anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, lokakuuta 19, 2018

Palaten edelliseen biisiini A Few Taps Away (you are)

Katseltiin Johnny English 2. Liikkuvaa kohdetta on vaikeampi tappaa, varsinkin tanssilattialla kun on ottanut vakoojan energiapillerin... nolostuin lähinnä Sandstormille vai mitä Darudea siinä soikaan. Ne museokama vakoojavälineet verrattuna 3D tulostettuihin muoviaseisiin ha ha. Jos se pahis ei olisi ollut kai tarkotus olla komea, niin voisin verrata sitä Mark Zuckerbergiin. "Jos Apple, tai Google omistaisi kaiken, olisiko sitä ja tätä ongelmaa, yhteiskunnassa... no ei kai, koska ne on vain pulmia miten siirtää dataa"
Noh, kaikkia aivoituksia on vaikea kirjottaa ylös kun elokuva oli niin toimintaa täynnä, mutta nauratti myös ettei Iso-Britannian tiedustelupalveluilla ollut enää aseita ja kaikesta piti antaa jokin turvatiedotus... Sukellusveneillä ja ritarinhaarniskoilla suojellaan koko maailmaa ettei joku datan rakastaja kaada koko Internettiä hyökkäyksellään.
Sen siitä saa kun yrittää haalia kaiken vallan, iPadista otsaan !!Ai niin, no spoilerit.. tota, joo, näin siellä yhden koulukaverin joka oli kuulemma jo nähnyt sen joten kai se on ihan ok?
Syötiin myös American Dinerissa hampparit. Kommentoin sitä miten pikaruokaketjut valtautui kaikkialle Amerikoissa silloin 50-luvulla. Onhan se kylmää, joo ja ruokakin oli vähän haaleaa.
Vakooja ja salapoliisi on melkein sama asia.... jos miettii mitä on halunnut olla pienenä.
Siinä leffassa oli kyllä brittein infrastruktuurista paljon väittämää miten takaperoista niiden tietoliikennejärjestelmät esim. on vaiks ne oli joskus maailman suurin siirtomaahallitsija maa..
Eikä niiden vessoissakaan mitään kehumista ole... tosin toi Plevnan automaatio on ehkä hieman edistyksellistä, kun jää kädet märiksi siinä, kun yrität väärässä järjestyksessä pestä käsiäs..

Hauskaa. Pelkäänpä että nauroin sir Atkinsonin ilmeille ja niille hauskoille tapauksille, jotka siis tietty oli ihan järjestettyjä, toisaalta uskottavia, ja täysin tuurista kii...

Mitähän sitä tekisi loput perjantaistansa. Mulla on ehkä rahat askiin tupakkia tai sitten ostaa jotain ruokaa vaikka. Noi hillot ei mitä maistelin ei olleet tarpeeksi makeita niin kuin se kurpitsahillo jota mulla oli missä oli puolet sokeria. Tarvinnee kehittää makuaistia.

Loppuun voisi lisää, että ei sitä kaikkea saa nykypäivänä nappia painamalla (vaikka siltä joskus tuntuukin). Onhan se noloa jos saat kesken videon katselua, ilmoituksen että sun virtuaalilemmikki pieraisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti