppuun. Se on vähän eri asia syödä puolivalmista/valmiita "kiire" ruokia kun tehdä marjoista itse hilloja, savustaa itse kalaa, ja sipsitkin tulee lehtikaalista kun kuivaa uunissa ja ripottelee päälle hunajaa- tai sitten kuivaa kurpitsansiemeniä esille tarjolle ymppistä...

Jep oon melko täynnä. Mietin paljonko pystyn täältä viemään hilloja tai siemeniä mukanani. Toivottavasti mun bussirahat riittää täältä kotiin sekä huomenna leffaan ja takas. Enkä mä takuueläkettä saa oikeasti tarpeeksi että pystyisin maksaa mitään laskuja ajoissa tai silleen että pystyisi säästöön laittaa? Kun meniskin ruokaan korkeintaan 3e päivässä olisi mun laskupää vähän paremmin perillä asioista tai muuta paitsi sitä on kulua kaikenlaista :(

Lopettaa pitäisi myös pikaruoan tilaaminen puhelinlaskulle, sekä kaikki sovelluksiin menevät hassut eurot aina välillä ja tupakointi jos 6,8e menee päivässä askiin niin on se vähän paha..? Voi miksi olen niin köyhä enkä ansaitse rahaa itselleni eiku en osaa sijoittaa ja tota... Tai no oli mulla 500e sijoitus jossain kuukauden ja voitin ehkä sen askin verran rahaa :D Oliskin kymmeniä vuosia kutsua mammonaa tulee mun luo..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti